Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Diloph Level4

|
Zaslal: čt září 04, 2008 20:21 Předmět: dlouhé nahrávání.. |
|
|
Prosím o prověření stavu. Stává se mi jak doma,tak i v mobilním zařízení, že mi trvá strašně dlouho, než se mi odešle příspěvek do fora tak i do soukromých zpráv. Dole mi běží stav a trvá mu to velmi dlouho.
Když stránku aktualizuju, nebo prostě skočím někam jinam ať do fóra nebo soukromých zpráv.. tak tam ta zpráva je.
Rozhodně to není rychlostí internetu, jedná se o dvě odlišné a relativně rychlé připojení. Jde o to, jestli má někdo podobný problém nebo je nějaká chyba na mých přijímačích...
p.s. to mě po..lechtej tohle jako nová diskuze se mi odeslalo prakticky v mžiku..  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: pá září 05, 2008 10:54 Předmět: |
|
|
Mám stejný problém, je to podle mě chyba fóra. Formulář se odešle, ale stránka s potvrzením se nenačte. Zkus kliknout na fórum, ve kterém je ten topic, do kterého píšeš, a v pohodě se ti načte a vidíš v něm nový příspěvek - ten svůj. Stává se mi to často a řeším to tímhle způsobem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: pá září 05, 2008 13:46 Předmět: |
|
|
Ragupki napsal: | Mám stejný problém, je to podle mě chyba fóra. Formulář se odešle, ale stránka s potvrzením se nenačte. Zkus kliknout na fórum, ve kterém je ten topic, do kterého píšeš, a v pohodě se ti načte a vidíš v něm nový příspěvek - ten svůj. Stává se mi to často a řeším to tímhle způsobem. |
Tak to taky dělám.. dneska se to už zdá být v pohodě..  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: pá září 05, 2008 13:46 Předmět: |
|
|
uplně v pohodě.. funguje.. _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |