Obsah fóra et.regnet.cz et.regnet.cz
CZ Regnet ET Omni-Bot Server

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

bug
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Desertstorm
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2009 13:35    Předmět: Citovat

Nechci vam do toho kecat hosi,ale jak pise zezacatku Mysak a Bela s Maxem se smeji,ono to opravdu funguje.Nechapu ale Maxi,proc ty se tomu branis a popiras to,kdyz jsem te videl ve spectu a sam zkusil - hledal jsem a nasel.Je to asi bug ve hre.Bez vykloneni to teda nebylo ale rozhodne se nemusim vyklanet za roh,je videt pres zed. Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
(CZF) tronix

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2009 17:36    Předmět: Citovat

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Str!ker

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2009 22:10    Předmět: Citovat

Ty kráso MAXI ty si nahráváš blbej public??? A máš všechny zápasy???Kolik máš HDků??? Když si se tu vytahoval s těma nahranejma hodinama na regnetu. Neřeknu kdyby jsi si nahrával nějaký CW ale tohle je k Laughing a nebo k Crying or Very sad ???
Jinak největší flamy tady děláš ty.(můj názor)
(CZF) tronix

PříspěvekZaslal: út únor 17, 2009 10:30    Předmět: Citovat

Deserte a kde to je?
Desertstorm
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: út únor 17, 2009 16:06    Předmět: Citovat

(CZF) tronix napsal:
Deserte a kde to je?
Very Happy to vis ja ti to reknu a ty uz vzadu neotevres
...ty uz vlastne neotevres nikde co?

Naposledy upravil Desertstorm dne út únor 17, 2009 16:11, celkově upraveno 1 krát.
Desertstorm
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: út únor 17, 2009 16:10    Předmět: Citovat

Jinak jsem prisel na dalsi bug,ale mozna soukromej.Na mape Delivery na prvni vlajce se mi za aliky ztratila strikacka,normalne jsem prpinal mezi vsemi zbranemi a lekarnou ale strikacka fuc.To jsem ale cumel Shocked ,mam to i nahrany.
mistakEfejkrpanzer

PříspěvekZaslal: út únor 17, 2009 16:47    Předmět: :)) Citovat

Desertstorm napsal:
Jinak jsem prisel na dalsi bug,ale mozna soukromej.Na mape Delivery na prvni vlajce se mi za aliky ztratila strikacka,normalne jsem prpinal mezi vsemi zbranemi a lekarnou ale strikacka fuc.To jsem ale cumel Shocked ,mam to i nahrany.
hehe to se mi stalo minulej tyden na etpro na parbe...jsem zvedal zrovna krvacejiciho prokiho a strikacka nikde...proste nikde Smile) jsem v zivote nevidel..bud jsem je uz nemel..pac jsem zvedal asi 15. mrtvolu v kuse nebo nechapu Smile) no ale meli jste slyset prokiho jak nadaval co kurva delam Smile)))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Desertstorm
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: út únor 17, 2009 17:07    Předmět: Citovat

presne,to bylo samy nydemedik a ja nic,cu..k si asi rikali... ale nejsem uchyl,chlapy nepicham. Exclamation
Prokinek
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: út únor 17, 2009 19:54    Předmět: Citovat

no myslim ze to neni bug, ale standartní věc v ET. Jako medic zacinas s urcitym počtem jehel, pokud je vyplejtvas tak si musis vzit ammo aby si mel dalsi. Jenomze na regnetu neni zrovna revive show, tak je malokdo staci vycerpat....

Sem myslel mistejku ze nejsi schopnej zvednout tolik lidi najednou Very Happy
Ale bylo husty te sledovat jak tam z kapsy vytahujes trumfy Smile a strikacka nikde
Max_Cz

PříspěvekZaslal: út únor 17, 2009 20:41    Předmět: Citovat

Str!ker napsal:
Ty kráso MAXI ty si nahráváš blbej public??? A máš všechny zápasy???Kolik máš HDků??? Když si se tu vytahoval s těma nahranejma hodinama na regnetu. Neřeknu kdyby jsi si nahrával nějaký CW ale tohle je k Laughing a nebo k Crying or Very sad ???
Jinak největší flamy tady děláš ty.(můj názor)

Omg strikere sory ze nejsem takovej profik jako ty a nehraju jen CW a Et-Pro a flakam se po blbym publicu jako je regnet (ehm abych si priipomel jak ze dlouho hrajes v klanu a je z tebe ten tzv.profik aha uz vim druhej mesic ja jen abych mel jasno:D No asi bych se mel stydet za to ze si dokonce i nahraju nejakej ten match na regnetu a koukam kde delam chyby abych se zlepsil opravdu sory ze sem klesnul tak hluboko Embarassed

No muzu ti to napsat i kratsejc FUCK YOU! doufam ze to je dostatecne srozumytelny a jasny abys pochopil co si o tom a tvym nazoru cos tady napsal myslim jen aby sme si rozumeli a nepousteli do dalsich flajmu Cool Wink

Ps:Jinak videa prubezne po dvou mesicich promazavam a jelikoz mam HD 500GB tak se tam vejde i neco malo navic nemej starosti Twisted Evil

To Des: No ja o tomhle bugu nic nevim a krome baterky netusim kde je videt zkrz zed nebo zaroh budu kdyztak rad kdyz me ponaucis a to myslim uprimne diky
mistakEfejkrpanzer

PříspěvekZaslal: út únor 17, 2009 21:29    Předmět: .) Citovat

Prokinek napsal:
no myslim ze to neni bug, ale standartní věc v ET. Jako medic zacinas s urcitym počtem jehel, pokud je vyplejtvas tak si musis vzit ammo aby si mel dalsi. Jenomze na regnetu neni zrovna revive show, tak je malokdo staci vycerpat....

Ale bylo husty te sledovat jak tam z kapsy vytahujes trumfy Smile a strikacka nikde
Smile) no na parbe hraju medica a bodam Smile dokonce se mi to stalo 2x behem jedne hry..ale ty si dopadl jeste dobre..tebe jsme proste nepichl a sel do hajzlu Smile) ten druhej dopadl hure...mackam 5 a nic..si rikam asi mackam mimo (nekoukam na klavesnici) a zmacknu 4 (granat) a hodim Smile)) hm tohle se na parbe asi moc nevidi..jedine co rekl obdarovanej granatem bylo WTF??? Smile))
(CZF) tronix

PříspěvekZaslal: út únor 17, 2009 23:05    Předmět: Citovat

Prostě a jednoduše za medika to už neumíš Smile
Já mám stříkačky pořád Smile
Prokinek
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: út únor 17, 2009 23:50    Předmět: Re: .) Citovat

Mistake FTW

mistakEfejkrpanzer napsal:
Prokinek napsal:

Smile) no na parbe hraju medica a bodam Smile dokonce se mi to stalo 2x behem jedne hry..ale ty si dopadl jeste dobre..tebe jsme proste nepichl a sel do hajzlu Smile) ten druhej dopadl hure...mackam 5 a nic..si rikam asi mackam mimo (nekoukam na klavesnici) a zmacknu 4 (granat) a hodim Smile)) hm tohle se na parbe asi moc nevidi..jedine co rekl obdarovanej granatem bylo WTF??? Smile))
Mistake FTW Smile
Desertstorm
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2009 08:12    Předmět: Citovat

Maxi,ve vyuzivani bugu jsem fakt lamka.i kdyz u mysaka jsem velkej king,vsak on vi,I am bugger.
Mik (CZ)
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2009 10:09    Předmět: nekolik postrehu Citovat

Tak to me dostalo, ze i mistaka prekvapi, ze v et dochazej injekce.
A u naboju uz ste to zjistili?;oD Staci krabka amma na doplneni ;o))
Holt je videt, misty, ze si objevil nove povolani;o)

2 Striker: Nehral si uz nahodou v Rcz2 kdysi davno?
Sme se ted potkali v krasny cw s eBckama, kam se hrabe pub, co?;o)

Jinak hosi ste borci s tema bugama! Jeste skoda ze vam nejde pausovat hru pri supply, jiste vite, co myslim;o)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 4 z 6

Přejdi na: