Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kopin Level3

|
Zaslal: st listopad 05, 2008 00:11 Předmět: Warn adminum!!! |
|
|
muze me prosim nekdo zodpovedny vysvetlit proc se nemuzu pripojit na regnet??? pise me to: MAX_GAMESTATE_CHARS exceeded....po tom co jsem se trochu rozhadal s americkyma protivnikama......nejsem tip co se hada kvuli kde jake kravine,ale byl jsem pod parou a nejaky borec si kempil na strese a valil plne zasobniky do dveri spawnu kde jsme vylezali a diky tomu vyhrali kampan...budiz kdyz to nekoho bavi takhle hrat,tak at tak hraje ale proc me vyhazujete ze serveru????(RYBIZ) Sebral bych prava nekomu kdo toho zneuziva!!!
PS:nesnasim zaujate admini  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: st listopad 05, 2008 08:51 Předmět: Re: Warn adminum!!! |
|
|
kopin napsal: | muze me prosim nekdo zodpovedny vysvetlit proc se nemuzu pripojit na regnet??? pise me to: MAX_GAMESTATE_CHARS exceeded....po tom co jsem se trochu rozhadal s americkyma protivnikama......nejsem tip co se hada kvuli kde jake kravine,ale byl jsem pod parou a nejaky borec si kempil na strese a valil plne zasobniky do dveri spawnu kde jsme vylezali a diky tomu vyhrali kampan...budiz kdyz to nekoho bavi takhle hrat,tak at tak hraje ale proc me vyhazujete ze serveru????(RYBIZ) Sebral bych prava nekomu kdo toho zneuziva!!!
PS:nesnasim zaujate admini  |
Cus Kopine, no nevim, ale co sem koukal...tak nejsi asi jediny kdo se nepripoji...myslim ze bude kase se servrem...jede tam 63 botaku nonstop  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: st listopad 05, 2008 08:55 Předmět: |
|
|
aha tak to sry,ale vcera to tak vypadalo,ze me vykopli  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: st listopad 05, 2008 09:55 Předmět: .) |
|
|
) koukam BOT party na regnetu MAX_GAMESTATE_CHARS..za vsechno muze Max to rikam porad  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: st listopad 05, 2008 10:37 Předmět: Re: .) |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | ) koukam BOT party na regnetu MAX_GAMESTATE_CHARS..za vsechno muze Max to rikam porad  | jj zadnej admin max na kasi za to muze:-D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Max_Cz
|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 02:36 Předmět: |
|
|
Sakra prace sem myslel ze moje supr admin prava co sem tajne dostal od alse nevyjdou najevo a uz je to venku sem si mel davat vic pozor ted uz ty svy prebehy asi neuhadam doprcic : D: D: D
No aspon uz vite za na maxe musite bejt hodny nebo se zas dohodnu s alsem a ten me tam da misto vas booty, ktery neodmlouvaj kdyz menim tymy a poslusne se ode me nechaj zabijet a sou dokonce tak hodny, ze me vzdycky nechaj abych byl best frager tolik slusnosti nekteri zvas casto ani nemaj!
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 11:48 Předmět: |
|
|
si ten warn klidně sám sobě dám, ale za tohle admini fakt nemůžou  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|