|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Diloph Level4

|
Zaslal: po září 10, 2007 20:33 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | to mik: aha, ja ten text jenom proletel a videl sem tam jenom nejaky prekryvani, nebo co...tak jsem si to vylozil, jakoze moje kulky budou litat skrz spoluhrace dal ... nesmej se mi moc...  |
Naivní dotaz: Můžu se ti taky smát?  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: po září 10, 2007 20:34 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | to mik: aha, ja ten text jenom proletel a videl sem tam jenom nejaky prekryvani, nebo co...tak jsem si to vylozil, jakoze moje kulky budou litat skrz spoluhrace dal ... nesmej se mi moc...  |
*smeje se málo*
Se stane..ale střely litat skrz spoluhráče, to je ujetý asi tak jako střílet ze specta:oD |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: po září 10, 2007 21:08 Předmět: |
|
|
Mik (CZ) napsal: | LaCunda napsal: | to mik: aha, ja ten text jenom proletel a videl sem tam jenom nejaky prekryvani, nebo co...tak jsem si to vylozil, jakoze moje kulky budou litat skrz spoluhrace dal ... nesmej se mi moc...  |
*smeje se málo*
Se stane..ale střely litat skrz spoluhráče, to je ujetý asi tak jako střílet ze specta:oD |
spectator muze delat teamkilly? vzdyt je neutralni ...
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: po září 10, 2007 23:49 Předmět: |
|
|
Tox napsal: | Mik (CZ) napsal: | LaCunda napsal: | to mik: aha, ja ten text jenom proletel a videl sem tam jenom nejaky prekryvani, nebo co...tak jsem si to vylozil, jakoze moje kulky budou litat skrz spoluhrace dal ... nesmej se mi moc...  |
*smeje se málo*
spectator muze delat teamkilly? vzdyt je neutralni ...
 |
no jasně že může, ostatní specty.. se dělá běžně přeciny...  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: út září 11, 2007 09:19 Předmět: |
|
|
njn, odtedka ctu kazdy vzkaz slovo po slovicku... a pro jistotu dvakrat (i ty belovy)  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rapy (CZ) Level3

|
Zaslal: út září 11, 2007 10:07 Předmět: |
|
|
Mělo by se to řešit i z pohledu střelce kolikrát se mi stalo,že jsem pálil po nepříteli a vletěl mi do toho můj spoluhráč a já ho taky trefil.Nebo chci spoluhráči pomoct a párkrát ho trefím taky.Proč bych měl být za to potrestán?Mě se zdá,že dotoho moc vrtáte.Vždyť se to kdysi hrát dalo tak to musí jít i těď.Je to jenom o lidech hra za to nemůže.Je to jen o výchově prostě trestat toho kdo to opakovaně dělá. _________________ Rapy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: út září 11, 2007 14:58 Předmět: |
|
|
Rapy (CZ) napsal: | Mělo by se to řešit i z pohledu střelce kolikrát se mi stalo,že jsem pálil po nepříteli a vletěl mi do toho můj spoluhráč a já ho taky trefil.Nebo chci spoluhráči pomoct a párkrát ho trefím taky.Proč bych měl být za to potrestán?Mě se zdá,že dotoho moc vrtáte.Vždyť se to kdysi hrát dalo tak to musí jít i těď.Je to jenom o lidech hra za to nemůže.Je to jen o výchově prostě trestat toho kdo to opakovaně dělá. |
Což jsem bral v úvahu a ptal se, jestli by se to aktivovalo až po několika střelách... Asi tě zmátlo, co potom pověděl LaCunda že viděl )
Jinak mne to napadlo z té příčiny, že když jsme byl jednou na mapě chvíli mrtví a náhodou jsme spectoval hráče May_Cz...co jsem viděl se mi nelíbilo. Prostě naběhl do uličky, kde Drtič sváděl souboj 1v1 s nepřítele a ihned začal střílet a kmital ze strany na stranu bez ohledu na pozici spoluhráče /
Ale bohužel s tím tedy nic nezmůžeme na úkor zábavnosti hry:o/
Vím, že i když se člověk někdy moc snaží a do poslední chvíle v divokém souboji hledá místo pro vhodnou pozici, častokrát stějně nešťastně spolubojvníčka zasáhne:o( |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: út září 11, 2007 16:28 Předmět: |
|
|
Máš pravdu Rapy. Nechte nám tu naši špinavou, zaprášenou, krvavou a rezavou starou Druhou světovou alespoň tak málo reálnou, jak už je. Taková vychytávka by lépe pasovala do Hvězdných válek nebo do hypersupermegahighstargigagame ET:Quake Wars.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: čt září 13, 2007 15:10 Předmět: |
|
|
přenášení toho dmg bych nedělal.
1) velice často se mi stává, že ve hře ti méně zkušení hráči s 1HP řvou "i need medic" ale místo aby někde postáli za rohem, tak běhají jak elektrické veverky. Když takového trubku honíte se stříkačkou půl minuty - máte právo ho zastřelit a poskytnout mu zdravotní péči vleže
2) no a prostě se to stává..
Na druhou stranu mi vadí vlastní hráči, kteří mě jen tak picnou do zad když běžím od svého spawnu. Pak jděte do souboje nebo něco opravujte když máte poloviční HP. To je myslím při opakování důvod pro warn.
TK podle mě poslední dobou nejsou problém, hlídá to automat. Většina hráčů se umí omluvit a to dokonce i v případě, že jsem si třeba blbě naběhl do arty (třeba Desertstorm je takový slušňák). _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: čt září 13, 2007 16:01 Předmět: |
|
|
Kolikrátvám mám říkat, že tu nikdo nic takového nenavrhoval?! D
Jen jsme se ptal, Alse, jestli by to po několika střelách nešlo aktivovat:oD
Což už je moc složité, ale vy ste prostě starý spekulanti a chytnete se kde čeho, abyste měli o čem krafat:oD |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: čt září 13, 2007 16:54 Předmět: |
|
|
Mik (CZ) napsal: | Kolikrátvám mám říkat, že tu nikdo nic takového nenavrhoval?! D
Jen jsme se ptal, Alse, jestli by to po několika střelách nešlo aktivovat:oD
Což už je moc složité, ale vy ste prostě starý spekulanti a chytnete se kde čeho, abyste měli o čem krafat:oD |
no že váháš Ale jinak se tu taky můžem bavit o tom jak se peče bábovka brouku  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|