Obsah fóra et.regnet.cz et.regnet.cz
CZ Regnet ET Omni-Bot Server

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

bela osa
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
princess cz

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2007 20:10    Předmět: Citovat

Drice napsal:
2 Moncicak

joudo wubec newis co z tlamy poustis za hovadiny kdyz delas problemy tak se nediv jak se k tobe jiny chovaj a pak kdyz se pripojis tak jen cekaji co zase predvedes nic jsem proti tobe nemel ale po tvem prizpevku a utokum na princess cz mam zkus se chvilku chovat normalne a pujde to hned lip a nebude se tu pak nic resit o tve osobe je mi jasny ze jsem hloupej malej mladej a dostanu pres hubu lolec :O)))

Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Max_Cz

PříspěvekZaslal: út prosinec 04, 2007 01:52    Předmět: Citovat

haha to sem se zas podlouhy dobe pobavil nad ubrecenym moncicakem priste tolik nebrec kdyz te nekdo kickne a zacni se trosku chovat a ono to pak treba dopadne bez kicku co ty nato nekdy to zkus bez tvejch komentaru a zarucuju ti ze te nikdo nevykopne jo a pro priste si nech keci na moji princess frajere nikdo na ne neni zvedavej ses trapnej machrovat na holku ze bys ji dal nejradsi do huby sice placas ze ses v pohode ale jen dokazujes jakej ses ubozak sam ses predved co v tobe je A jestli ti dal Bela kick tak tomu mel urcite padnej duvod na to ho znam dost dobre !!! Ps:Dobre
princess Wink
Max_Cz

PříspěvekZaslal: út prosinec 04, 2007 02:05    Předmět: Citovat

Max is back!!!

uz se na vas moc tesim az vam dam na frak Wink Laughing Laughing Laughing Very Happy Very Happy Very Happy
Desertstorm
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: út prosinec 04, 2007 09:31    Předmět: Citovat

Max_Cz napsal:
Max is back!!!

uz se na vas moc tesim az vam dam na frak Wink Laughing Laughing Laughing Very Happy Very Happy Very Happy

Zrovna jsem si rikal, kde bloudis.Uz mas lepsi ping? Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Tox
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: út prosinec 04, 2007 18:28    Předmět: Citovat

so welcome Rolling Eyes
Pa3k

PříspěvekZaslal: ne leden 06, 2008 01:27    Předmět: Citovat

Oso prosim ta zobud sa...nechapem preco ma obvinujes ze mam wallhack...vies existuju klavesy E a Q tym sa naklanas dostran... a to delam i ja voe... tak nabuduce si daj radsej studenu sprchu a az potom pis blbosti...a rad by som vedel za co som dostal MUTE???...ty si zacal prvy pisat ze som prase a pod...prepac ale toto si vazne prehnal
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: ne leden 06, 2008 02:10    Předmět: Citovat

No jestli se klávesami Q a E nakláníš za MOJI zeď, tak to mě potom popiš to nastavení, to jsem asi ještě z ET nepochytil.
Klasický moment - panáka zastavím na rohu, skrčím se a kouknu pomocí E - nikoho nevidím. Ještě ve skrčené poloze se přesunu kousek doprava abych vystrčil zbraň a dostanu 3HS od pana Pa3ka, který se taktéž krčí za rohem zdi.
Kdyby se tahle situace neopakovala 2x a kdyby jsi neměl přesnost hodu granátu 144%, tak bych možná dokázal připustit, že jsi výjimečně necheatoval i přes svoji velice pestrou ET podvodnou činnost.
Že jsi cheaterské prase, za to si můžeš sám, sám jsi si to zapnul, sám si nes následky. Na tom nic přehnaného není, s tím jsi jistě počítal, že budeš ET komunitou brán jako cheater navždy, nebo ne? Už jen to, že si dovolíš hrát na serverech, kde jsi za prokázané cheatování zabanován mě připadá jako neskutečná drzost a nebo hloupost. Mute jsi dostal za to, že jsi mě poslal doslova do prdele, to od takových individuí nebudu tolerovat. Podvodníkům netoleruji totiž vůbec nic ani v civilním životě.
Omlouvat se není zač, já se na Tebe nezlobím, já Tě prostě nesnáším. A ne, nepřehnal.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Pa3k

PříspěvekZaslal: ne leden 06, 2008 13:20    Předmět: Citovat

vies co laska...raz som cheaty pustil a lutujem to doteraz ale odvtedy som to nemal ani raz .... a vlastne naco sa s tebou hhadamm ... nizsia vrstva zivota ma nemoze urazit.. a este neco za tym rohem si bol schovany ale si vytrcal lol som ta videl preto som po tebe strielal a nedal som ti HS... to si zase nevymyslaj a te granaty ... noa hadzem granaty tam kde si myslim kde vas je najviac a ked branite obj tak budete asi nekde tam ne?? ...lol ... odvcera te i ja neznasam...
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: ne leden 06, 2008 16:54    Předmět: Citovat

2 Pa3k:

Litovat můžeš až do smrti a stejně Ti to nálepku cheatera neodpáře.
Pochop, já Tě nesnáším jako hráče, nikoliv jako člověka a to právě za to podvádění ve hře. Takoví jako Ty už vlastně ET zruinovali a i když ho hraje stále více mladých hráčů na publicu, nemá už podporu sponzorů a pořadatelů turnajů. ET už se v podstatě hraje jen afterlife... a přitom to byla po CS a RTCW nejlepší multiplayerová střílečka všech dob.

Kdybych byl včera přesvědčen, že máš zapnuté cheaty, tak Tě bez milosti kicknu a zažádám o další ban pro Tebe a to se nestalo, ale podezřelý pro mě budeš vždy. Já nevěřím na kecy typu "Jen jednou jsem zardousil babičku a víckrát už to neudělám". Cheaty jsi si měl vyzkoušet na lokálním serveru s Boty, nikoliv na veřejnosti proti hromadě poctivých hráčů.

Docela mě udivilo, jak se Tvé vyšší vrstvy života vypořádávají s gramatikou... ROFL!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Pa3k

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 00:40    Předmět: Citovat

noo ta gramatika je u mna spravna Very HappyD ... a je mi jedno ci si myslis ze som mal cheat proste som ho nemal a basta...a ked si neni presvedceny ci som mal cheaty v ten vecer alebo nie tak to tam prsoste nepis...
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 02:48    Předmět: Citovat

Hmm, ano v tomhle máš pravdu. To jsem ujel. Omlouvám se Ti a už se to nestane. Ale stejně si dám na Tebe velký pozor a navíc ověřím Tvůj aktivní ban s majiteli Alliancze serverů.

Jestli je tahle gramatika správná, tak to musíte mít Vy, vyšší vrstvy života, svůj vlastní, mé ubohé schránce neznámý jazyk. Protože Slovenština to opravdu není. V té začínají věty velkými písmeny a končí tečkou nebo jiným interpunkčním znaménkem, stejně jako celá řada dalších jazyků založených na dělených slovech a větách.

Také obratům jako "neni sú tu" nebo "keď si neni" mohu docela dobře porozumět já a další jedinci, co nějaký čas strávili na nádherném východním Slovensku, ale současným generacím jsou už jaksi tyto výrazy cizí. A ani v gramatickém slovníku jazyka slovenského se tyto fráze jaksi nevyskytují...
Kdybychom tu společně s Panem Lolinem Milhausem začali psát v našem jinak libozvučném brněnském hantecu, celou řadu čtenářů bychom připravili o pointu našich příspěvků. Na druhou stranu - člověk se u toho nasměje Laughing
Pa3k

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 15:45    Předmět: Citovat

nooo ok tak sorry gramatika neni spravna Very HappyD ... no ok pozor na mna davat mozes.. ale pokym si si neni isty tak prosim ta nepis ... pretoze mi to vadi ked ma niekto obvinuje pred vsetkymi a nema pravdu Razz ... v pohode over si ban ... koncii mi 28.5.2008 ... a spytam sa ta...ked mas furt neco proti mne ako si na tom s fuggasom... on tiez cheatoval??
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 17:43    Předmět: Citovat

Já vím moc dobře, kdy Ti končí ban na Allianczi. Jen si nejsem jistý, zda obcházení banů změnou IP, HW a Guidů je ta správná cesta k odpykání si trestu. Zeptám se adminů...

Na Fuggase tady nepoukazuj, tohle jen naše opera. Na Regnetu v seznamu aktivních banů není a já rozhodnutí Alsíka respektuji. Navíc na hraní Fuggase není nic podezřelého, na rozdíl od Tebe. Rozhodně nejsem sám, komu se Tvé prazvláštní výkyvy ve skillu nelíbí. Dále se mě nelíbí Tvůj způsob obcházení banů a už vůbec se mě nelíbí, že za cheaterské aktivity té Vaší partičky dostávají, i když jen dočasně, bany i hráči na stejné IP.
Vzhledem k tomu, že jste si pohrávali i s MD5Tool nevěřím, že jste nějací amatéři, kteří si to chtěli vyzkoušet, ale organizovaní herní podvodníci typu Posík & spol.
Prokinek
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 17:42    Předmět: Citovat

Caues Pa3ku vcera gooooood clanwar Laughing Very Happy Cool .
Bohužel jsem si potom večer pustil dema a zjistil jsem že máš bohužel puštěný WH. Pokud se mylim tak tvuj AIM by ti záviděl i mAus. Mám to nahraný. A těžko my to vysvětlíš, jelikož si dost chodil najisto (viz B4 u sudů). Ve hře mi to ani nepřišlo. Sestříham to nahraju a věř mi že 95% lidí mi potvdí že ho máš zaplej.
Ješte jedna věc když už nemáte na výhru tak je slušnost zůstat až do konce mapy.
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 18:43    Předmět: Citovat

Nemáš prosím Tě, Prokine, někde fleka, kam by se to dalo veřejně píchnout? Snad by to mohl uploadnout Michal na regnettym.cz, ať se zdejší hráči taky mrknou, jak vypadá cheaterský prase v akci Twisted Evil.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 4 z 6

Přejdi na: