Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bell Level4

|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 07:47 Předmět: Už zase jdou psát příspěvky |
|
|
Ahoj,
psaní (teda odesílání) příspěvků už zase funguje .
Als to opravil.
Tak zase můžete psát, ať je co číst  _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 11:15 Předmět: |
|
|
lidi zeptejte se na neco Bella uz nevi co by sem psal
Jinak vcera super akce do 3 do rana s Korysem proti Serialovi a Lumicovi voe nejak me boli hlava
sem vcera zavspominal,kdyz jsme takhle do rana parili s Tronixem,Institutem,Joeym,isimlukem atd.to byly akce
...a jako vcera na nas vybehl Serial s rifli mazec ale byla prdel  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 13:02 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | lidi zeptejte se na neco Bella uz nevi co by sem psal
Jinak vcera super akce do 3 do rana s Korysem proti Serialovi a Lumicovi voe nejak me boli hlava
sem vcera zavspominal,kdyz jsme takhle do rana parili s Tronixem,Institutem,Joeym,isimlukem atd.to byly akce
...a jako vcera na nas vybehl Serial s rifli mazec ale byla prdel  | serial s rifli? to uz se ti ale spis zdalo ne? pred tydnem jsem proti nemu hral a to bylo fuel..ja alik a on samo ze zhora hazel nalety na most...ja to obihal vnitrkem a vzdy si pro nej sel...on hral tak ze hodi nalet..schova se dovnitr a asi ani neni u kompu..pac jsem si dobehl nad schody..a vzdy tam stal..a nic...tak jsem rezal takhle asi 5x za sebou...divnej zpusob hry  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 14:06 Předmět: |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | kopin napsal: | lidi zeptejte se na neco Bella uz nevi co by sem psal
...a jako vcera na nas vybehl Serial s rifli mazec ale byla prdel  | serial s rifli? to uz se ti ale spis zdalo ne? pred tydnem jsem proti nemu hral a to bylo fuel..ja alik a on samo ze zhora hazel nalety na most...ja to obihal vnitrkem a vzdy si pro nej sel...on hral tak ze hodi nalet..schova se dovnitr a asi ani neni u kompu..pac jsem si dobehl nad schody..a vzdy tam stal..a nic...tak jsem rezal takhle asi 5x za sebou...divnej zpusob hry  | jj to on dela hodi a schova se a ceka az bude zase moct hodit asi u toho stiha vic veci najednou..."hraje" a zaroven nevim,treba zehli
ale s tou rifli nekecam Korys me je svedkem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Korys Level2

Založen: 25.1.2009 Příspěvky: 56 Bydliště: Vyšehořovice(Praha východ)
|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 17:30 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | kopin napsal: | lidi zeptejte se na neco Bella uz nevi co by sem psal
...a jako vcera na nas vybehl Serial s rifli mazec ale byla prdel  | serial s rifli? to uz se ti ale spis zdalo ne? pred tydnem jsem proti nemu hral a to bylo fuel..ja alik a on samo ze zhora hazel nalety na most...ja to obihal vnitrkem a vzdy si pro nej sel...on hral tak ze hodi nalet..schova se dovnitr a asi ani neni u kompu..pac jsem si dobehl nad schody..a vzdy tam stal..a nic...tak jsem rezal takhle asi 5x za sebou...divnej zpusob hry  | jj to on dela hodi a schova se a ceka az bude zase moct hodit asi u toho stiha vic veci najednou..."hraje" a zaroven nevim,treba zehli
ale s tou rifli nekecam Korys me je svedkem  |
jj ja to taky videl  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KAP Level4

|
Zaslal: pá říjen 22, 2010 05:32 Předmět: |
|
|
Je to tak, občas nečekaně hraje enga, tuhle jsem mu šlápnul na minu. Možná hraje celá rodina pod jedním nickem, protože jako eng býva akční a jako field klasicky spí v boudě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Korys Level2

|
Zaslal: pá říjen 22, 2010 13:21 Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: pá říjen 22, 2010 15:26 Předmět: |
|
|
Korys napsal: |
 | no to cumim  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: pá říjen 22, 2010 18:31 Předmět: |
|
|
peknej zaměřovač  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sklipkan77
Založen: 11.2.2009 Příspěvky: 138 Bydliště: Úpice okr.Trutnov
|
Zaslal: pá říjen 22, 2010 19:01 Předmět: |
|
|
Prokinek napsal: | peknej zaměřovač  | to má asi protiletecký  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Korys Level2

|
Zaslal: pá říjen 22, 2010 19:06 Předmět: |
|
|
Sklipkan77 napsal: | Prokinek napsal: | peknej zaměřovač  | to má asi protiletecký  | no jo nová instalace ještě sem to ani nenastavil  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|