|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: čt leden 07, 2010 16:27 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | [-]s0ld!er napsal: | akoze clovek si chce kludne zahrat na regnete ale niektory admini su tak dementny ze to neni normalne tak napriklad ako dnes hrame supply vsetko ide ako pomasle pokial nehodim artu pri cp allies a hned warn ze sk!!!clovek sa mu to snazi vysvetlit ze to neni spawn a dostane kick fakt kreten | nebyl jsem tam,tak nevim,ale co rikas-pokud bych se prepnul na CP a vylezlo by nas tam cca 5 a vsichni by jsem to schytali artou u CP mno asi bych si to taky nenechaval vysvetlovat a mel by jsi ho i ode mne  |
MUHEHEHEHE
Tak to jste se chlopci dostali do pěkný prdele,když začínáte tvrdit,že je CP spawn.
Navrhuji permanentně kickovat každého,kdo není BOT.
A máte po starostech.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
[-]s0ld!er
|
Zaslal: čt leden 07, 2010 18:15 Předmět: |
|
|
som rad ze aspon niekto to tu chape ze cp neni spawn _________________ hram pod nickom
tono=D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: čt leden 07, 2010 19:02 Předmět: |
|
|
MILHAUS [CZ] napsal: | kopin napsal: | [-]s0ld!er napsal: | akoze clovek si chce kludne zahrat na regnete ale niektory admini su tak dementny ze to neni normalne tak napriklad ako dnes hrame supply vsetko ide ako pomasle pokial nehodim artu pri cp allies a hned warn ze sk!!!clovek sa mu to snazi vysvetlit ze to neni spawn a dostane kick fakt kreten | nebyl jsem tam,tak nevim,ale co rikas-pokud bych se prepnul na CP a vylezlo by nas tam cca 5 a vsichni by jsem to schytali artou u CP mno asi bych si to taky nenechaval vysvetlovat a mel by jsi ho i ode mne  |
MUHEHEHEHE
Tak to jste se chlopci dostali do pěkný prdele,když začínáte tvrdit,že je CP spawn.
Navrhuji permanentně kickovat každého,kdo není BOT.
A máte po starostech.  | do žadny prdele toto je muj přespěvek z předchozi strany nauč se čist"cp neni spawn je to same jako boj o vlajku takže arta klidně _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snoopik Level4

|
Zaslal: st leden 27, 2010 17:04 Předmět: |
|
|
CP bych určitě nebral jako spawn ale jako CP taky bych tam artu neřešil... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|