Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kopin Level3

|
Zaslal: so leden 31, 2009 17:07 Předmět: Team speak |
|
|
chci se zeptat jestli nekdo pouziva na regnetu TS a jake je heslo pro prihlaseni...jsem dal regnet a pripojil jsem se uplne nekam jinam...byl to tam samej prazak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: so leden 31, 2009 17:19 Předmět: Re: Team speak |
|
|
kopin napsal: | chci se zeptat jestli nekdo pouziva na regnetu TS a jake je heslo pro prihlaseni...jsem dal regnet a pripojil jsem se uplne nekam jinam...byl to tam samej prazak  |
me to hlasi chybu pri prihlaseni, takze je asi mozny, ze to uz Alsik zrusil...stejne tam nikdo nechodil, nebo tomu tak neni? _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: so leden 31, 2009 18:27 Předmět: Re: Team speak |
|
|
Tox napsal: | kopin napsal: | chci se zeptat jestli nekdo pouziva na regnetu TS a jake je heslo pro prihlaseni...jsem dal regnet a pripojil jsem se uplne nekam jinam...byl to tam samej prazak  |
me to hlasi chybu pri prihlaseni, takze je asi mozny, ze to uz Alsik zrusil...stejne tam nikdo nechodil, nebo tomu tak neni? |
Driv hodne, od ty doby co je nas clanovej, tak uz ne.. _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: so leden 31, 2009 21:44 Předmět: Re: Team speak |
|
|
Mik (CZ) napsal: | Tox napsal: | kopin napsal: | chci se zeptat jestli nekdo pouziva na regnetu TS a jake je heslo pro prihlaseni...jsem dal regnet a pripojil jsem se uplne nekam jinam...byl to tam samej prazak  |
me to hlasi chybu pri prihlaseni, takze je asi mozny, ze to uz Alsik zrusil...stejne tam nikdo nechodil, nebo tomu tak neni? |
Driv hodne, od ty doby co je nas clanovej, tak uz ne.. |
ale koukal jsem, ze doktoruv jeste vali a navic tam mam admina :] _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: so leden 31, 2009 23:02 Předmět: Re: Team speak |
|
|
Občas se na něj přihlašuju, ale většinou tam nikdo není.
ts.regnet.cz
+ vyplněný nickname
+ zaškrtnutý Allow server to assign nickname
+ Anonymous
( přístup bez hesla)
a jsem tam
kopin napsal: | chci se zeptat jestli nekdo pouziva na regnetu TS a jake je heslo pro prihlaseni...jsem dal regnet a pripojil jsem se uplne nekam jinam...byl to tam samej prazak  |
_________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: so leden 31, 2009 23:49 Předmět: |
|
|
Já jsem tam jednou zašel, ale můj mikrofon bere repráky a systém push-to-talk je při hraní nerealizovatelnej. A utrácet za další headset, kde bude taky zpětná vazba, se mi nechce. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: ne únor 01, 2009 00:05 Předmět: skrblik |
|
|
Ragupki napsal: | Já jsem tam jednou zašel, ale můj mikrofon bere repráky a systém push-to-talk je při hraní nerealizovatelnej. A utrácet za další headset, kde bude taky zpětná vazba, se mi nechce. |
Tak v dnešní době koupíš slušný h-set i s odstíněním kolem sto korun. _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: ne únor 01, 2009 00:10 Předmět: Re: skrblik |
|
|
Mik (CZ) napsal: | Tak v dnešní době koupíš slušný h-set i s odstíněním kolem sto korun. |
A je tam nějaká záruka odstíněnosti? Vědom si své neznalosti, nechal jsem si totiž poradit ohledně jednoho v Bohemce, stál přes tři stovky, takže prodejci odkývali, já koupil, no a zvuk a provedení byly sice dost kvalitní, ale ta blbá vazba tam byla taky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: ne únor 01, 2009 12:10 Předmět: |
|
|
No Ragupki to si děláš prdel ale takovej profík si ani neumí nastavit sluchátka s mikrofonem )))) Insti má doma kolem sebe samý repráky a když s nim mluvim tak nic nevazbí a sluchátka má jenom na mikrofon )) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: ne únor 01, 2009 12:44 Předmět: Re: skrblik |
|
|
Ragupki napsal: | Mik (CZ) napsal: | Tak v dnešní době koupíš slušný h-set i s odstíněním kolem sto korun. |
A je tam nějaká záruka odstíněnosti? Vědom si své neznalosti, nechal jsem si totiž poradit ohledně jednoho v Bohemce, stál přes tři stovky, takže prodejci odkývali, já koupil, no a zvuk a provedení byly sice dost kvalitní, ale ta blbá vazba tam byla taky  |
A možná si měl dost nastavenou citlivost nebo senzitivitu.. _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: ne únor 01, 2009 13:04 Předmět: Re: skrblik |
|
|
Mik (CZ) napsal: | Ragupki napsal: | Mik (CZ) napsal: | Tak v dnešní době koupíš slušný h-set i s odstíněním kolem sto korun. |
A možná si měl dost nastavenou citlivost nebo senzitivitu.. |
Mik má recht trošku pozkoušíš a jedeš  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lions
|
Zaslal: ne únor 01, 2009 16:50 Předmět: Re: Team speak |
|
|
Bell napsal: | Občas se na něj přihlašuju, ale většinou tam nikdo není.
ts.regnet.cz
+ vyplněný nickname
+ zaškrtnutý Allow server to assign nickname
+ Anonymous
( přístup bez hesla)
a jsem tam
|
Tak sjem to dnes rozchodil tak dofuám že se uslyšíme  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: ne únor 01, 2009 18:00 Předmět: |
|
|
Nejsem idiot, samozřejmě že jsem zkoušel tlumit zvuk ve sluchátkách a upravovat hlasitost mikrofonu.
Tronička: Prej profík Já si ETčkem nevydělávám ani nic netrénuju, prostě se jdu bavit. Jestli má Institut doma kolem sebe repráky a zároveň z nich něco slyší, pak musí používat systém "push-to-talk", jinak je tam zpětná vazba. Zvuk z repráků při pohodlném nastavení dosahuje přibližně stejné hlasitosti jako tvůj hlas, takže je slyšet na pozadí.
A kromě toho všeho - nemůžu moc vyřvávat, hlavně po večerech, protože bych rušil všechny kolem sebe a vyjma ET mikrofon nevyužiju. A když vidím tu "taktiku" mnohých, tak si říkám, že snaha o domluvu po TS by byla celkem zbytečná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: ne únor 01, 2009 20:38 Předmět: |
|
|
Tak ja si myslim,ze TS pouzivat asi nebudu....vcera jsem videl bella tak jsem se pripojil a aby me trochu slysel,tak jsem doteho musel hulakat jak hluchej do vrat
Nevim co by na to rikali sousedi kolem pulnoci kdybych rval do mikrofonu medyyyyyk
Kvuli ETcku si nove sluchatka kupovat nebudu na skype me to staci  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: ne únor 01, 2009 21:50 Předmět: |
|
|
Tak to je divný, pokud máš Skype OK a v TS problém.
Já mám jednoduché sluchátko za jedno ucho s mikrofonem cca za 120,- Kč a normálně s ním funguju na všechno bez nějakých změn v nastavení. Tzn. TS, VoIP telefon, Skype......
Jediné v čem jsem měl problém, že jsem mikrofon nerozchodil ze zadního výstupu a z front panelu mi to šlape bez problémů. V tom zadním měl mikrofonní vstup nějakou špatnou citlivost.....
kopin napsal: | Tak ja si myslim,ze TS pouzivat asi nebudu....vcera jsem videl bella tak jsem se pripojil a aby me trochu slysel,tak jsem doteho musel hulakat jak hluchej do vrat
Nevim co by na to rikali sousedi kolem pulnoci kdybych rval do mikrofonu medyyyyyk
Kvuli ETcku si nove sluchatka kupovat nebudu na skype me to staci  |
_________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|