Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Nejoblíbenější povolání? |
Voják |
|
3% |
[ 1 ] |
Medik |
|
30% |
[ 8 ] |
Inženýr |
|
34% |
[ 9 ] |
Field ops |
|
15% |
[ 4 ] |
Covert ops |
|
3% |
[ 1 ] |
Spectator 8-) |
|
11% |
[ 3 ] |
|
Celkem hlasů : 26 |
|
Autor |
Zpráva |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: po srpen 18, 2008 17:09 Předmět: |
|
|
Ragupki napsal: | Já jsem radši hrál za allied, protože byli útoční. Bavilo mě dělat toho enga kterej vyhazuje do vzduchu objectives, staví mosty a opravuje vozidla Ale Axis mají podle mě mnohem lepší hlášky a taky ksichty diFEND aua obDŽAKTIF!
Ale jo, zrovna na těch obličejích je vidět, že allies jsou jednoznační klaďasi. Taky je sranda, Allies = američani, a co Britové a Rusáci? Je to prostě hra dělaná pro tradičně nejširší hráčskou základnu - pro američany (i když dnes to už asi neplatí). |
Ale!
Allies = spojenci... _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: po srpen 18, 2008 17:24 Předmět: |
|
|
Jo, Alíci vypadají poněkud komicky, když módu mundúru od pasu dolů zřejmě okopírovali od Jánošíka. To Axis rifleeng je docela sympaťák, co? Ještě že ty problémy s páteří mají všichni stejné od roku 2001 .
V téhle hře je docela neuměle zamaskováno, že panáci Osy jsou jen a pouze Němci. Německé nebo poněmčené hlášky, zbraně, uniformy. A ani jeden voják tmavé pleti .
V původním RTCW byl hrdinou Američan B.J. Blazkowich, který bojoval proti Nacistům a tak to zůstalo, jen odstranili svastiky a podobné symboly, které jsou v mnoha zemích zakázané. To asi aby si mohl zahrát bez cenzury i Butchji .
Věř, že ve Státech pořád ET hraje spousty hráčů, našel jsem tam stovky serverů do pingu 50 a zrovna včera v National Cupu v zápase proti Němcům předvedli, že i s velkým handicapem pingu dokážou notně potrápit evropskou elitu.
2Mik:
Spojenci to jsou, proč ale potom mají na uniformách pouze americké vlajky? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: po srpen 18, 2008 20:09 Předmět: těsně vedle |
|
|
BELA OSA napsal: |
2Mik:
Spojenci to jsou, proč ale potom mají na uniformách pouze americké vlajky? |
Nějak nerozumím tomu, proč se na to ptáš mě? D
Napiš vývojářům;o)) _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: po srpen 18, 2008 22:10 Předmět: Re: těsně vedle |
|
|
Mik (CZ) napsal: | Nějak nerozumím tomu, proč se na to ptáš mě? D
Napiš vývojářům;o)) |
Zkus r_picmip 0!
Pak prohlédneš i ty, že v té naší oblíbené OpenGL pixelmanii mají i Ruští a vlastně všichni spojenci na uniformách americké vlajky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 07:47 Předmět: Re: těsně vedle |
|
|
BELA OSA napsal: | Mik (CZ) napsal: | Nějak nerozumím tomu, proč se na to ptáš mě? D
Napiš vývojářům;o)) |
Zkus r_picmip 0!
Pak prohlédneš i ty, že v té naší oblíbené OpenGL pixelmanii mají i Ruští a vlastně všichni spojenci na uniformách americké vlajky  |
A souvislost si vzala dovolenou:oD
Takže kdo včera nebyl na ICQ, ať tak provede a uvidí, o co se jedná;oD _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 09:50 Předmět: |
|
|
Mik: Na to jsem právě narážel, že spojenci = američani Náš světový četník
Zajímalo by mě, co by na to amíci dneska po studené válce řekli, kdyby v ET bojovali i Rusáci, pěkně za Stalina  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 10:18 Předmět: nic |
|
|
Ragupki napsal: | Mik: Na to jsem právě narážel, že spojenci = američani Náš světový četník
Zajímalo by mě, co by na to amíci dneska po studené válce řekli, kdyby v ET bojovali i Rusáci, pěkně za Stalina  |
No vzhledem k tomu, že Stalin zemřel 1953 a studená válka skončila někdy po roce 89, tak by si s tím asi hlavu moc nelámali;o) _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 14:33 Předmět: |
|
|
No ještě jsem neviděl film americké produkce, kde by Rusové nebyli zobrazení jako záporňáci nebo totální křupani, samozřejmě s přízvukem neslučitelným s jejich úrovní angličtiny No a když je průměrný Američan krmen tímhle obrazem... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 16:30 Předmět: :o) |
|
|
Ragupki napsal: | No ještě jsem neviděl film americké produkce, kde by Rusové nebyli zobrazení jako záporňáci nebo totální křupani, samozřejmě s přízvukem neslučitelným s jejich úrovní angličtiny No a když je průměrný Američan krmen tímhle obrazem... |
No bývá to tak i v Čínských filmech...
Ale jako vyjímku bych určitě počítal Rudé horko...nevzpomenu si teď na originální název, ale hlavní postava byla rus. Ale toho stejně hrál Arnold Schwarzenegger:oD _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 19:08 Předmět: |
|
|
To, že v Číně jsou komouši, ale neznamená, že musí mít rádi "konkurenční" velmoc
Ad Rudé horko: To muselo působit podobně jako ti Američani hrající v céčkových filmech zobrazující bojová umění Dálného východu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 10:08 Předmět: jj |
|
|
Ragupki napsal: | To, že v Číně jsou komouši, ale neznamená, že musí mít rádi "konkurenční" velmoc
Ad Rudé horko: To muselo působit podobně jako ti Američani hrající v céčkových filmech zobrazující bojová umění Dálného východu  |
No to je pravda:o)
A ohledně toho zobrazování v céčkových filmech jsem s tebou za jedno. Jen nevím, jestli jsou Seagal s Van Damme ještě béčka a nebo už je také počítáš mezi "c";o) _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 10:51 Předmět: Re: jj |
|
|
Mik (CZ) napsal: | Ragupki napsal: | To, že v Číně jsou komouši, ale neznamená, že musí mít rádi "konkurenční" velmoc
No to je pravda:o)
A ohledně toho zobrazování v céčkových filmech jsem s tebou za jedno. Jen nevím, jestli jsou Seagal s Van Damme ještě béčka a nebo už je také počítáš mezi "c";o) |
Já už je mám v kategorii "eF"  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 11:07 Předmět: |
|
|
Ragupki napsal: | Já jsem radši hrál za allied, protože byli útoční. |
Mají jiný styl hry - musí týmovat. Psal jsi o engym. Vem si jejich úlohy na obou stranách - axis engy, klade miny, staví fence a k objective co brání to má relativně blízko na defus - prakticky když hraju enga, vystačím si u axis jako solista.
Ale Allied engy? Jednak nemá fousy.. to zaprvý a zkus si opravovat tank pod palbou artilerie, pronikni sám přez nepřátelské území abys někde položil dynamit a ten ještě k tomu 30sekund hlídej. Šlápni na minu, která je pár kroků od nepřátelského spawnu a odminovávej ji zatímco po tobě pálí němci... to už chce odvahu
A jinak engy puška je vynikající zbraň, než jsem přešel na Regnet a pak už neměl tolik času, tak to byla moje oblíbená zbraň. Chce to trochu šikovnosti ale pak tě zastaví málo co  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 11:28 Předmět: |
|
|
Diloph napsal: |
Mají jiný styl hry - musí týmovat. Psal jsi o engym. Vem si jejich úlohy na obou stranách - axis engy, klade miny, staví fence a k objective co brání to má relativně blízko na defus - prakticky když hraju enga, vystačím si u axis jako solista.
Ale Allied engy? Jednak nemá fousy.. to zaprvý a zkus si opravovat tank pod palbou artilerie, pronikni sám přez nepřátelské území abys někde položil dynamit a ten ještě k tomu 30sekund hlídej. Šlápni na minu, která je pár kroků od nepřátelského spawnu a odminovávej ji zatímco po tobě pálí němci... to už chce odvahu
A jinak engy puška je vynikající zbraň, než jsem přešel na Regnet a pak už neměl tolik času, tak to byla moje oblíbená zbraň. Chce to trochu šikovnosti ale pak tě zastaví málo co  |
Je to pravda, docela rád enga hraju a za axis si právě mohu víc "hrát";o)
Ale naopak v allied si občas parádně "zateamuju", pokud se mi podaří někoho přesvědčit a nebo v nejlepším tam mám své spoluhráče ) _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 11:34 Předmět: |
|
|
Mik (CZ) napsal: | Je to pravda, docela rád enga hraju a za axis si právě mohu víc "hrát";o)
Ale naopak v allied si občas parádně "zateamuju", pokud se mi podaří někoho přesvědčit a nebo v nejlepším tam mám své spoluhráče ) |
Engy u Alliku je první linie, u axisů ta poslední
Ty spoluhráče ale nesmíš rozesmívat akcema typu dávám dyna k zátarasu aniž by ho ještě ta druhá strana postavila  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|