Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: st září 09, 2009 09:21 Předmět: Windows 7 Ultimate 64bit |
|
|
Čau lidi včera mi došlo dom překvapko v podobě nového operačního systemu windows 7 ultimate 64bit chtěl jsem se zeptat jestli s tím má někdo zkušenosti o proti vistám 64bit jaké to je a jestli na tom hlavně jede ETčko Dneska se chystám totiž večer na celkový formát C:  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: st září 09, 2009 15:17 Předmět: :) |
|
|
No nez bych vubec tu krabicku s win 7 pustil pres prah domu...tak bych si zjistil zda na tom bezi ET a pokud ne...tak by se krabicka valela na sousedovo rohozce..postupem casu spinava..rozkopana..nepouzitelna.... tfuj. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: pá září 11, 2009 13:34 Předmět: Re: :) |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | No nez bych vubec tu krabicku s win 7 pustil pres prah domu...tak bych si zjistil zda na tom bezi ET a pokud ne...tak by se krabicka valela na sousedovo rohozce..postupem casu spinava..rozkopana..nepouzitelna.... tfuj. |
Ale ale nějakej chytrej a co mám tam mít ty zpomalený xp-čka nebo visty Windows 7 jede rychle vzdálená plocha komunikuje na jedničku no co víc si přát a emulace Xp-ček je taky super akorát, že tam nefunguje hardwarová akcelerace na grafiku A to jsem se nerozpovídal o multimediich
)))))))))))))))))))))))))))))))))) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|