Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Diloph Level4

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 13:07 Předmět: Re: :) |
|
|
LaCunda napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | Zda se, ze v Mlazovicich bude veselo )) |
no kua... pres den budou roztleskavacky predvadet lesbi show a my po nich budem moct strilet z airsoftu a vecer vybika .) uz se tesim  |
Vybijka.. a nezapomenul někdo pozvat demoliční bagr?  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 14:41 Předmět: Re: :) |
|
|
Diloph napsal: | LaCunda napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | Zda se, ze v Mlazovicich bude veselo )) |
no kua... pres den budou roztleskavacky predvadet lesbi show a my po nich budem moct strilet z airsoftu a vecer vybika .) uz se tesim  |
Vybijka.. a nezapomenul někdo pozvat demoliční bagr?  |
spis uklidovou cetu...  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: st říjen 08, 2008 07:55 Předmět: Re: :) |
|
|
LaCunda napsal: |
spis uklidovou cetu... [/quote]
Já bych řekl, že to bude snažší po té akci rovnou srovnat se zemí...  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: st říjen 08, 2008 16:03 Předmět: Re: :) |
|
|
Diloph napsal: | LaCunda napsal: |
spis uklidovou cetu...  |
Já bych řekl, že to bude snažší po té akci rovnou srovnat se zemí... [/quote]no holt mam pamět jako slon,ale nikdy nikomu jsem nedal warn za to že při přihlašeni šel tam kam šel to si vyřešil po svem, tvoje věc ale kvuli takovym lidem jako jsi ty sem zkončil |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: čt říjen 09, 2008 15:20 Předmět: Re: :) |
|
|
castrol.cz napsal: | Diloph napsal: | LaCunda napsal: |
spis uklidovou cetu...  |
Já bych řekl, že to bude snažší po té akci rovnou srovnat se zemí...  | no holt mam pamět jako slon,ale nikdy nikomu jsem nedal warn za to že při přihlašeni šel tam kam šel to si vyřešil po svem, tvoje věc ale kvuli takovym lidem jako jsi ty sem zkončil[/quote]
seš trochu mimo téma ne? A zrovna téma balancování týmů a počtu botů/lidí se tu stále řeší.
Každopádně nejsem typ co by se nechal vytáčet do ruda, nadával ostatním lidem apod. Warny a kicky dávám docela s klidnou hlavou, protože pokud mě hra a lidi v ní už vyloženě naštvou jdu v rámci objektivity jinam. Takže za rozdanými warny si tak trochu stojím. Kdo mě zažil zná.
Já nemám proti nikomu nic, i když mi někteří lidé nesedí tak je respektuju a třeba se s nima nebavím. Pokud ten warn bereš nějak osobně, tak je mi to líto, ale opět je to jen věc tvoje osobní S warny jsi prostě jeden z mnoha...
Navíc to nadávání mi nevadilo, dostal jsi za to warn od jiného admina. Co mi ale nesedí je, že jsis ty warny sám odepsal, to mi připadá tedy opravdu jako dost mrzká věc. Nechci nějak moralizovat, ale tohle bych si nelajznul..
Kdybys chtěl "Zkončit" tak to dávno uděláš a nemluvíš o tom  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
missak

|
Zaslal: út listopad 18, 2008 17:18 Předmět: |
|
|
(CZF) tronix napsal: | Dilo dilo z mý tlupy je akorát institut )))) a až nás uvidíš dělat SK-čka tak možná ve 3 ráno s botama  |
tronixi ja to sami:OD |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|