Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mistakEfejkrpanzer
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 00:27 Předmět: Re: nove ET |
|
|
no podle grafiky nic pro muj komp:) takze ja stim v klidu muzu seknout  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Witus_CZ
|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 11:54 Předmět: |
|
|
Tak vypadá to doost dobře, vo tym žádná. Každopádně by to stálo za zkoušku. Ale položme se na otázku, bude to taky zadarmo? Nebo jen placená verze? Co HW nároky? A nemá současný ET právě to nejvetší kouzlo v tom že je takový starý kostrbatý a přidebilnělý?
Jinak seknout s tim je škoda, si myslim.. Teda pokud ještě dokážeš dělat i něco jinýho, třeba se dojít vysrat a tak Ale chápu že po X (iks) letech hraní už to neni moc zábavný... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 12:22 Předmět: Re: nove ET |
|
|
Ke stažení beta http://www.megaupload.com/?d=UPZ3Q727
Je to celkem nuda, hroznej pohyb, je to pomaly
Možna časem až udelaj PROMOD a překydli tam Grush tak si pak zahraju  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 12:23 Předmět: Re: nove ET |
|
|
kopin napsal: | no podle grafiky nic pro muj komp:) takze ja stim v klidu muzu seknout  |
Grafika je mi uprdele hlavne at je to hratelny , zadarmo to asi nebude, když to dělalo x lolinu několik let, pak z toho stejně vyleze QW s jinejma panačkama , ale vzhledem k tomu že QW po 3 mesicich od vydani stal 3 kila, takto nebude moc finančně naročný |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Witus_CZ
|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 12:37 Předmět: |
|
|
Tak to vo tom nehovoříš příliš povzbudivě
No uvidíme, ale já bych se asi inovací nebál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 12:45 Předmět: |
|
|
Witus_CZ napsal: | Tak to vo tom nehovoříš příliš povzbudivě
No uvidíme, ale já bych se asi inovací nebál  |
Už ted vim že to hrat zřejmě nebudu, single urcite zkusim
žadna rifle, žadnej covert, trickjumpy asi taky těžko
vydani na ps,xbox i pc to zas bude megakonverze
Další novodoba tuctova hra  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Witus_CZ
|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 13:02 Předmět: |
|
|
No počkej, ale single player u RTCW taky vypadá trošku jinak než ET.
Ale esi to budou všecko jenom "střílecí" postavy a bude to jenom vo fragování, tak je fakt, že to původní kouzlo a zábavnost jsou jinde. A dostáváme se na úroveň CoD nebo CS a podobnejch blitek... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 13:14 Předmět: |
|
|
Witus_CZ napsal: | No počkej, ale single player u RTCW taky vypadá trošku jinak než ET.
Ale esi to budou všecko jenom "střílecí" postavy a bude to jenom vo fragování, tak je fakt, že to původní kouzlo a zábavnost jsou jinde. A dostáváme se na úroveň CoD nebo CS a podobnejch blitek... |
Nahoře maš link na stahnuti multiplayeru, si to vyzkoušej
Psali teda že je to nedodělana verze, ale myslim že už z toho nic lepsiho neudělaj |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Witus_CZ
|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 13:17 Předmět: |
|
|
Ach tak. Mi to nedocvaklo, že to je link na mulťák. Jsem zase za debila, jako obvykle  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 21:06 Předmět: .) |
|
|
je fakt ze ten pohyb je proste..no jak z matrixu.. pripomina mi to lehce call of duty..proste graficky to jde..jiste to nebude spatne ale multi je zatim dost na pi.. takzde dalsi leta ztravenych u klasiky prede mnou..do prdele dnes mi zacina 14 dni dovoleneee....tedy zacina odvykacka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 22:45 Předmět: Re: .) |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | je fakt ze ten pohyb je proste..no jak z matrixu.. pripomina mi to lehce call of duty..proste graficky to jde..jiste to nebude spatne ale multi je zatim dost na pi.. takzde dalsi leta ztravenych u klasiky prede mnou..do prdele dnes mi zacina 14 dni dovoleneee....tedy zacina odvykacka  | wunderbar 14 dni bez mistakeho to bude mir na regnetu:-D.....to si muzou vzit admini dovolenou taky:))))) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: so srpen 08, 2009 01:20 Předmět: Re: .) |
|
|
kopin napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | je fakt ze ten pohyb je proste..no jak z matrixu.. pripomina mi to lehce call of duty..proste graficky to jde..jiste to nebude spatne ale multi je zatim dost na pi.. takzde dalsi leta ztravenych u klasiky prede mnou..do prdele dnes mi zacina 14 dni dovoleneee....tedy zacina odvykacka  | wunderbar 14 dni bez mistakeho to bude mir na regnetu:-D.....to si muzou vzit admini dovolenou taky:))))) |
on tam snad hraje???
kua mistaku uz nestvi a napis ten tvuj posledni fake a srvry, kde hrajes  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: so srpen 08, 2009 15:58 Předmět: Re: .) |
|
|
LaCunda napsal: | kopin napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | je fakt ze ten pohyb je proste..no jak z matrixu.. pripomina mi to lehce call of duty..proste graficky to jde..jiste to nebude spatne ale multi je zatim dost na pi.. takzde dalsi leta ztravenych u klasiky prede mnou..do prdele dnes mi zacina 14 dni dovoleneee....tedy zacina odvykacka  | wunderbar 14 dni bez mistakeho to bude mir na regnetu:-D.....to si muzou vzit admini dovolenou taky:))))) |
on tam snad hraje???
kua mistaku uz nestvi a napis ten tvuj posledni fake a srvry, kde hrajes  |
Se koukni na jeho id v listplayers - konci mu na EF6CD
Většinou ho i používá. A žádnej jeho fake není poslední  _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Witus_CZ
|
Zaslal: po srpen 10, 2009 12:13 Předmět: |
|
|
Ale tak vypadá to dobře, to nový ETko. Sice mě trošku udivujou ty povolání, ale dobrá. Nicméně se mi neodařilo najít žáádnej server natož se připojit.
Je fakt, že je to trošku né úplně plynulý, ehm...
A pak mi eště neni jasný co je účelem toho prapodivnýho zlenomodrýho módu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|