Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
princess cz
Založen: 21.7.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Úpice(okoli Trutnova:) )
|
Zaslal: st říjen 13, 2010 15:25 Předmět: mensi sraz:)??? |
|
|
Hosi, jak tak lezim na koleji, tak me napadlo, co takhle udelat nejakej mensi srazik?? Praha byla fajne, ale co tentokrat Olomouc:)??? mel by nekdo zajem:)? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sklipkan77
Založen: 11.2.2009 Příspěvky: 138 Bydliště: Úpice okr.Trutnov
|
Zaslal: st říjen 13, 2010 17:19 Předmět: Re: mensi sraz:)??? |
|
|
princess cz napsal: | Hosi, jak tak lezim na koleji, tak me napadlo, co takhle udelat nejakej mensi srazik?? Praha byla fajne, ale co tentokrat Olomouc:)??? mel by nekdo zajem:)? | heh ja bych to bral-ale v Úpici a co třeba s maxem n do Olomouce to je docela z ruky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
|
Zaslal: st říjen 13, 2010 17:24 Předmět: Re: mensi sraz:)??? |
|
|
Sklipkan77 napsal: | princess cz napsal: | Hosi, jak tak lezim na koleji, tak me napadlo, co takhle udelat nejakej mensi srazik?? Praha byla fajne, ale co tentokrat Olomouc:)??? mel by nekdo zajem:)? | heh ja bych to bral-ale v Úpici a co třeba s maxem n do Olomouce to je docela z ruky |
nevim kdo ses, ale myslim, ze s maxem to neni dobrej napad....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SocieteCentraleDeDynamite

|
Zaslal: st říjen 13, 2010 17:25 Předmět: |
|
|
Olomouc je fajn . Brno ještě lepší, do Prahy se mi moc nechce (ale přežil bych to) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
|
Zaslal: st říjen 13, 2010 17:27 Předmět: |
|
|
SocieteCentraleDeDynamite napsal: | Olomouc je fajn . Brno ještě lepší, do Prahy se mi moc nechce (ale přežil bych to) |
praha byla a brno treba taky bude.. ted olomoooc:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosticz
|
Zaslal: st říjen 13, 2010 19:02 Předmět: |
|
|
Olomouc bych dal , je to pro mě přece jen blíž než tradiční místa Lanpárty. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: st říjen 13, 2010 21:36 Předmět: |
|
|
Rosticz napsal: | Olomouc bych dal , je to pro mě přece jen blíž než tradiční místa Lanpárty. |
hehe tak to bych se za vama mohl mrknout...zrovna jsem zacal v Olomouci studovat :] _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
|
Zaslal: st říjen 13, 2010 22:05 Předmět: |
|
|
Tox napsal: | Rosticz napsal: | Olomouc bych dal , je to pro mě přece jen blíž než tradiční místa Lanpárty. |
hehe tak to bych se za vama mohl mrknout...zrovna jsem zacal v Olomouci studovat :] |
nekecej:) tak zajdem nekdy na pivko;) ja se taj mrte nudim;) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: st říjen 13, 2010 22:20 Předmět: |
|
|
kdyz jsem tak nad tim premyslel,tak bych snad mohl taky vyrazit...mam to 2h. cesty to neni tak hrozne
Rad bych poznal Rosticze,Princeznicku a stare dobre Teletabies
A bylo by to s kompama,nebo jen tak posezeni v knajpe?
Z tej Moravy je co vim dost paranu to by se mohlo podarit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: st říjen 13, 2010 23:46 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | kdyz jsem tak nad tim premyslel,tak bych snad mohl taky vyrazit...mam to 2h. cesty to neni tak hrozne
A vezmes me Kopine ?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: čt říjen 14, 2010 03:02 Předmět: |
|
|
Joey napsal: | kopin napsal: | kdyz jsem tak nad tim premyslel,tak bych snad mohl taky vyrazit...mam to 2h. cesty to neni tak hrozne
A vezmes me Kopine ?  | hele ted mam velke oci...a sel bych do toho,ale otazka je kdy to bude,jestli nebudu v praci a jak se na to bude tvarit zena,ale jinak neni problem cim vic lidi tim to bude levnejsi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: čt říjen 14, 2010 03:03 Předmět: |
|
|
Joey napsal: | kopin napsal: | kdyz jsem tak nad tim premyslel,tak bych snad mohl taky vyrazit...mam to 2h. cesty to neni tak hrozne
A vezmes me Kopine ?  | hele ted mam velke oci...a sel bych do toho,ale otazka je kdy to bude,jestli nebudu v praci a jak se na to bude tvarit zena,ale jinak neni problem cim vic lidi tim to bude levnejsi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
|
Zaslal: čt říjen 14, 2010 06:42 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | Joey napsal: | kopin napsal: | kdyz jsem tak nad tim premyslel,tak bych snad mohl taky vyrazit...mam to 2h. cesty to neni tak hrozne
kopine odkud ze jsi:)? udelala bych to nekde v hospudce a bez kompu, opravdu jen pokecat, zabeeekat a trosku se opit:) je pravda, ze z moravy je dost hracu, proto me tento uzasny napad taky nadad:D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: čt říjen 14, 2010 11:20 Předmět: |
|
|
princess cz napsal: | kopin napsal: | Joey napsal: | kopin napsal: | kdyz jsem tak nad tim premyslel,tak bych snad mohl taky vyrazit...mam to 2h. cesty to neni tak hrozne
A vezmes me Kopine ?  | hele ted mam velke oci...a sel bych do toho,ale otazka je kdy to bude,jestli nebudu v praci a jak se na to bude tvarit zena,ale jinak neni problem cim vic lidi tim to bude levnejsi  | no ja jem z Horic mezi HK a JC....Joey,Rybizek,Martinkdo,Stimpi ty co se zucastnujou pravidelne lanparty jsou z meho okoli...ty bych mohl nabrat,ale jak rikam je spoustu veci co me to muze prekazit
kopine odkud ze jsi:)? udelala bych to nekde v hospudce a bez kompu, opravdu jen pokecat, zabeeekat a trosku se opit:) je pravda, ze z moravy je dost hracu, proto me tento uzasny napad taky nadad:D |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: čt říjen 14, 2010 11:29 Předmět: |
|
|
no ja jem z Horic mezi HK a JC....Joey,Rybizek,Martinkdo,Stimpi ty co se zucastnujou pravidelne lanparty jsou z meho okoli...ty bych mohl nabrat,ale jak rikam je spoustu veci co me to muze prekazit
ale vzal bych i kompy,kdyz uz bych tam jel,at je sranda......nerikam ze by jinak nebyla,aleee
PS: nejak blbne odesilani zprav na forum ...napise me to nejakou chybu,ale nakonec se to stejne odesle...no to je asi jedno  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|