Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HulKa
|
Zaslal: út březen 03, 2009 16:38 Předmět: Punk Buster? |
|
|
ahoj jsem zacatecnik v teto hre a mam problem s pb.....vs jsem naistaloval spravne,ale pokazde me to kopne tak minutu po naskoceni do hry a napise to chybu 80251......prosim uz si nevim rady |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stein

|
Zaslal: út březen 03, 2009 18:47 Předmět: |
|
|
Ahoj, podle toho co je TADY by to měl způsobovat balíček kodeků. Zkus je odinstalovat (pak si nainstaluj jiný) a vyzkoušej Wolfa  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
[CzF] InSt!tuT
|
Zaslal: út březen 03, 2009 23:03 Předmět: |
|
|
zdravim....tak kdyz uz jsme u toho nevite nekdo proc me to od dneska kope za chybu 120135 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
[CzF] InSt!tuT
|
Zaslal: st březen 04, 2009 19:51 Předmět: |
|
|
tak jsem to zkousel a nic,ale je divny ze me to kope jenom z regnetu...zkousel jsem par dalsich servru jak na etpro tak na etpab a nikde me to nekoplo.......takze to uz vubec nechapu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: st březen 04, 2009 23:39 Předmět: |
|
|
[CzF] InSt!tuT napsal: | tak jsem to zkousel a nic,ale je divny ze me to kope jenom z regnetu...zkousel jsem par dalsich servru jak na etpro tak na etpab a nikde me to nekoplo.......takze to uz vubec nechapu  |
To divný moc neni, Regnet je dost vybíravej, co se nastavení týče... _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
[CzF] InSt!tuT
|
Zaslal: čt březen 05, 2009 01:46 Předmět: |
|
|
no ale jakto ze to najednou prestalo fungovat...............asi se na regnetu neukazu tak dlouho dokavad to zase nezacne fungovat:-))))
a nebo jeste zkusim preinsatlovat celej windows |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 02:42 Předmět: |
|
|
[CzF] InSt!tuT napsal: | no ale jakto ze to najednou prestalo fungovat...............asi se na regnetu neukazu tak dlouho dokavad to zase nezacne fungovat:-))))
a nebo jeste zkusim preinsatlovat celej windows | to aby to tronixovi nebylo lito,tak regnet vysoupl i tebe ...neco stim delej,at te muzu od nedele zase kosit ja ted mam nocni do soboty,tak bude ode me taky na chvilku pokoj:)
Ps:ze zdravim toda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 09:21 Předmět: |
|
|
Taky zdravim Mlázovice  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
[CzF] InSt!tuT
|
Zaslal: čt březen 05, 2009 12:13 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | [CzF] InSt!tuT napsal: | no ale jakto ze to najednou prestalo fungovat...............asi se na regnetu neukazu tak dlouho dokavad to zase nezacne fungovat:-))))
a nebo jeste zkusim preinsatlovat celej windows | to aby to tronixovi nebylo lito,tak regnet vysoupl i tebe ...neco stim delej,at te muzu od nedele zase kosit ja ted mam nocni do soboty,tak bude ode me taky na chvilku pokoj:)
Ps:ze zdravim toda |
no nevim nevim kopinku:-) vubec si uz nevim rady:-(
to Als: sakra alsi co si to tam nainsatloval ze me to porad kope  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 13:11 Předmět: |
|
|
insti> nainstaloval tam anticheat. Ze aspon nenapises,za co nebo s jakou hlaskou te to teda kope,takhle si to zjisti asi sam.Neb se s nekym domluv,az tam pujdes a kopne te to,napise to prece koho a proc primo ve hre. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
[CzF] InSt!tuT
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 16:31 Předmět: |
|
|
tak to pise:
SERVER DISCONNECTED-PUNKBUSTER KICKED PLAYER
RESTRICTION:DISALLOWED PROGRAM/DRIVER [120135]
tak nevim uz jsem to psal nahore.....u nas na ceskej forech jsem to zatim nikde nenasel |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosta Level3

Založen: 15.5.2008 Příspěvky: 149 Bydliště: hrbitovni 666, 3 rada, hrob c. 8, Hostinne
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 16:58 Předmět: re: |
|
|
[CzF] InSt!tuT napsal: | tak to pise:
SERVER DISCONNECTED-PUNKBUSTER KICKED PLAYER
RESTRICTION:DISALLOWED PROGRAM/DRIVER [120135]
tak nevim uz jsem to psal nahore.....u nas na ceskej forech jsem to zatim nikde nenasel |
jedna se asi o docela novej problem, co jsem nasel, tak by to mohlo delat mIRC, jinak nevim, moc toho na netu o tom neni _________________ kosta[CZ], chybalavky
CPU: i5 2.9GHz
GPU: ATI HD7700
RAM: 8GB DDR3
Perif.: Logitech G9, G15
Klient: ET:Legacy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
[CzF] InSt!tuT
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 17:07 Předmět: Re: re: |
|
|
ja si taky myslim ze je to neco noveho....pac jsem taky nasel jenom same otazky,ale zadne odpovedi:-(
doufam ze to neni jenom kuli neverejne ip adrese.......treba kuli neverejne ip adrese me to nechce pustit na vsechny ssx servry  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 20:41 Předmět: |
|
|
PunkBuster po celou dobu běhu skenuje paměť, jestli nějaký program nemění hodnoty běžících procesů ET nebo PunkBusteru.
Obecně tuhle chybu vždy způsobovaly vedle cheatů i neoficiální ovladače nebo programy pro úpravu a přetaktování grafických karet, nejznámější je například RivaTuner. Dnes už PunkBusteru vadí třeba i programy používající IRC protokol (mIRC, XFire...). Další skupinou jsou utilitky měnící chování klávesnice a myši (např. DotaKeys). Problémy způsobují i viry, wormy a rootkity, takže doporučuji full scan antivirus. Bohužel některé antivirové a antispyware programy můžou být též označeny za nepovolené a nepomůže ani jejich dočasné vypnutí, pouze odinstalace.
Napřed bych ti asi doporučil zkusit sken na viry, potom postupně začít vypínat programy běžící na pozadí (ikonky v tray) včetně antiviru a antispyware a dále zkusit vypínat procesy na pozadí ve správci procesů - na to už bohužel potřebuješ jisté znalosti Windows, jinak spadne systém. Odinstalovat rádoby urychlovače Windows, jako například programy na defragmentaci paměti v reálném čase a jiné zbytečnosti. Je toho zkrátka hodně a žádné obecné řešení, k lítosti mnoha hráčů, neexistuje.
Krajním pokusem žádosti o pomoc je kontaktovat správce PunkBusteru na http://evenbalance.com/troubleticket/new_ticket.php?game=et, kam pošleš výpis procesů (asi nejlépe pomocí HijackThis) a čekat na odpověď. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|