|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KAP Level4

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 10:52 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | MĚLI... ) |
Jak měli? Kdo myslíš, že je old_gun?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 10:56 Předmět: |
|
|
KAP napsal: | LaCunda napsal: | MĚLI... ) |
old_gun a lucky luke sou ti dva? ktery blazen jim to dal ... ?  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 11:40 Předmět: :D |
|
|
bledá závist  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 12:30 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | KAP napsal: | LaCunda napsal: | MĚLI... ) |
old_gun a lucky luke sou ti dva? ktery blazen jim to dal ... ?  |
Jedním z těch bláznů jsem já - však kdyby náhodou přeskakovali sem a tam ke škodě hry, vždycky se to dá změnit.
Mají teď možnost jít pomoct týmu, který to potřebuje a to nezávisle na počtu hráčů a vyvážit tak hru. Ne vždy je stejný počet hráčů na obou stranách směrodatný.... . A myslím, že možnosti měnit tým zneužívat nebudou a že to hře spíš pomůže. _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 12:37 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | LaCunda napsal: | KAP napsal: | LaCunda napsal: | MĚLI... ) |
Jedním z těch bláznů jsem já - však kdyby náhodou přeskakovali sem a tam ke škodě hry, vždycky se to dá změnit.
Mají teď možnost jít pomoct týmu, který to potřebuje a to nezávisle na počtu hráčů a vyvážit tak hru. Ne vždy je stejný počet hráčů na obou stranách směrodatný.... . A myslím, že možnosti měnit tým zneužívat nebudou a že to hře spíš pomůže. | Myslim, ze opravdu nejsme prebihaci k neprospechu hry .) nicmene...dejte nam patricnej level a uvidite jakej udelame ve hre poradek...myslim to vazne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snoopik Level4

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 12:57 Předmět: |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | Bell napsal: | LaCunda napsal: | KAP napsal: | LaCunda napsal: | MĚLI... ) |
Mají teď možnost jít pomoct týmu, který to potřebuje a to nezávisle na počtu hráčů a vyvážit tak hru. Ne vždy je stejný počet hráčů na obou stranách směrodatný.... . A myslím, že možnosti měnit tým zneužívat nebudou a že to hře spíš pomůže. | Myslim, ze opravdu nejsme prebihaci k neprospechu hry .) nicmene...dejte nam patricnej level a uvidite jakej udelame ve hre poradek...myslim to vazne. |
Já sem pro za zkoušku to stojí ještě to tu nebylo proč to nezkusit?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 18:11 Předmět: |
|
|
Snoopik napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | Bell napsal: | LaCunda napsal: | KAP napsal: | LaCunda napsal: | MĚLI... ) |
Hmm já taky, ale nejdřív bych přes ventrilo nebo skype rád slyšel, co v jaké mapě považují / nepovažují za SK.
A má Proki o vyšší level zájem podobně jako o něj má zájem Mistake ?
Co Proki ? _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 20:00 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | Snoopik napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | Bell napsal: | LaCunda napsal: | KAP napsal: | LaCunda napsal: | MĚLI... ) |
Hmm já taky, ale nejdřív bych přes ventrilo nebo skype rád slyšel, co v jaké mapě považují / nepovažují za SK.
A má Proki o vyšší level zájem podobně jako o něj má zájem Mistake ?
Co Proki ? | mas tam jednu mensi PM  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: po říjen 18, 2010 00:15 Předmět: |
|
|
ja bych jim to dal... nebo prokimu urcite... ceho se bojim je mistak s panzou a neudrzi se a bude pali o sto sest... takze jim navrhuju 3. lvl max... nechame si moznost je kiknout, nebo bannout  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KAP Level4

|
Zaslal: po říjen 18, 2010 07:01 Předmět: |
|
|
No na mistaka bych byl zvědavej, ale zrovna včera Proki panzou na východ ze spawnu. To nevím, jestli jde příkladem.
Jinak bych navrhoval, aby admini měli konstantní nicky, aby každý hned věděl, s kým má tu čest. Jsou lidi jako já, kteří tady hrajou plno let s jedním nickem a stačí jim to. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: po říjen 18, 2010 07:36 Předmět: |
|
|
KAP napsal: | No na mistaka bych byl zvědavej, ale zrovna včera Proki panzou na východ ze spawnu. To nevím, jestli jde příkladem.
Jinak bych navrhoval, aby admini měli konstantní nicky, aby každý hned věděl, s kým má tu čest. Jsou lidi jako já, kteří tady hrajou plno let s jedním nickem a stačí jim to. |
Proki včera na dotaz Snoopika, zda by se chtěl zapojit do řízení, napsal, že nechce .
Každý admin de facto konstatní nick má - od okamžiku přidělelní levelu. Pokud si ho náhodou změní, tak v !listplayers se stejně vždycky ukáže vedle oučasného i ten "adminovskej" například NewNick (a.ka Bell).
Od Mistaka mám jeden dlouhej mail, kde popsal, co podle něj je a není SK a celkem s tím souhlasím . _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KAP Level4

|
Zaslal: po říjen 18, 2010 07:57 Předmět: |
|
|
Já vím, byl jsem tam, když se ho Snoop ptal. S tím nickem to vím, ale myslím, že by nikoho nezabilo hrát pod jedním. Ty máš taky pořád jen jeden A jak jsem říkal, na Misteka jsem zvědavej, v dobrým smyslu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snoopik Level4

|
Zaslal: po říjen 18, 2010 08:53 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | KAP napsal: | No na mistaka bych byl zvědavej, ale zrovna včera Proki panzou na východ ze spawnu. To nevím, jestli jde příkladem.
Proki včera na dotaz Snoopika, zda by se chtěl zapojit do řízení, napsal, že nechce .
Každý admin de facto konstatní nick má - od okamžiku přidělelní levelu. Pokud si ho náhodou změní, tak v !listplayers se stejně vždycky ukáže vedle oučasného i ten "adminovskej" například NewNick (a.ka Bell).
Od Mistaka mám jeden dlouhej mail, kde popsal, co podle něj je a není SK a celkem s tím souhlasím . |
Taky bych si chtěl počíst ten mail.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: po říjen 18, 2010 08:59 Předmět: |
|
|
KAP napsal: | Já vím, byl jsem tam, když se ho Snoop ptal. S tím nickem to vím, ale myslím, že by nikoho nezabilo hrát pod jedním. Ty máš taky pořád jen jeden A jak jsem říkal, na Misteka jsem zvědavej, v dobrým smyslu. | bych si nebyl tak jistej myslim tim nickem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: po říjen 18, 2010 09:00 Předmět: |
|
|
Snoopik napsal: | Bell napsal: | KAP napsal: | No na mistaka bych byl zvědavej, ale zrovna včera Proki panzou na východ ze spawnu. To nevím, jestli jde příkladem.
Od Mistaka mám jeden dlouhej mail, kde popsal, co podle něj je a není SK a celkem s tím souhlasím . |
Taky bych si chtěl počíst ten mail.... | nic moc zajimaveho..jen vseobecne plky .) hele byt adminem na regnetu neni moje celozivotni touha...pokud budete chtit, tak to rad zkusim..aspon si zase zahraju s engem a budu delat obj.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|