|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Drice Level3

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 13:37 Předmět: |
|
|
BELA OSA napsal: | Tox napsal: | Sakra, to je zase slohovka  |
Co kecáš? Na mým monitoru to má jen 17 řádků a to jsem neodsazoval první slova odstavců!  |
lol monitoru se priznej ze to pises v kine na platno  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 15:08 Předmět: |
|
|
Drice napsal: | lol monitoru se priznej ze to pises v kine na platno |
Ne, ve skutečnosti na to mám PR team, na tohle by přece nikdo neměl čas, v zaměstnání obzvlášť . Ale jinak hraju ET na displeji od digitálek a ovládám to zařízením od starého portálového jeřábu, jen na strafy mám pedály od vyřazené V3-S. Kamarád mě ale slíbil zánovní kabinu důlního výtahu, takže větší komfort ovládání je na cestě, pak už budu takovej Uberrambo, že si snad pořídím i větší displej . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snoopik Level4

|
Zaslal: po únor 25, 2008 13:23 Předmět: |
|
|
Belo nemohl by si domluvit dvě sedadla do tý kabiny?Že bych se stebou někdy ve hře svezl, ale budeš řídit.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: po únor 25, 2008 14:37 Předmět: |
|
|
Snoopik napsal: | Belo nemohl by si domluvit dvě sedadla do tý kabiny?Že bych se stebou někdy ve hře svezl, ale budeš řídit.  |
Žádný problém! Ale jak se říká, zadarmo ani kapr nehrabe tak mě tak napadlo, že jsi vlastně u zdroje všemožných hejblat a páček a já bych si moc přál volant z tramvaje. Zabudoval bych ho do kabiny důlního výtahu, pardon, multifunkčního wolfovladače a nabindoval bych na něj panzerfaust. S takovým rotačním panzerfaustem by to bylo maso, nebo ne?
Taky by jsi mohl sehnat automatickou převodovku z nějakého vyřazeného trolejbusu. Po pár menších úpravách bychom mohli docílit automatického řazení nepřátel pěkně za sebou a tím rotačákem jim pak dát co proto.
Už se moc těším, to bude jízda!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|