Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 00:31 Předmět: |
|
|
Tox napsal: | castrol.cz napsal: | Joey napsal: | Djumbo napsal: | Hoj lumpové a můžou se zúčastnit i přespolňáci ???? |
Samo Kazdej dobrej paran z ET je vytanej. Motto lanky "ke kazdemu headshotu, dam si prcka fernetu "
Takze kompa a dobrou naladu sebou!!!
<KOPINe> A kdyz to bude 22.11. nebo 29.11. ???? Zatim mi tu moc lidi nenapsala kdy se mu to vic hodi....tak sup sup parmeni  | moc se těšim na tu fernetovou valku yoely to bude zase mejdan budeš dalši adept na spani pod stolem |
doufam, ze bude ta fernetova bitka radne zdokumentovana, muze to byt zajimave  |
A co ty ??? Dorazis ? JO A LIDI....koukejte sem uz psat kdy se vam to hodi vic...nebo kdy muzete...a kdo prijede...at tam nesedim pak sam s rybizem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 08:12 Předmět: |
|
|
Joey napsal: | Tox napsal: | castrol.cz napsal: | Joey napsal: | Djumbo napsal: | Hoj lumpové a můžou se zúčastnit i přespolňáci ???? |
Samo Kazdej dobrej paran z ET je vytanej. Motto lanky "ke kazdemu headshotu, dam si prcka fernetu "
<KOPINe> A kdyz to bude 22.11. nebo 29.11. ???? Zatim mi tu moc lidi nenapsala kdy se mu to vic hodi....tak sup sup parmeni  | moc se těšim na tu fernetovou valku yoely to bude zase mejdan budeš dalši adept na spani pod stolem |
doufam, ze bude ta fernetova bitka radne zdokumentovana, muze to byt zajimave  |
Ja dorazym a je mi jedno kdy to bude udělam si čas abych tě trošičku ožral
A co ty ??? Dorazis ? JO A LIDI....koukejte sem uz psat kdy se vam to hodi vic...nebo kdy muzete...a kdo prijede...at tam nesedim pak sam s rybizem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 08:13 Předmět: |
|
|
Joey napsal: | Tox napsal: | castrol.cz napsal: | Joey napsal: | Djumbo napsal: | Hoj lumpové a můžou se zúčastnit i přespolňáci ???? |
Ja dorazym a je mi jedno kdy to bude udělam si čas abych tě trošičku ožral
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
xxbredy
|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 16:10 Předmět: |
|
|
no pokud to bude toho 29. tak to bych se snad mohl objevit i já, teda pokud budu vítán  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 18:12 Předmět: |
|
|
To se jeste uvidi, nechci nic slibovat  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fila.cz
|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 19:45 Předmět: |
|
|
Joey, tak dej prosím hlasovat na kdy to bude nejlepší,já a Aleš dorazíme na 100% ,teda kromě 24.12  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Djumbo
|
Zaslal: po listopad 17, 2008 20:54 Předmět: |
|
|
No v podstatě mě je to jedno já se přizpůsobím Jo k těm fernetům, pokud se bude hrát ten mod co minule tak si nedáme panďuláka žádnýho, to by se to muselo hrát na ETPro modu tam to potom cinká jak skleničky.
Motto bych spíš dal :Cink, cink   |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

|
Zaslal: út listopad 18, 2008 07:55 Předmět: |
|
|
Fila.cz napsal: | Joey, tak dej prosím hlasovat na kdy to bude nejlepší,já a Aleš dorazíme na 100% ,teda kromě 24.12  |
Oki, dam tu zitra hlasovat.....ale jeste musim zjistit, zdali nam to dovoli pripadne i toho 29.11. Hospoda je zatim zamluvena jen na toho 20.12. tak to zkusim zaridit driv. Ja osobne bych byl taky pro to mit driv nez 4 dny pred vanocemi....ale v prosinci tam holt neni misto. No zitra se uvidi....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Str!ker

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 12:39 Předmět: |
|
|
Já bych s bráchou(Transformers) taky dorazil ale toho dvacátýho se mi zdá pozdě ale tam ty dva termíny sou O.K.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Str!ker

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 12:42 Předmět: |
|
|
Str!ker napsal: | Já bych s bráchou(Transformers) taky dorazil ale toho dvacátýho se mi zdá pozdě ale tam ty dva termíny sou O.K.  |
Kurňa teď mi došlo že ten první termín je už pozítří,takže bych to viděl na příští tejden to by sme přijeli na tutáč  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 16:49 Předmět: |
|
|
Tak panove situace je nasledovna......mame moznost teoreticky 3 terminy...s jednim omezenim v jeden termin. Bud tuhle sobotu(meli by jsme standartne cely sal pro sebe) nebo pristi sobotu(bohuzel sal je obsazenej,tudiz by jsme museli do salonku, kam se vejde cca 12lidi s kompama) a nebo toho 20.12(volnej sal).
Jeste upresnim, ze jinak maly salonek(tam,kde jsme si brali zidle na minulou lanku) je volny temer stale....nejen toho 29.11. Ale jak rikam, je to jen pro cca 12lidi. ...kazdopadne to chce na 100...OPAKUJI na 100 procent vedet kdo pojede a kdo ne.
Dam hlasovat do noveho topiku....jestli se mi to povede.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|