|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bedna
Založen: 23.8.2008 Příspěvky: 70 Bydliště: Horňany, Slovakia
|
Zaslal: st září 02, 2009 21:11 Předmět: Okaz Bellovy |
|
|
Tak ako som zdrhol!!!!!, ja som napísal o tom že ako chce vyhodiť sám saba vrámci srandy so smajlíkom, ako si napísal aby som si zmenil nick, tak som nestihol stlačiť disconect a dostal som kick a ani neviem od koho, mňa už prešli návali zlosti ako kedisy, dnes sa snažím byť dobrý aj keď niekto robí SK. _________________ Táto správa neobsahuje výrusi, pretože nepoužívam MS Windows.
Naposledy upravil bedna dne čt září 03, 2009 16:13, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: st září 02, 2009 21:57 Předmět: Re: Okaz Bellovy |
|
|
bedna napsal: | Tak ako som zdrhol!!!!!, ja som napísal o tom že ako chce vyhodiť sám saba vrámci srandy so smajlíkom, ako si napísal aby som si zmenil nick, tak som nestihol stlačiť disconect a dostal som kick a ani neviem od koho, mňa už prešli návali zlosti ako kedisy, dnes sa snažím byť dobrý aj keď niekto robí SK, snaťím sa prebiť a nerobí mi problém XP, proste chcem byť jednotka a už nemám problém s lepšími hráčmi a vážim si ich, ovšem nehnevaj sa ty si už za mnou. |
Takže sorry za nepřesnost, že si zdrhnul - dostals kick a ten nebyl ode mě.
Pravděpodoně prošlo hlasování Omegy, kterýho jsi vytočil
=====
A mimochodem:
Kvuli zmeně nicku se nemusiš odpojovat ze hry, stačí do console napsat
set name "novy nick"
nebo to udělat přes escape / menu / option / game ...... _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: čt září 03, 2009 13:32 Předmět: Re: Okaz Bellovy |
|
|
Bell napsal: | bedna napsal: | Tak ako som zdrhol!!!!!, ja som napísal o tom že ako chce vyhodiť sám saba vrámci srandy so smajlíkom, ako si napísal aby som si zmenil nick, tak som nestihol stlačiť disconect a dostal som kick a ani neviem od koho, mňa už prešli návali zlosti ako kedisy, dnes sa snažím byť dobrý aj keď niekto robí SK, snaťím sa prebiť a nerobí mi problém XP, proste chcem byť jednotka a už nemám problém s lepšími hráčmi a vážim si ich, ovšem nehnevaj sa ty si už za mnou. |
Takže sorry za nepřesnost, že si zdrhnul - dostals kick a ten nebyl ode mě.
Pravděpodoně prošlo hlasování Omegy, kterýho jsi vytočil
=====
A mimochodem:
Kvuli zmeně nicku se nemusiš odpojovat ze hry, stačí do console napsat
set name "novy nick"
nebo to udělat přes escape / menu / option / game ...... |
nebo to muze udelat primo v limbo menu :] _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|