Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
princess cz
Založen: 21.7.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Úpice(okoli Trutnova:) )
|
Zaslal: čt prosinec 23, 2010 19:54 Předmět: ban |
|
|
po deseti dnech si chci zahrat a najednou zjistim, ze mam ban... muze mi nekdo rict proc?? nejsem si vedoma, ze bych neco provedla... ja chci hraaat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: čt prosinec 23, 2010 20:03 Předmět: |
|
|
to mas za to ze nhrajes to je jasny ja kdybych si sel ted zahrat tak ho taky dostanu......uz jsem tam taky dlouho nebyl a vzdy kdyz tam nejsem dele jak tyden,tak ma pro me PB nejake prekvapeni  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
|
Zaslal: čt prosinec 23, 2010 20:04 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | to mas za to ze nhrajes to je jasny ja kdybych si sel ted zahrat tak ho taky dostanu......uz jsem tam taky dlouho nebyl a vzdy kdyz tam nejsem dele jak tyden,tak ma pro me PB nejake prekvapeni  |
ja se teda nesmeju.. takhle na vanoce me to pekne na......sralo chjoo co ted budu delat???  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sklipkan77
Založen: 11.2.2009 Příspěvky: 138 Bydliště: Úpice okr.Trutnov
|
Zaslal: čt prosinec 23, 2010 20:40 Předmět: Re: ban |
|
|
princess cz napsal: | po deseti dnech si chci zahrat a najednou zjistim, ze mam ban... muze mi nekdo rict proc?? nejsem si vedoma, ze bych neco provedla... ja chci hraaat  | no já sice dnes hrál ale když začala mapa tak jsem nechtěně sejmul našeho coverta převlečeného a dostal jsem 7200 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: čt prosinec 23, 2010 20:48 Předmět: |
|
|
V Banlistu nejsi - tak to bude BAN od systému - možná ten na dvě hodiny....
Jedinej přírustek na banlistu je SeriallKiller a s ním stejnou IP určitě nemáš
Zkus napsat co je to za BAN - na jak dlouho. Tu hlašku většinou ukazuje ET při pokusu o připojení. _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
|
Zaslal: čt prosinec 23, 2010 20:51 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | V Banlistu nejsi - tak to bude BAN od systému - možná ten na dvě hodiny....
Zkus napsat co je to za BAN - na jak dlouho. Tu hlašku většinou ukazuje ET při pokusu o připojení. |
uz to jde juchuuuuuuuuuu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: čt prosinec 23, 2010 22:50 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | V Banlistu nejsi - tak to bude BAN od systému - možná ten na dvě hodiny....
Zkus napsat co je to za BAN - na jak dlouho. Tu hlašku většinou ukazuje ET při pokusu o připojení. | tak uz na nej doslo jo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KAP Level4

|
Zaslal: pá prosinec 24, 2010 09:53 Předmět: |
|
|
No už to s ním fakt nešlo, takže si pár dní odpočine. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: pá prosinec 24, 2010 11:23 Předmět: |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | Bell napsal: | V Banlistu nejsi - tak to bude BAN od systému - možná ten na dvě hodiny....
Zkus napsat co je to za BAN - na jak dlouho. Tu hlašku většinou ukazuje ET při pokusu o připojení. | tak uz na nej doslo jo  |
jj, minuly tyden sem mu ho dal... :/ ma na mesic utrum, sem zvedavy, jestli se ukaze pak... Udelal sem nam na Vanoce klidnou hru  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Korys Level2

Založen: 25.1.2009 Příspěvky: 56 Bydliště: Vyšehořovice(Praha východ)
|
Zaslal: pá prosinec 24, 2010 16:26 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | Bell napsal: | V Banlistu nejsi - tak to bude BAN od systému - možná ten na dvě hodiny....
jj, minuly tyden sem mu ho dal... :/ ma na mesic utrum, sem zvedavy, jestli se ukaze pak... Udelal sem nam na Vanoce klidnou hru  |
Tak tomu řikam darek D hurá !! D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|