Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lions
|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 17:28 Předmět: BAN???? |
|
|
Tak jsem si včera po po roce nainstaloval wolfa... Když jsem šel dělat večeri tak jsem pustil svého 3,5letého syna na hraní... "napsal jsem to že hraje on... NEvím co udělal ale dostali jsem pernament ban???
FAkt nevím kdo si tady zase lečí svoje ego.... Takže po roce žádná změna... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 17:43 Předmět: Re: BAN???? |
|
|
Lions napsal: | Tak jsem si včera po po roce nainstaloval wolfa... Když jsem šel dělat večeri tak jsem pustil svého 3,5letého syna na hraní... "napsal jsem to že hraje on... NEvím co udělal ale dostali jsem pernament ban???
Nikdo si nic neéčí - ten BAN mu dal systém za too many Team kills
3Bell: !showbans
.
.
.
15 L!onss 11/21/10 Temp Ban System 1 hour Temporarily banned - Stop team killing!
..
Zbývala ještě hodina, tak jsem to smáznul. _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lions
|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 17:54 Předmět: Re: BAN???? |
|
|
Přehnaná reakce .... děkuju
Bell napsal: | Lions napsal: | Tak jsem si včera po po roce nainstaloval wolfa... Když jsem šel dělat večeri tak jsem pustil svého 3,5letého syna na hraní... "napsal jsem to že hraje on... NEvím co udělal ale dostali jsem pernament ban???
Nikdo si nic neéčí - ten BAN mu dal systém za too many Team kills
3Bell: !showbans
.
.
.
15 L!onss 11/21/10 Temp Ban System 1 hour Temporarily banned - Stop team killing!
..
Zbývala ještě hodina, tak jsem to smáznul. |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
KAP Level4

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 18:00 Předmět: |
|
|
Musíš mu vysvětlit, na koho střílet. To není single player, kde má sejmout všechno, co se hejbá  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lions
|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 18:30 Předmět: |
|
|
KAP napsal: | Musíš mu vysvětlit, na koho střílet. To není single player, kde má sejmout všechno, co se hejbá  |
Já mu to říkal... ale má svůj rozum
Jinak bell ... stále stejné v tempo... ban takže  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 18:37 Předmět: |
|
|
jj, vim, že tam byl... sem hral zrovna taky a nejaci finove ho chteli porad kiknout sem jim tam vysvetloval, at maji trpelivost...no nakonec odesli oni :/ _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 18:37 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | jj, vim, že tam byl... sem hral zrovna taky a nejaci finove ho chteli porad kiknout sem jim tam vysvetloval, at maji trpelivost...no nakonec odesli oni :/ |
co jsem tim chtel rict... nikdo mu ban nedal, naopak jsme hlidali, at si zahraje v klidu...  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lions
|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 18:50 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | LaCunda napsal: | jj, vim, že tam byl... sem hral zrovna taky a nejaci finove ho chteli porad kiknout sem jim tam vysvetloval, at maji trpelivost...no nakonec odesli oni :/ |
co jsem tim chtel rict... nikdo mu ban nedal, naopak jsme hlidali, at si zahraje v klidu...  |
Jsi hodný ale ted se tam pořád nemůžu dostat... takže ještě hodku nebo na věčnost????  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snoopik Level4

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 21:36 Předmět: |
|
|
I když to admin smaže ze showban tak zustane do změny rotace takže jedině změnit kampaň nebo čekat... P.S.snad to nebyl long 4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 21:50 Předmět: |
|
|
Snoopik napsal: | I když to admin smaže ze showban tak zustane do změny rotace takže jedině změnit kampaň nebo čekat... P.S.snad to nebyl long 4 |
.... se pořád učím.
To jsem ani netušil.  _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snoopik Level4

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 23:05 Předmět: |
|
|
njn to vis, ale jinak o tom nevim nic :p |