Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Max_Cz
|
Zaslal: st únor 16, 2011 00:50 Předmět: HALO tyhle veci se rika forum a obcas se do ni i neco pise:) |
|
|
Sakra tady chcip pes bo co koukam kdyz se tady nehadam tak se tady nic nedeje koukejte stim neco udelat sem zvyklej kazdej den se na tyhle stranky mrknout a dostava me ze uz tejden ctu to samy!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: st únor 16, 2011 07:01 Předmět: Re: HALO tyhle veci se rika forum a obcas se do ni i neco pi |
|
|
Max_Cz napsal: | Sakra tady chcip pes bo co koukam kdyz se tady nehadam tak se tady nic nedeje koukejte stim neco udelat sem zvyklej kazdej den se na tyhle stranky mrknout a dostava me ze uz tejden ctu to samy!!!! |
Koukám Maxi, že to s tebou jde pěkně "z kopce". Dřív, když jsi byl "na kaši", tak jsi aspoň něco trefil, ale v současný době jsi docela snadný cíl i pro mne.  _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: st únor 16, 2011 08:54 Předmět: Re: HALO tyhle veci se rika forum a obcas se do ni i neco pi |
|
|
Bell napsal: | Max_Cz napsal: | Sakra tady chcip pes bo co koukam kdyz se tady nehadam tak se tady nic nedeje koukejte stim neco udelat sem zvyklej kazdej den se na tyhle stranky mrknout a dostava me ze uz tejden ctu to samy!!!! |
Koukám Maxi, že to s tebou jde pěkně "z kopce". Dřív, když jsi byl "na kaši", tak jsi aspoň něco trefil, ale v současný době jsi docela snadný cíl i pro mne.  | Ono s rifly se trefi každej mamlas _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: st únor 16, 2011 09:01 Předmět: Re: HALO tyhle veci se rika forum a obcas se do ni i neco pi |
|
|
castrol.cz napsal: | Bell napsal: | Max_Cz napsal: | Sakra tady chcip pes bo co koukam kdyz se tady nehadam tak se tady nic nedeje koukejte stim neco udelat sem zvyklej kazdej den se na tyhle stranky mrknout a dostava me ze uz tejden ctu to samy!!!! |
Koukám Maxi, že to s tebou jde pěkně "z kopce". Dřív, když jsi byl "na kaši", tak jsi aspoň něco trefil, ale v současný době jsi docela snadný cíl i pro mne.  | Ono s rifly se trefi každej mamlas |
Skoro každej  _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Max_Cz
|
Zaslal: st únor 16, 2011 09:46 Předmět: Re: HALO tyhle veci se rika forum a obcas se do ni i neco pi |
|
|
Bell napsal: | Max_Cz napsal: | Sakra tady chcip pes bo co koukam kdyz se tady nehadam tak se tady nic nedeje koukejte stim neco udelat sem zvyklej kazdej den se na tyhle stranky mrknout a dostava me ze uz tejden ctu to samy!!!! |
Koukám Maxi, že to s tebou jde pěkně "z kopce". Dřív, když jsi byl "na kaši", tak jsi aspoň něco trefil, ale v současný době jsi docela snadný cíl i pro mne.  |
Sermnou to zkocve nejde vunec dolu jen moje myska je kaput a diky tomu nemam takovou trefu hehe a dovol abych sasmal ze sem pro tene snadnej cil omyl to ty ses pro me slabej cil ono budesd muset jeste neco natrenovat aby ses semnou rovnat! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: st únor 16, 2011 10:00 Předmět: Re: HALO tyhle veci se rika forum a obcas se do ni i neco pi |
|
|
Max_Cz napsal: | Bell napsal: | Max_Cz napsal: | Sakra tady chcip pes bo co koukam kdyz se tady nehadam tak se tady nic nedeje koukejte stim neco udelat sem zvyklej kazdej den se na tyhle stranky mrknout a dostava me ze uz tejden ctu to samy!!!! |
Koukám Maxi, že to s tebou jde pěkně "z kopce". Dřív, když jsi byl "na kaši", tak jsi aspoň něco trefil, ale v současný době jsi docela snadný cíl i pro mne.  |
Sermnou to zkocve nejde vunec dolu jen moje myska je kaput a diky tomu nemam takovou trefu hehe a dovol abych sasmal ze sem pro tene snadnej cil omyl to ty ses pro me slabej cil ono budesd muset jeste neco natrenovat aby ses semnou rovnat! |
Mně žádnej trénink už nepomůže , včera to prostě vypadalo, že jsi nějak spadl na moji úroveň . _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
Založen: 21.7.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Úpice(okoli Trutnova:) )
|
Zaslal: st únor 16, 2011 10:20 Předmět: |
|
|
fuuuuj tady neco smrdiiiiiii.... ups uz vim... SEBECHVALA  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: st únor 16, 2011 13:38 Předmět: Re: HALO tyhle veci se rika forum a obcas se do ni i neco pi |
|
|
Max_Cz napsal: | Bell napsal: | Max_Cz napsal: | Sakra tady chcip pes bo co koukam kdyz se tady nehadam tak se tady nic nedeje koukejte stim neco udelat sem zvyklej kazdej den se na tyhle stranky mrknout a dostava me ze uz tejden ctu to samy!!!! |
Sermnou to zkocve nejde vunec dolu jen moje myska je kaput a diky tomu nemam takovou trefu hehe a dovol abych sasmal ze sem pro tene snadnej cil omyl to ty ses pro me slabej cil ono budesd muset jeste neco natrenovat aby ses semnou rovnat! | to je nejaka vietnamstina?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: st únor 16, 2011 13:55 Předmět: |
|
|
princess cz napsal: | fuuuuj tady neco smrdiiiiiii.... ups uz vim... SEBECHVALA  | Princez vázne nemusíš vždy reagovat na to co napíše Max,kazdej ví jak ho mas "rada".Jedinej kdo se tu zacal kasat je Bell a to by vázne nemel stim svým skillem tem muže jen prudit lidi,poněvadž je na regnetu největším panem to je vse _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Max_Cz
|
Zaslal: st únor 16, 2011 15:22 Předmět: |
|
|
princess cz napsal: | fuuuuj tady neco smrdiiiiiii.... ups uz vim... SEBECHVALA  |
Fakt netusim kdy ze ses to myla naposled???? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snoopik Level4

|
Zaslal: st únor 16, 2011 16:24 Předmět: |
|
|
A pak, že to tu nešlape . Kopin mě baví čím dál víc je to mazák!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: st únor 16, 2011 18:02 Předmět: Re: HALO tyhle veci se rika forum a obcas se do ni i neco pi |
|
|
[quote="Max_Cz"
Sermnou to zkocve nejde vunec dolu jen moje myska je kaput a diky tomu nemam takovou trefu hehe a dovol abych sasmal ze sem pro tene snadnej cil omyl to ty ses pro me slabej cil ono budesd muset jeste neco natrenovat aby ses semnou rovnat![/quote]
mam pocit, ze ti krome mysky odchazi i klavesnice  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
|
Zaslal: st únor 16, 2011 18:56 Předmět: |
|
|
castrol.cz napsal: | princess cz napsal: | fuuuuj tady neco smrdiiiiiii.... ups uz vim... SEBECHVALA  | Princez vázne nemusíš vždy reagovat na to co napíše Max,kazdej ví jak ho mas "rada".Jedinej kdo se tu zacal kasat je Bell a to by vázne nemel stim svým skillem tem muže jen prudit lidi,poněvadž je na regnetu největším panem to je vse |
no jooo plechaci, ty mas taky posledni dobou co rikat frajere sam ses k smichu ale dal budes rejpat do Bella u me se to dat omluvit jeste porad vekem, za to u tebe za to muze jen blba hlava  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: st únor 16, 2011 19:05 Předmět: |
|
|
princess cz napsal: | castrol.cz napsal: | princess cz napsal: | fuuuuj tady neco smrdiiiiiii.... ups uz vim... SEBECHVALA  | Princez vázne nemusíš vždy reagovat na to co napíše Max,kazdej ví jak ho mas "rada".Jedinej kdo se tu zacal kasat je Bell a to by vázne nemel stim svým skillem tem muže jen prudit lidi,poněvadž je na regnetu největším panem to je vse |
no jooo plechaci, ty mas taky posledni dobou co rikat frajere sam ses k smichu ale dal budes rejpat do Bella u me se to dat omluvit jeste porad vekem, za to u tebe za to muze jen blba hlava  | Pokud me oslovujes prijmenim tak bych prosil osloveni pane Plechaci a to i vzhledem k tvému vekui _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
|
Zaslal: st únor 16, 2011 19:17 Předmět: |
|
|
castrol.cz napsal: | princess cz napsal: | castrol.cz napsal: | princess cz napsal: | fuuuuj tady neco smrdiiiiiii.... ups uz vim... SEBECHVALA  | Princez vázne nemusíš vždy reagovat na to co napíše Max,kazdej ví jak ho mas "rada".Jedinej kdo se tu zacal kasat je Bell a to by vázne nemel stim svým skillem tem muže jen prudit lidi,poněvadž je na regnetu největším panem to je vse |
no jooo plechaci, ty mas taky posledni dobou co rikat frajere sam ses k smichu ale dal budes rejpat do Bella u me se to dat omluvit jeste porad vekem, za to u tebe za to muze jen blba hlava  | Pokud me oslovujes prijmenim tak bych prosil osloveni pane Plechaci a to i vzhledem k tvému vekui |
rozkaz pane Plechaci az na to, ze to neznamenalo tve prijmeni  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|