Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Witus_CZ
|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 08:29 Předmět: Vánoční MOD? |
|
|
Mě jenom napadlo, že se nám blíží ty "úžasný svátky"... Neexistuje nějakej vánoční mod? A byl by někdo podobně perverzní jako já a měl pocit, že by nebylo od věci si to třeba na tejden na regnetu střihnout? Pokud je to moc troufalý a dementní tak jenom napište " di do pr***dele"....
Dík za reakce  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lions
|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 11:40 Předmět: |
|
|
Stimpi má jeden Vánoční... ukázal nám ho v Mlázovicích.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 16:03 Předmět: |
|
|
Ne proboha ne, stačí, že blýskavá a blikavá výzdoba hyzdí každodenní realitu, ještě abych střílel skopčáky se santovskýma čepičkama, to tak
Viděl jsem to na jednom etpub serveru, postavičky mají modré a červené čepičky, je to sranda, když to člověk vidí jednou, ale pak to tu hru jenom kazí. Jednak hratelnostně (velká nápadnost) a především esteticky. I když je možné, že někdo s "vytuněným" configem by to nepoznal
http://users.kymp.net/feuer/etcomic/017.jpg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 17:25 Předmět: |
|
|
Poznal, config samotný takhle "vytunit" nejde, ale mohl by pomoci Bimbot, ETBot, RSHook nebo podobné programy, ty to rozhodně umí! Jen upozorňuji, že při použití takového typu "tunění" Vás nebudou mít rádi ostatní hráči, majitelé serveru a PunkBuster a časem dostanete krásný barevný zápis do databáze cheaterů.
Souhlas s Ragupki, kývající se kytičky namísto min, červenými mašlemi převázané medpacky a ammopacky a santovské čepičky jsou opravdu nevkusný kýč. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 17:46 Předmět: |
|
|
Ale kdo ponese objective by mohl mit na krku zvonecek a cinkat,takovej co mivali driv kravy, nebo volove  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dodge Ram Level3

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 18:23 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | Ale kdo ponese objective by mohl mit na krku zvonecek a cinkat,takovej co mivali driv kravy, nebo volove  |
no tak to by bylo čupr, všichni by běhali kolem objective a nikdo by ho nechtěl vzít  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 21:24 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | Ale kdo ponese objective by mohl mit na krku zvonecek a cinkat,takovej co mivali driv kravy, nebo volove  |
Jo a místo radaru bysme nosili vánoční dárky, na granátech by byly prskavky, američtí coverti by mohli podrážet nohy cukrovýma špalkama a po zastřelení by se každýmu vojákovi rozpukla hlava a v ní se objevila hvězdička jako v jabku...
Ať žijou Vánoce
Tímto nikam autora neposílám ani si nemyslím, že je troufalý, dementní nebo jinými nelochotivými přívlastky ověnčený, jenom jsem prostě vysazenej na podobné zásahy do her (i ze strany autorů), které jsou v poslední době zejména u her žánru MMORPG celkem populární. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 21:36 Předmět: |
|
|
Tomuhle se rika ironie, no nic.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Witus_CZ
|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 08:28 Předmět: |
|
|
OK
Rozumim... Chápu.... Mlčim... Jako bych nic neřekl...
Já jen že jednou za rok na dva tři dni by se to nepos***alo... A třeba by si pak nejeden pařmen řekl: "Tak konečně je už ten vánoční hnus v hajzlu a můžu si zahrát normální ÉTéčko"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dodge Ram Level3

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 12:39 Předmět: |
|
|
Witus_CZ napsal: | OK
Já jen že jednou za rok na dva tři dni by se to nepos***alo... A třeba by si pak nejeden pařmen řekl: "Tak konečně je už ten vánoční hnus v hajzlu a můžu si zahrát normální ÉTéčko"  |
tak je pravda že na pár dní by to šlo, já se taky těším až od toho vánočního běsnění zdrhnu k PC a ET ... ještě že je novej server a neuvidím tam tu nenáviděnou hlášku server is full  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 14:03 Předmět: |
|
|
Dodge Ram napsal: | Witus_CZ napsal: | OK
tak je pravda že na pár dní by to šlo, já se taky těším až od toho vánočního běsnění zdrhnu k PC a ET ... ještě že je novej server a neuvidím tam tu nenáviděnou hlášku server is full  |
taktak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 14:24 Předmět: |
|
|
Joey napsal: | Dodge Ram napsal: | Witus_CZ napsal: | OK
taktak  |
To je dáreček ;o) _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: ne listopad 30, 2008 00:35 Předmět: |
|
|
Neco takoveho?
|
 |