Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
magic muschroom Level2
Založen: 16.11.2009 Příspěvky: 33 Bydliště: Libochovice okr. Litoměřice
|
Zaslal: út prosinec 29, 2009 19:36 Předmět: hunk alloc |
|
|
zdarec lidi včera jsem hrál na vitnamserveru a u mapy fuel dump mě to vykoplo s touhle hláškou a po x letech paření tohle vidím poprvé, takže jestli někdo tušíte vocogo pls pomožte mi děkuji předem....
Hunk_alloc failed on 4439872 |
|
Návrat nahoru |
|
|
kosta Level3
Založen: 15.5.2008 Příspěvky: 149 Bydliště: hrbitovni 666, 3 rada, hrob c. 8, Hostinne
|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 09:21 Předmět: re |
|
|
typoval bych to na problem s pameti, nejspis se na ty adrese spatne alokovala, mozna to byla nahoda, kdyby se to opakovalo, tak testnout ram a popr vymenit _________________ kosta[CZ], chybalavky
CPU: i5 2.9GHz
GPU: ATI HD7700
RAM: 8GB DDR3
Perif.: Logitech G9, G15
Klient: ET:Legacy |
|
Návrat nahoru |
|
|
BELA OSA Level3
|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 18:24 Předmět: Re: hunk alloc |
|
|
magic muschroom napsal: | zdarec lidi včera jsem hrál na vitnamserveru a u mapy fuel dump mě to vykoplo s touhle hláškou a po x letech paření tohle vidím poprvé, takže jestli někdo tušíte vocogo pls pomožte mi děkuji předem....
Hunk_alloc failed on 4439872 |
Nejprve v adresáři příslušného modu smaž soubor hunkusage.dat. Bez obav, po dalším spuštění ET se vytvoří nový.
Jestliže máš nějaký vlastní konfig, změň nebo přidej do něj řádek seta com_hunkMegs "128". V případě, že žádný konfig nemáš, nahraj ET s příslušným modem a ještě před připojením na server vyvolej konzoli klávesou [`] (tilda - nahoře, vlevo od klávesy "1"), do ní napiš příkaz /seta com_hunkMegs 128 a dej [Enter]. Pak ukonči ET, smaž hunkusage.dat, znovu nastartuj ET a můžeš hrát.
Hodnota com_hunkMegs alokuje paměť pro běh ET a udává se v megabajtech. 128MB by mělo stačit i pro velké a náročné mapy v různých ET modech. Čím větší tato hodnota bude, tím rychleji se také budou načítat mapy v ET, ale dávat ET více než 512MB paměti je zbytečné. |
|
Návrat nahoru |
|
|
magic muschroom Level2
Založen: 16.11.2009 Příspěvky: 33 Bydliště: Libochovice okr. Litoměřice
|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 21:03 Předmět: |
|
|
tak vám díky pánové zkusím to nějak poštelovat, snad se to povede |
|