Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Nejoblíbenější povolání? |
Voják |
|
3% |
[ 1 ] |
Medik |
|
30% |
[ 8 ] |
Inženýr |
|
34% |
[ 9 ] |
Field ops |
|
15% |
[ 4 ] |
Covert ops |
|
3% |
[ 1 ] |
Spectator 8-) |
|
11% |
[ 3 ] |
|
Celkem hlasů : 26 |
|
Autor |
Zpráva |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 11:38 Předmět: |
|
|
Diloph napsal: | Mik (CZ) napsal: | Je to pravda, docela rád enga hraju a za axis si právě mohu víc "hrát";o)
Ale naopak v allied si občas parádně "zateamuju", pokud se mi podaří někoho přesvědčit a nebo v nejlepším tam mám své spoluhráče ) |
Engy u Alliku je první linie, u axisů ta poslední
Ty spoluhráče ale nesmíš rozesmívat akcema typu dávám dyna k zátarasu aniž by ho ještě ta druhá strana postavila  |
Ty jo teď sem to psal do jiného topicu:oD!!
Asi by měl někdo dostat status spammer..
Ooops:o) _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 12:12 Předmět: |
|
|
Mik (CZ) napsal: | Ty jo teď sem to psal do jiného topicu:oD!!
Ooops:o) |
Že jsme si na to vzpomenuli oba viď? No každý to napsal zvlášť, leda pokud by tu na nás někdo hopnul s kolektivní vinou
Jinak budu mít holčičku Už to mám vymyšlený, hezká bude po mámě a po mě bude pařit hry To bude ideální kombinace... _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 12:45 Předmět: |
|
|
Diloph napsal: | Ragupki napsal: | Já jsem radši hrál za allied, protože byli útoční. |
Mají jiný styl hry - musí týmovat. Psal jsi o engym. Vem si jejich úlohy na obou stranách - axis engy, klade miny, staví fence a k objective co brání to má relativně blízko na defus - prakticky když hraju enga, vystačím si u axis jako solista.
Ale Allied engy? Jednak nemá fousy.. to zaprvý a zkus si opravovat tank pod palbou artilerie, pronikni sám přez nepřátelské území abys někde položil dynamit a ten ještě k tomu 30sekund hlídej. Šlápni na minu, která je pár kroků od nepřátelského spawnu a odminovávej ji zatímco po tobě pálí němci... to už chce odvahu
A jinak engy puška je vynikající zbraň, než jsem přešel na Regnet a pak už neměl tolik času, tak to byla moje oblíbená zbraň. Chce to trochu šikovnosti ale pak tě zastaví málo co  |
Jo, souhlasím, všechny uvedené případy jsem zažíval běžně, ale od toho je suicide eng Se svými všemocnými kleštičkami napřaženými směle kupředu, pravítko v batohu, spojenečtí inženýři roky studovali, aby pak mohli zemřít při opravování tanku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 13:22 Předmět: |
|
|
Diloph napsal: | Mik (CZ) napsal: | Ty jo teď sem to psal do jiného topicu:oD!!
Že jsme si na to vzpomenuli oba viď? No každý to napsal zvlášť, leda pokud by tu na nás někdo hopnul s kolektivní vinou
Jinak budu mít holčičku Už to mám vymyšlený, hezká bude po mámě a po mě bude pařit hry To bude ideální kombinace... |
Jen aby to nebylo obracene  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 13:36 Předmět: |
|
|
Diloph napsal: | Mik (CZ) napsal: | Ty jo teď sem to psal do jiného topicu:oD!!
|
No asi to byl pro někoho nezapomenutelný zážitek... tyhle situace mám asi raději než vyhranou mapu:o) Nebo status fragera či "jsem prostě tááák moc dobrej award";o)..ale neřikám, že i to nepotěší )))
Diloph napsal: |
Jinak budu mít holčičku Už to mám vymyšlený, hezká bude po mámě a po mě bude pařit hry To bude ideální kombinace... |
Tak to je super:o))
Už se těším, jak si ji na Regnetu povidím D..alespoň někoho:o) _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: čt srpen 21, 2008 06:27 Předmět: |
|
|
Diloph napsal: |
Tak to ti upřímě gratuluju Dilouši.Doufám že to bude malá Lolinka.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: čt srpen 21, 2008 09:41 Předmět: |
|
|
MILHAUS [CZ] napsal: | Diloph napsal: |
Určitě, Milhaus:o) Tohle jmeno je jistě první na seznamu:oD Ještě před Milhauskou a Mikinkou:o)) _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 09:26 Předmět: |
|
|
MILHAUS [CZ] napsal: | Diloph napsal: |
Díky Milhaus, založíme Regnet klub tatínků?
Stoprocentně lolinka, už mám nick.. Angelina Lolin von D!lo Že bude LOL je jistý, oba rodiče má totiž lolínový
Miku.. k prvním narozkám jen co se naučí sedět v plínkách dostane malá blasterovou myš Razor Ultimate Barbie pinkie killa edition.. a nevim nevim Dá nás všechny  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 14:57 Předmět: |
|
|
Diloph napsal: | Razor Ultimate Barbie pinkie killa edition.. |
;oDDDD
Tak to jsem si ji pořídil raději taky!
Tady:
 _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: ne srpen 31, 2008 20:38 Předmět: |
|
|
hele ragupki vitej na foru a chtěl bych se zeptat jak dě¨láš ty ¨lištičky no sice je to mimo mísu ale zajímá mě to "" ta lišta pod příspěvkem vždycky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: po září 01, 2008 12:21 Předmět: |
|
|
(CZF) tronix napsal: | hele ragupki vitej na foru a chtěl bych se zeptat jak dě¨láš ty ¨lištičky no sice je to mimo mísu ale zajímá mě to "" ta lišta pod příspěvkem vždycky  |
zkus do vyhledavace napsat userbars ( www.userbars.com ) a neco ti to vyplivne, stranku primo na vytvoreni gifu uz nemam  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: po září 01, 2008 15:32 Předmět: |
|
|
(CZF) tronix napsal: | hele ragupki vitej na foru a chtěl bych se zeptat jak dě¨láš ty ¨lištičky no sice je to mimo mísu ale zajímá mě to "" ta lišta pod příspěvkem vždycky  |
Ahoj, na www.userbars.com existuje databáze, kde si můžeš vyhledat jaký userbar chceš, je tam taky fórum, kde je toho ještě víc a kde můžeš i někoho poprosit, aby ti udělal userbar na míru. Pak stačí nějaký GIF animátor a můžeš si udělat slideshow jako mám já. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: čt září 04, 2008 07:02 Předmět: |
|
|
řekl bych, že to engové vyhráli.. takže je to výkvět nebo je to tím, že sem chodí na fórum povětšinou intelektuálně zaměření jedinci?  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: čt září 04, 2008 09:21 Předmět: |
|
|
Pravdu díš, však zda nadanost myslí řemeslo toto technické provází, toť věc nejistá. Neb hle! Zřím tucty myslitelů, kterak mysl svou hojí kosením prostých duší způsobem otřesným, o finesu či taktiku nedbajíce. Avšak úroveň kmánů zde řečnících jeví se mi též vyšší než onde. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: čt září 04, 2008 10:48 Předmět: aby ne.. |
|
|
Diloph napsal: | řekl bych, že to engové vyhráli.. takže je to výkvět nebo je to tím, že sem chodí na fórum povětšinou intelektuálně zaměření jedinci?  |
No taky je třeba za takového enga s rifli větší sranda než s medikem..
Kolikrat si se sam zabil jehlou? ) Nebo ti ani tolik nevadí a nepřijde vtipné nechtěné odhození lékárny, což u dyna třeba neplatí;o)
A hlavně! Eng má spousty granátů a ty házíš a házíš... kolem létají boti, protihráči..spoluhráči..někdy i ty sám;oDD _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|