Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Macourek
|
Zaslal: pá prosinec 12, 2008 17:58 Předmět: Macourek a Mys.cz |
|
|
Jelikoz jsem na stejne IP adrese s Mys.cz, tak jsem zabanovan s Mys.cz. Ja jsem ale nic neprovedl a mam taky pikat ? No snad mi to Snopik vysvetli, nehlede na to, ze Mys.cz nic naschval neudelala. Diky snopiku za vysvetleni.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
missak

|
Zaslal: pá prosinec 12, 2008 18:03 Předmět: |
|
|
BOHUZEL JA JSEM MYS.CZ a mylis se Macourku ja jsem ho schodil z lanovky a udelal jsem to naschval ja mel totiz Panzu vidi snad ze Snoopik ze mam nebezpecnou zbran nechtel jsem udela TK tak jsem ho jednoduse odkopaval kdyz byl na necem na cem se dalo stat ale kdyz pak skocil tak jsem ho taky odkop mel navybranou tak sel dolu a pak mi dal
BAN za Schazovani z lanovky a kecy nebo co |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: pá prosinec 12, 2008 21:39 Předmět: kecy |
|
|
A za jaké kecy? )
Btw: konečně někdo napsal kecy s "y" ;o)
Bohužel BAN se zde da na IP a to je problém, už se to tu řešilo, zatím to jinak na serveru nejde. _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Macourek
|
Zaslal: so prosinec 13, 2008 12:41 Předmět: Re: kecy |
|
|
Mik (CZ) napsal: | A za jaké kecy? )
Bohužel BAN se zde da na IP a to je problém, už se to tu řešilo, zatím to jinak na serveru nejde. |
Aha tak to jsem nevedel, ze ban je na ip adresu.
Jsem si myslel, ze to je na nick. dik Miku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
missak

|
Zaslal: so prosinec 13, 2008 13:25 Předmět: Re: kecy |
|
|
Macourek napsal: | Mik (CZ) napsal: | A za jaké kecy? )
Bohužel BAN se zde da na IP a to je problém, už se to tu řešilo, zatím to jinak na serveru nejde. |
Aha tak to jsem nevedel, ze ban je na ip adresu.
Jsem si myslel, ze to je na nick. dik Miku |
tak to jsme 2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snoopik Level4

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 08:23 Předmět: |
|
|
missak napsal: | BOHUZEL JA JSEM MYS.CZ a mylis se Macourku ja jsem ho schodil z lanovky a udelal jsem to naschval ja mel totiz Panzu vidi snad ze Snoopik ze mam nebezpecnou zbran nechtel jsem udela TK tak jsem ho jednoduse odkopaval kdyz byl na necem na cem se dalo stat ale kdyz pak skocil tak jsem ho taky odkop mel navybranou tak sel dolu a pak mi dal
Dostal si kick a to proto, že nejdřív byli teamkilly a pak jako že si to myslel dobře tak si mě shodil z lanovky a né někam na něco prostě dolu a naschval kde sem chcipnul a opět čekal na respawn...takhle si otravuj třeba svoji hru ale ne ostatní nechodim se do hry respawnovat ale střílet a pokud si bereš panzu tak neprud spoluhráče kolem sebe a když víš jak je nebezpečná tak si ji neber když to sní neumíš jo a ty kecy si vzpomeň sám nejdřív sem ti normálně napsal jestli jsi normální ale místo omluvy sem se dočkal nějakého výlevu tak proto jsi dostal KICK. Chápeš? MACOURKU P.S. sry za gramatiku jebu na to... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
missak

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 14:15 Předmět: |
|
|
Snoopik napsal: | missak napsal: | BOHUZEL JA JSEM MYS.CZ a mylis se Macourku ja jsem ho schodil z lanovky a udelal jsem to naschval ja mel totiz Panzu vidi snad ze Snoopik ze mam nebezpecnou zbran nechtel jsem udela TK tak jsem ho jednoduse odkopaval kdyz byl na necem na cem se dalo stat ale kdyz pak skocil tak jsem ho taky odkop mel navybranou tak sel dolu a pak mi dal
Dostal si kick a to proto, že nejdřív byli teamkilly a pak jako že si to myslel dobře tak si mě shodil z lanovky a né někam na něco prostě dolu a naschval kde sem chcipnul a opět čekal na respawn...takhle si otravuj třeba svoji hru ale ne ostatní nechodim se do hry respawnovat ale střílet a pokud si bereš panzu tak neprud spoluhráče kolem sebe a když víš jak je nebezpečná tak si ji neber když to sní neumíš jo a ty kecy si vzpomeň sám nejdřív sem ti normálně napsal jestli jsi normální ale místo omluvy sem se dočkal nějakého výlevu tak proto jsi dostal KICK. Chápeš? MACOURKU P.S. sry za gramatiku jebu na to... |
tak se ti Snoopiku Omlouvam a už nebudu používat Panzu Měsíc co ty na to? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snoopik Level4

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 14:33 Předmět: |
|
|
ok v pohodě já jen abych uvedl na pravou míru ale ban na víc dní ste nedostaly byl to jen KICK tak zas někdy ve hře cus |
|
Návrat nahoru |
|
 |
missak

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 18:06 Předmět: |
|
|
čus |
|
Návrat nahoru |