Obsah fóra et.regnet.cz et.regnet.cz
CZ Regnet ET Omni-Bot Server
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Návod k jednotlivým mapám?

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Witus_CZ



Založen: 11.7.2008
Příspěvky: 53
Bydliště: Prágl

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2008 07:32    Předmět: Návod k jednotlivým mapám? Citovat

Možná jsem naiva a možná mě protlemíte, ale stejně se zeptám. Byl by někdo schopnej a ochotnej udelat nějakýho průvodce k těm "nestandadním" mapám, který se časem mění. U klasickejch základních map jako je Oaza, nebo Gold rush atd už vim co je cílem, ale u těch ostatních většinou dlouho tápu než zjistím co je cílem, co kde ukradnout a kam to donýst a podobně. Docela mě to mrzí páč potom pobíhám po mapě zmatenej jak lesní včela a akorát kropim... Prostě ve chvíli kdy člověk neví co a jak tak jeho efektivita ve hře se limitně blíží nule...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wertyz
Level3
Level3


Založen: 29.12.2006
Příspěvky: 156

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2008 09:24    Předmět: Citovat

tak napis, jak se ty mapy jmenujou a uvidi se, co pujde udelat/napsat
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Witus_CZ



Založen: 11.7.2008
Příspěvky: 53
Bydliště: Prágl

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2008 12:04    Předmět: Citovat

Nechci kecat, pac jsem v praci a nemam moznost mrknout primo do hry, ale mam pocit ze ted se hraje Short 8 => Bremen, Industry2, Transmitter. Takze to je ted to co me aktualne trapi.
Dik Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Prokinek
Level3
Level3


Založen: 5.3.2007
Příspěvky: 293

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2008 12:06    Předmět: Citovat

...pobíhám po mapě zmatenej jak lesní včela a akorát kropim...
Sem na tom nejak podobne Very Happy Rolling Eyes
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wertyz
Level3
Level3


Založen: 29.12.2006
Příspěvky: 156

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2008 23:15    Předmět: Citovat

znam jen bremen Wink

alici: utocis, mas zabrat vlajku, vyhodit mainu, sidu, pak z radnice vzit klic, donyst ho ke generatoru, otevre ti to dvere ke trucku, ten opravis a odvezes, to je cely, pak akorat si muzes poctavit command post a tam se spawnovat

jinak jsem nasel tohle http://www.enemyterritory.sk/modules.php?name=News&file=article&sid=803
sice je to b1, ale obj je tam stejnej, b2 je akorat s par zmenama

hf
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dodge Ram
Level3
Level3


Založen: 5.4.2007
Příspěvky: 170

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2008 07:49    Předmět: Citovat

Industry 2

Útočí němci, opravit tank a dotlačit ho přes barikády k bunkru, kde odstřelí vrata, engem vyhodit sejf, sebrat dokumenty a odnést je k vysílačce.


Transmitter

Útočí amíci, je potřeba donést modification kit, který je v chajdě napravo do hradu (nebo co to je) a pak otočit anténou.


Je to hodně stručnej popisek, metod jak mapy udělat je víc, hlavně u Transmitteru ... jestli máš zájem tak to tady ještě rozepíšu, jinak tendle short je podle mne hodně lehkej pro amíky, němci musej bejt dobrej tým aby s tím zvládli něco udělat Cool
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ragupki



Založen: 5.8.2008
Příspěvky: 157
Bydliště: Olomouc

PříspěvekZaslal: so září 13, 2008 11:09    Předmět: Citovat

Píšu tady návod na novou kampaň, protože hodně lidí neví, co mají dělat. Většinou se to týká útočící strany. Pak to chce samozřejmě si ty mapy zahrát a prochodit, tohle je jen schéma.

Snatch3:

Útočí Allies, musí ukrást radarové součástky (vlevo nahoře) a donést je k náklaďáku (vlevo dole), ten pak provézt základnou na konec. Hra probíhá asi takto: Allies sestrojí most, aby se dostali do levé části mapy, kde by měli napřed zkonstruovat CP, aby získali spawn. Pak teprve se běhá do základny pro radar. Dostat se tam můžou po silnici, ale tam je celkem rušno, takže se vyplatí dynamitem vyhodit do vzduchu zeď vlevo a pronikat do stavby bokem. Pro radar si vyběhnou po schodech nahoru a pak do takové menší budky. Až ho donesou k náklaďáku, musí ho dostat přes první bariéru a vzápětí přes hlavní vchod. Náklaďák je poškoditelný, takže žádné Supply Depot Smile Axis mají spawn pohodlně hned nad hlavním vchodem, takže budou celou dobu bránit Allies v postupu. Ve fázi, kdy je třeba vyhodit hlavní bránu, vyplatí se chodit i z původního spawnu po mostě a dorážet na vchod z obou stran. Jakmile Allies projedou hlavní bránou, mají téměř vyhráno, ještě jim v cestě stojí druhá bariéra, ale ta většinou dlouho nevydrží.

Eagles2:

Velká mapa, kde se ještě pořád někdy ztrácím Smile Útočí Allies, cílem je ukrást dokumenty v hradu, donést je k sympatickému alpskému autobusu (tú-tú!), ten dovézt na druhý konec mapy a tam ještě vyhodit dynamitem do vzduchu rádio. Časový limit se zde přidává postupně, postup mapou má tvar U. Allies útočí na vesnici pod hradem, můžou dynamitem odprásknout hlavní vchod a boční zavalený vchod. Můžou ukořistit spawn, hlavní je ale odpálení dveří k lanovce. Na to mají 20 minut. To jim zajistí permanentní vlastnictví spawnu ve městě, přidá 10 minut k času a můžou útočit na hrad. Hned za druhou stanicí lanovky je hradní spawn, který Axis nemůžou ukořistit, pouze zrušit. Slouží k útočení na knihovnu, kde jsou dokumenty. Pokud se neztratíte, máte 2 možnosti - útočit hlavním vchodem do knihovny, kde se dají dávat miny a je tam plno němců anebo satchelem odpálit generátor a jít do knihovny zezadu. Pak se můžete vrátit buď lanovkou nebo vyběhnout nahoru ke hradbám, kde jsou dřevěné rampy a dá se tam prolézt oknem. Jen pozor, ať se při seskakování dolů do vesnice nezabijete Smile Sebráním dokumentů třeba jen na chvíli si permanentně zajistíte spawn za lanovkou. Když Allies donesou dokumenty k autobusu, přidá se jim dalších 10 minut (celkem už tedy 40). Axis se pak budou spawnovat u mostu, aby mohli autobusu bránit v postupu a poškozovat ho. S postupem autobusu Allies získají spawn u mostu, odkud budou útočit na základnu vzadu a spawn Axis se přesune do základny. Musí postavit most, aby mohl autobus přejet a pak s ním projet až na konec, tím se probourá přístup k rádiu. Pod zemí je spletitá síť chodeb (pod základnou) a kanalizací (kolem řeky), přičemž kanál vedoucí do nitra základny končí dvěma dveřmi, které může odpálit covert. V chodbách najdete Axis CP a zásoby. Do objektu s vysílačem se dostanete buď přední bránou nebo zezadu kolem autobusu.

V2 Factory

Tohle je netradiční mapa, protože obě strany útočí. Jako na většině map, Axis něco vynalezli a Allies místo toho, aby si vymysleli něco vlastního, tak to musí němcům zničit. Axis staví raketu V2 v továrně, která je na mapě dole. Musí ji stihnout postavit a dopravit speciálním vlakem na místo startu do 30 minut, protože pak přiletí spojenecká letadla a továrnu srovnají se zemí. Probíhají tři nezávislé výrobní procesy zároveň, každému z nich trvá 15 minut, než se dokončí. Jejich průběh monitorují "progress bary" o 5 dílcích po 3 minutách, které najdete na stěnách (jeden bývá u spawnu obou stran). Po dokončení všech tří výrobních procesů se raketa naloží na vlak a ten se musí dopravit na místo startu. Úkolem Allies je výrobu sabotovat - musí poškozovat jednotlivé produkce, aby Axis nestihli raketu vyrobit a odvézt v časovém limitu. Pokud se jim podaří poškodit všechny tři, Allies vyhrávají. Hra ovšem začíná jinde. Allies musí nejdřív dovézt náklaďák (poškoditelný) se sučástkami command postu do bunkru, který brání Axis, kde pak CP postaví a zajistí si spawn v bunkru pro útočení na továrnu. Náklaďák musí dostat přes řeku, k čemuž musí postavit most. Ten má dva díly (podobně jako most ve Fueldumpu), ale první díl nedosahuje na druhý břeh, takže pro Axis není tak jednoduché ho vyhodit do vzduchu. Dá se ještě chodit druhou cestou kolem Axis CP nebo přes tunel, kterým později pojede vlak s raketou, tím se dá obejít hlavní fronta, ovšem továrna samotná je zatím neprodyšně uzavřená kromě Axis teamdoor na východní straně vedle hlavního vchodu, kde se může dostat covert (a nepozorovaně vyhodit do vzduchu O2 Storage). Takže až Allies dovezou náklaďák, postaví CP a získají spawn, otevře se hlavní vchod na východě továrny a zpřístupní se i zadní vchod, který lze odpálit dynamitem. Axis se spawnují nad hlavním "nádvořím", kde se nachází výrobní linka. Teď začíná boj o produkci. Hned vedle rakety za plotem se dá dynamitem poškodit výroba samotné rakety (Produktion - V2), vpravo u zdi se nachází nádrže s kyslíkem (Ablage - O2), které může odpálit i covert, a v přízemí budovy poblíž zadního vchodu je výroba kyslíku (Produktion - O2), která se dá poškodit dynamitem. K dokončení výroby musí "doběhnout" všechny tři produkce. Až k tomu dojde, raketa je naložena na vlak (poškoditelný) a otevřou se zadní dveře. Teď už Allies pouze brání. Axis musí vlak dopravit přes most (dvoudílný) a tunelem k místu vypuštění. Kromě poškozování vlaku mohou Allies ještě vyhodit do povětří nosníky v tunelu a vytvořit tak bariéru vlaku, Axis je potom musí znovu opravit. Těsně před koncem je ještě místo pod širým nebem, kde se dá na chvilku vlak ubránit nálety a artileriemi.

Tak doufám, že si to alespoň někdo přečte Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com