Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: po únor 16, 2009 13:35 Předmět: |
|
|
Nechci vam do toho kecat hosi,ale jak pise zezacatku Mysak a Bela s Maxem se smeji,ono to opravdu funguje.Nechapu ale Maxi,proc ty se tomu branis a popiras to,kdyz jsem te videl ve spectu a sam zkusil - hledal jsem a nasel.Je to asi bug ve hre.Bez vykloneni to teda nebylo ale rozhodne se nemusim vyklanet za roh,je videt pres zed.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: po únor 16, 2009 17:36 Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Str!ker

|
Zaslal: po únor 16, 2009 22:10 Předmět: |
|
|
Ty kráso MAXI ty si nahráváš blbej public??? A máš všechny zápasy???Kolik máš HDků??? Když si se tu vytahoval s těma nahranejma hodinama na regnetu. Neřeknu kdyby jsi si nahrával nějaký CW ale tohle je k a nebo k ???
Jinak největší flamy tady děláš ty.(můj názor) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: út únor 17, 2009 10:30 Předmět: |
|
|
Deserte a kde to je? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: út únor 17, 2009 16:06 Předmět: |
|
|
(CZF) tronix napsal: | Deserte a kde to je? | to vis ja ti to reknu a ty uz vzadu neotevres
...ty uz vlastne neotevres nikde co?
Naposledy upravil Desertstorm dne út únor 17, 2009 16:11, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: út únor 17, 2009 16:10 Předmět: |
|
|
Jinak jsem prisel na dalsi bug,ale mozna soukromej.Na mape Delivery na prvni vlajce se mi za aliky ztratila strikacka,normalne jsem prpinal mezi vsemi zbranemi a lekarnou ale strikacka fuc.To jsem ale cumel ,mam to i nahrany. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: út únor 17, 2009 16:47 Předmět: :)) |
|
|
Desertstorm napsal: | Jinak jsem prisel na dalsi bug,ale mozna soukromej.Na mape Delivery na prvni vlajce se mi za aliky ztratila strikacka,normalne jsem prpinal mezi vsemi zbranemi a lekarnou ale strikacka fuc.To jsem ale cumel ,mam to i nahrany. | hehe to se mi stalo minulej tyden na etpro na parbe...jsem zvedal zrovna krvacejiciho prokiho a strikacka nikde...proste nikde ) jsem v zivote nevidel..bud jsem je uz nemel..pac jsem zvedal asi 15. mrtvolu v kuse nebo nechapu ) no ale meli jste slyset prokiho jak nadaval co kurva delam ))) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: út únor 17, 2009 17:07 Předmět: |
|
|
presne,to bylo samy nydemedik a ja nic,cu..k si asi rikali... ale nejsem uchyl,chlapy nepicham.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: út únor 17, 2009 19:54 Předmět: |
|
|
no myslim ze to neni bug, ale standartní věc v ET. Jako medic zacinas s urcitym počtem jehel, pokud je vyplejtvas tak si musis vzit ammo aby si mel dalsi. Jenomze na regnetu neni zrovna revive show, tak je malokdo staci vycerpat....
Sem myslel mistejku ze nejsi schopnej zvednout tolik lidi najednou
Ale bylo husty te sledovat jak tam z kapsy vytahujes trumfy a strikacka nikde |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Max_Cz
|
Zaslal: út únor 17, 2009 20:41 Předmět: |
|
|
Str!ker napsal: | Ty kráso MAXI ty si nahráváš blbej public??? A máš všechny zápasy???Kolik máš HDků??? Když si se tu vytahoval s těma nahranejma hodinama na regnetu. Neřeknu kdyby jsi si nahrával nějaký CW ale tohle je k a nebo k ???
Jinak největší flamy tady děláš ty.(můj názor) |
Omg strikere sory ze nejsem takovej profik jako ty a nehraju jen CW a Et-Pro a flakam se po blbym publicu jako je regnet (ehm abych si priipomel jak ze dlouho hrajes v klanu a je z tebe ten tzv.profik aha uz vim druhej mesic ja jen abych mel jasno:D No asi bych se mel stydet za to ze si dokonce i nahraju nejakej ten match na regnetu a koukam kde delam chyby abych se zlepsil opravdu sory ze sem klesnul tak hluboko
No muzu ti to napsat i kratsejc FUCK YOU! doufam ze to je dostatecne srozumytelny a jasny abys pochopil co si o tom a tvym nazoru cos tady napsal myslim jen aby sme si rozumeli a nepousteli do dalsich flajmu
Ps:Jinak videa prubezne po dvou mesicich promazavam a jelikoz mam HD 500GB tak se tam vejde i neco malo navic nemej starosti
To Des: No ja o tomhle bugu nic nevim a krome baterky netusim kde je videt zkrz zed nebo zaroh budu kdyztak rad kdyz me ponaucis a to myslim uprimne diky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: út únor 17, 2009 21:29 Předmět: .) |
|
|
Prokinek napsal: | no myslim ze to neni bug, ale standartní věc v ET. Jako medic zacinas s urcitym počtem jehel, pokud je vyplejtvas tak si musis vzit ammo aby si mel dalsi. Jenomze na regnetu neni zrovna revive show, tak je malokdo staci vycerpat....
Ale bylo husty te sledovat jak tam z kapsy vytahujes trumfy a strikacka nikde | ) no na parbe hraju medica a bodam dokonce se mi to stalo 2x behem jedne hry..ale ty si dopadl jeste dobre..tebe jsme proste nepichl a sel do hajzlu ) ten druhej dopadl hure...mackam 5 a nic..si rikam asi mackam mimo (nekoukam na klavesnici) a zmacknu 4 (granat) a hodim )) hm tohle se na parbe asi moc nevidi..jedine co rekl obdarovanej granatem bylo WTF??? )) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: út únor 17, 2009 23:05 Předmět: |
|
|
Prostě a jednoduše za medika to už neumíš
Já mám stříkačky pořád  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: út únor 17, 2009 23:50 Předmět: Re: .) |
|
|
Mistake FTW
mistakEfejkrpanzer napsal: | Prokinek napsal: | no myslim ze to neni bug, ale standartní věc v ET. Jako medic zacinas s urcitym počtem jehel, pokud je vyplejtvas tak si musis vzit ammo aby si mel dalsi. Jenomze na regnetu neni zrovna revive show, tak je malokdo staci vycerpat....
Ale bylo husty te sledovat jak tam z kapsy vytahujes trumfy a strikacka nikde | ) no na parbe hraju medica a bodam dokonce se mi to stalo 2x behem jedne hry..ale ty si dopadl jeste dobre..tebe jsme proste nepichl a sel do hajzlu ) ten druhej dopadl hure...mackam 5 a nic..si rikam asi mackam mimo (nekoukam na klavesnici) a zmacknu 4 (granat) a hodim )) hm tohle se na parbe asi moc nevidi..jedine co rekl obdarovanej granatem bylo WTF??? )) | Mistake FTW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: st únor 18, 2009 08:12 Předmět: |
|
|
Maxi,ve vyuzivani bugu jsem fakt lamka.i kdyz u mysaka jsem velkej king,vsak on vi,I am bugger. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: st únor 18, 2009 10:09 Předmět: nekolik postrehu |
|
|
Tak to me dostalo, ze i mistaka prekvapi, ze v et dochazej injekce.
A u naboju uz ste to zjistili?;oD Staci krabka amma na doplneni ;o))
Holt je videt, misty, ze si objevil nove povolani;o)
2 Striker: Nehral si uz nahodou v Rcz2 kdysi davno?
Sme se ted potkali v krasny cw s eBckama, kam se hrabe pub, co?;o)
Jinak hosi ste borci s tema bugama! Jeste skoda ze vam nejde pausovat hru pri supply, jiste vite, co myslim;o) _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|