Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LaCunda Level4

|
Zaslal: ne srpen 31, 2008 14:02 Předmět: nějaká chybka :( |
|
|
čus,
asi po dvou týdnech jsem se zase připojil na regnet a nechce mě to tam pustit... prběhly nějaké změny, nebo co?
tohle mi to hlásí...
někdo poraďte prosím... aspoň kde to stánu nebo tak  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rapy (CZ) Level3

|
Zaslal: ne srpen 31, 2008 14:11 Předmět: |
|
|
Jo změna tu je zapni si download a stáhne se ti potrebný soubor. _________________ Rapy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: ne srpen 31, 2008 20:43 Předmět: |
|
|
Rapy (CZ) napsal: | Jo změna tu je zapni si download a stáhne se ti potrebný soubor. |
ten zapnutý mám a nic se mi nestahuje...  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: ne srpen 31, 2008 21:24 Předmět: |
|
|
Smaž a adresáři etmain soubor regnet_cmpg.pk3. Jestli máš zapnutý download, tak by se ti měl stáhnout nový a vše bude ok. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: po září 01, 2008 08:15 Předmět: |
|
|
díky Belo, tohle už zabralo  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|