Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: pá prosinec 18, 2009 22:56 Předmět: Neni uz cas na jine veci nez je ET? |
|
|
Zacinam si klast tuhle otazku casteji a casteji...co myslis treba ty Belle? ci ty Oso? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 00:28 Předmět: Re: Neni uz cas na jine veci nez je ET? |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | Zacinam si klast tuhle otazku casteji a casteji...co myslis treba ty Belle? ci ty Oso? |
zas dostal na prdel nekde ........  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 00:32 Předmět: Re: Neni uz cas na jine veci nez je ET? |
|
|
Prokinek napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | Zacinam si klast tuhle otazku casteji a casteji...co myslis treba ty Belle? ci ty Oso? |
zas dostal na prdel nekde ........  | kez by 14 dni jsem nehral a vlastne mi to vubec nevadi...jsem linej ten pocitac kde mam ET i zapinat ale cw bych dal..kdy a kde?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Transformer

|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 08:57 Předmět: Re: Neni uz cas na jine veci nez je ET? |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | Zacinam si klast tuhle otazku casteji a casteji...co myslis treba ty Belle? ci ty Oso? |
Příště to nepiš do pokecu,ale do žumpy Tam takové kraviny patří _________________ http://stahovak.nova.cz/clanek/posuciaulety/transformer-nazivo.html |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 09:24 Předmět: Re: Neni uz cas na jine veci nez je ET? |
|
|
Když tak o tom zauvažuju, tak vlastně nemám čas na jiné věci než je ET .
Ale takhle si to asi nemyslel že ?
Jasně, že už existuje spousta her, které mají nesrovnatelěn lepší grafiku, složitější plnění cílů , ........... .
Jenže pro mě je ET vlastně jeden z možných způsobů relaxace (po 8 hodinách strávených u kompu v práci ). Není náročná na HW, na ovládání a co víc hrajou tam hlavně "živý" lidi, se kterýma se dá nejen hrát, ale i pokecat.
Takže o žádný jiný on-line hře vlastně ani neuvažuju.
BTW: Navíc se mám pořád ještě co učit (od střílení po skákání a to druhý mi přijde fakt pekelně složitý.....
) _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 10:55 Předmět: Re: Neni uz cas na jine veci nez je ET? |
|
|
Transformer napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | Zacinam si klast tuhle otazku casteji a casteji...co myslis treba ty Belle? ci ty Oso? |
Příště to nepiš do pokecu,ale do žumpy Tam takové kraviny patří | jednou pochopis  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 10:57 Předmět: Re: Neni uz cas na jine veci nez je ET? |
|
|
Bell napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | Zacinam si klast tuhle otazku casteji a casteji...co myslis treba ty Belle? ci ty Oso? |
Jasně, že už existuje spousta her, které mají nesrovnatelěn lepší grafiku, složitější plnění cílů , ........... .
Jenže pro mě je ET vlastně jeden z možných způsobů relaxace (po 8 hodinách strávených u kompu v práci ). Není náročná na HW, na ovládání a co víc hrajou tam hlavně "živý" lidi, se kterýma se dá nejen hrát, ale i pokecat.
BTW: Navíc se mám pořád ještě co učit (od střílení po skákání a to druhý mi přijde fakt pekelně složitý.....
) | ja to myslel uplne jinak .) ale vidim, ze jsem teda jeste v pohode jinak bele to nevis, ze bílí muži neumějí skákat? http://www.csfd.cz/film/8340-bili-muzi-neumeji-skakat-white-men-cant-jump/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 11:21 Předmět: |
|
|
Zajdi na regnet je tam novej mod, uz to tam i cinka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 13:15 Předmět: Re: Neni uz cas na jine veci nez je ET? |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | Bell napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | Zacinam si klast tuhle otazku casteji a casteji...co myslis treba ty Belle? ci ty Oso? |
) | ja to myslel uplne jinak .) ale vidim, ze jsem teda jeste v pohode jinak bele to nevis, ze bílí muži neumějí skákat? http://www.csfd.cz/film/8340-bili-muzi-neumeji-skakat-white-men-cant-jump/ |
nahodou uplne perfektni filmek  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bedna
Založen: 23.8.2008 Příspěvky: 70 Bydliště: Horňany, Slovakia
|
Zaslal: ne prosinec 20, 2009 23:30 Předmět: Re: Neni uz cas na jine veci nez je ET? |
|
|
ET naveky, už nič lepšie sa nedá vymyslieť, každé zlepšenie by bolo krok späť  _________________ Táto správa neobsahuje výrusi, pretože nepoužívam MS Windows. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Transformer

|
Zaslal: ne leden 17, 2010 03:31 Předmět: Re: Neni uz cas na jine veci nez je ET? |
|
|
bedna napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | Zacinam si klast tuhle otazku casteji a casteji...co myslis treba ty Belle? ci ty Oso? |
ET naveky, už nič lepšie sa nedá vymyslieť, každé zlepšenie by bolo krok späť  |
Musim souhlasit jen _________________ http://stahovak.nova.cz/clanek/posuciaulety/transformer-nazivo.html |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Transformer

|
Zaslal: ne leden 17, 2010 03:38 Předmět: Re: Neni uz cas na jine veci nez je ET? |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | Transformer napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | Zacinam si klast tuhle otazku casteji a casteji...co myslis treba ty Belle? ci ty Oso? |
Příště to nepiš do pokecu,ale do žumpy Tam takové kraviny patří | jednou pochopis  |
Já už jsem pochopil voe.Koupil jsem si Battlefield1949 všechny datadisky a je to o ............ Výhodu vidim --volnost pohybu to je vše.Mám i PS3 hrál jsem nejnovější hry ---o ničem vše.Grafika super to jo,ale souboje jako jsou v ET mi schází-moc velké mapy atd.
Sám víš proč se furt vracíš na ET
A i já _________________ http://stahovak.nova.cz/clanek/posuciaulety/transformer-nazivo.html |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|