Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
madgypsy
Založen: 27.3.2010 Příspěvky: 73 Bydliště: Chocen- Pardubicky kraj
|
Zaslal: út duben 20, 2010 07:12 Předmět: Panzy |
|
|
Pořád čtu jak někdo nadává na požívání panz a že je jich moc na tým,že je potřeba je omezit,ale co takové arty? To je strašně silná zbran a když ji v týmu má 2 a někdy i víc hráču tak to je v přinejmenším v prdeli .
Já bych byl spíš pro omezení art než panz,stacila by 1 na tým.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SocieteCentraleDeDynamite

|
Zaslal: út duben 20, 2010 15:29 Předmět: Re: Panzy |
|
|
madgypsy napsal: | Pořád čtu jak někdo nadává na požívání panz a že je jich moc na tým,že je potřeba je omezit,ale co takové arty? To je strašně silná zbran a když ji v týmu má 2 a někdy i víc hráču tak to je v přinejmenším v prdeli .
Já bych byl spíš pro omezení art než panz,stacila by 1 na tým.  |
Mně osobně dvě (i více) panzy nebo arty nevadí - stejně to pak ten team nakonec projede, protože jim chybí užitečnější povolání. Co mě ale hněte jsou panzy/granáty/... do východu ze spawnu. Řešilo se to tu už milionkrát, ale je to jakoby hrách na stěnu házel. Zajímavé je, že se tak často projevují častí (a zkušení a dobří) hráči (nebudu jmenovat)... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madgypsy
Založen: 27.3.2010 Příspěvky: 73 Bydliště: Chocen- Pardubicky kraj
|
Zaslal: čt duben 22, 2010 19:57 Předmět: |
|
|
S tím s tebou souhlasím. Je to dost srabacký a navíc to znechutí postižené hráče.Není nic horšího,než udělat 1 krok ze spownu a vyletět do vzduchu a je jedno jestli artou,panzou nebo minou.Prostě to kazí hru.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bedna
Založen: 23.8.2008 Příspěvky: 70 Bydliště: Horňany, Slovakia
|
Zaslal: čt duben 22, 2010 20:10 Předmět: |
|
|
madgypsy napsal: | S tím s tebou souhlasím. Je to dost srabacký a navíc to znechutí postižené hráče.Není nic horšího,než udělat 1 krok ze spownu a vyletět do vzduchu a je jedno jestli artou,panzou nebo minou.Prostě to kazí hru.  |
Arty je počuť a vidieť, takže toho sa nebojím, kto stihne položiť míni pred spawn je kuřva rýchly, ale panza je svinstvo, vilezem a mám ju to ma se.., toto vedia hlavne polski psy. _________________ Táto správa neobsahuje výrusi, pretože nepoužívam MS Windows. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|