Obsah fóra et.regnet.cz et.regnet.cz
CZ Regnet ET Omni-Bot Server

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Je John cheater nebo není?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 16:28    Předmět: Citovat

2 wertyz:

A pak že prej je to ve hře k ničemu Wink. Jumping to the west radar parts (A) jde skočit i bez staminy, ale že dáš Getting on high ground near main entrance s 43FPS, to opravdu obdivuju. Pochybuju, že to sám dokážu i když ve hře to skáču běžně, samozřejmě se 125FPS. Hned se jdu otestovat při 43FPS, strýček ješita už mě zase šimrá za krkem Razz.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 16:42    Předmět: Citovat

Tak jsem po testu, ze 76FPS to jakž takž skočím, s 43 se můžu postavit na levej blinkr, ale né a né a né a né a né. Zkoušel jsem taky 100, jak to mají nastavený i někteří profíci (mají to většinou na bindu) a taky mě to moc nesedí, to spíš těch 76.
Tak vidíš, wertyz, hardware Tě limituje v rozvoji Tvého přirozeného talentu Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
wertyz
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 17:47    Předmět: Citovat

hele dik, ale me muj cfg maximalne vyhovuje Cool a ten jump jsem dal bez rozdilu fps, jen je tam bug ze te to hodi rochu pryc kdyz blbe nabehnes..a tamten je pravda ze staci malo baru..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
OkillercZe

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 20:26    Předmět: Citovat

BELA OSA když mi pomůžeš budu jenom rádSmile jak bych měl spolupracivat?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tox
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 23:17    Předmět: Citovat

Dneska, specuju typka s mg na fuelu a strilel taky pres sloup. Takze to asi ojedinely nebude, mno ale jsem rad, ze se to tu tak krasne vysvetlilo Laughing
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2007 17:30    Předmět: Citovat

2 OkillercZe:

Stačí poslat na email soubor ...\wolfenstein\etpub\profiles\OkillercZe\etconfig.cfg Wink

Jinak se omlovám za neexistující email adresu v profilu. Chybička se vloudila, už je to opravené.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Přejdi na: