Obsah fóra et.regnet.cz et.regnet.cz
CZ Regnet ET Omni-Bot Server

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Jak být dobrým ...
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Pokec
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Nejoblíbenější povolání?
Voják
3%
 3%  [ 1 ]
Medik
30%
 30%  [ 8 ]
Inženýr
34%
 34%  [ 9 ]
Field ops
15%
 15%  [ 4 ]
Covert ops
3%
 3%  [ 1 ]
Spectator 8-)
11%
 11%  [ 3 ]
Celkem hlasů : 26

Autor Zpráva
Mik (CZ)
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: po srpen 18, 2008 17:09    Předmět: Citovat

Ragupki napsal:
Já jsem radši hrál za allied, protože byli útoční. Bavilo mě dělat toho enga kterej vyhazuje do vzduchu objectives, staví mosty a opravuje vozidla Smile Ale Axis mají podle mě mnohem lepší hlášky a taky ksichty Smile diFEND aua obDŽAKTIF!
Ale jo, zrovna na těch obličejích je vidět, že allies jsou jednoznační klaďasi. Taky je sranda, Allies = američani, a co Britové a Rusáci? Smile Je to prostě hra dělaná pro tradičně nejširší hráčskou základnu - pro američany (i když dnes to už asi neplatí).

Ale!

Allies = spojenci...
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: po srpen 18, 2008 17:24    Předmět: Citovat

Jo, Alíci vypadají poněkud komicky, když módu mundúru od pasu dolů zřejmě okopírovali od Jánošíka. To Axis rifleeng je docela sympaťák, co? Ještě že ty problémy s páteří mají všichni stejné od roku 2001 Laughing.
V téhle hře je docela neuměle zamaskováno, že panáci Osy jsou jen a pouze Němci. Německé nebo poněmčené hlášky, zbraně, uniformy. A ani jeden voják tmavé pleti Very Happy.
V původním RTCW byl hrdinou Američan B.J. Blazkowich, který bojoval proti Nacistům a tak to zůstalo, jen odstranili svastiky a podobné symboly, které jsou v mnoha zemích zakázané. To asi aby si mohl zahrát bez cenzury i Butchji Razz.
Věř, že ve Státech pořád ET hraje spousty hráčů, našel jsem tam stovky serverů do pingu 50 a zrovna včera v National Cupu v zápase proti Němcům předvedli, že i s velkým handicapem pingu dokážou notně potrápit evropskou elitu.

2Mik:
Spojenci to jsou, proč ale potom mají na uniformách pouze americké vlajky?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Mik (CZ)
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: po srpen 18, 2008 20:09    Předmět: těsně vedle Citovat

BELA OSA napsal:

2Mik:
Spojenci to jsou, proč ale potom mají na uniformách pouze americké vlajky?

Nějak nerozumím tomu, proč se na to ptáš mě?SurprisedD
Napiš vývojářům;o))
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: po srpen 18, 2008 22:10    Předmět: Re: těsně vedle Citovat

Mik (CZ) napsal:
Napiš vývojářům;o))

Zkus r_picmip 0! Razz

Pak prohlédneš i ty, že v té naší oblíbené OpenGL pixelmanii mají i Ruští a vlastně všichni spojenci na uniformách americké vlajky Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Mik (CZ)
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: út srpen 19, 2008 07:47    Předmět: Re: těsně vedle Citovat

BELA OSA napsal:
Mik (CZ) napsal:
Napiš vývojářům;o))

Zkus r_picmip 0! Razz

Pak prohlédneš i ty, že v té naší oblíbené OpenGL pixelmanii mají i Ruští a vlastně všichni spojenci na uniformách americké vlajky Laughing

A souvislost si vzala dovolenou:oD
Takže kdo včera nebyl na ICQ, ať tak provede a uvidí, o co se jedná;oD
Ragupki

PříspěvekZaslal: út srpen 19, 2008 09:50    Předmět: Citovat

Mik: Na to jsem právě narážel, že spojenci = američani Very Happy Náš světový četník Wink
Zajímalo by mě, co by na to amíci dneska po studené válce řekli, kdyby v ET bojovali i Rusáci, pěkně za Stalina Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mik (CZ)
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: út srpen 19, 2008 10:18    Předmět: nic Citovat

Ragupki napsal:
Mik: Na to jsem právě narážel, že spojenci = američani Very Happy Náš světový četník Wink
Zajímalo by mě, co by na to amíci dneska po studené válce řekli, kdyby v ET bojovali i Rusáci, pěkně za Stalina Very Happy

No vzhledem k tomu, že Stalin zemřel 1953 a studená válka skončila někdy po roce 89, tak by si s tím asi hlavu moc nelámali;o)
Ragupki

PříspěvekZaslal: út srpen 19, 2008 14:33    Předmět: Citovat

No ještě jsem neviděl film americké produkce, kde by Rusové nebyli zobrazení jako záporňáci nebo totální křupani, samozřejmě s přízvukem neslučitelným s jejich úrovní angličtiny Smile No a když je průměrný Američan krmen tímhle obrazem...
Mik (CZ)
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: út srpen 19, 2008 16:30    Předmět: :o) Citovat

Ragupki napsal:
No ještě jsem neviděl film americké produkce, kde by Rusové nebyli zobrazení jako záporňáci nebo totální křupani, samozřejmě s přízvukem neslučitelným s jejich úrovní angličtiny Smile No a když je průměrný Američan krmen tímhle obrazem...

No bývá to tak i v Čínských filmech...
Ale jako vyjímku bych určitě počítal Rudé horko...nevzpomenu si teď na originální název, ale hlavní postava byla rus. Ale toho stejně hrál Arnold Schwarzenegger:oD
Ragupki

PříspěvekZaslal: út srpen 19, 2008 19:08    Předmět: Citovat

To, že v Číně jsou komouši, ale neznamená, že musí mít rádi "konkurenční" velmoc Smile
Ad Rudé horko: To muselo působit podobně jako ti Američani hrající v céčkových filmech zobrazující bojová umění Dálného východu Smile
Mik (CZ)
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2008 10:08    Předmět: jj Citovat

Ragupki napsal:
To, že v Číně jsou komouši, ale neznamená, že musí mít rádi "konkurenční" velmoc Smile
Ad Rudé horko: To muselo působit podobně jako ti Američani hrající v céčkových filmech zobrazující bojová umění Dálného východu Smile

No to je pravda:o)
A ohledně toho zobrazování v céčkových filmech jsem s tebou za jedno. Jen nevím, jestli jsou Seagal s Van Damme ještě béčka a nebo už je také počítáš mezi "c";o)
Diloph
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2008 10:51    Předmět: Re: jj Citovat

Mik (CZ) napsal:
Ragupki napsal:

No to je pravda:o)
A ohledně toho zobrazování v céčkových filmech jsem s tebou za jedno. Jen nevím, jestli jsou Seagal s Van Damme ještě béčka a nebo už je také počítáš mezi "c";o)

Já už je mám v kategorii "eF" Cool
Diloph
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2008 11:07    Předmět: Citovat

Ragupki napsal:
Já jsem radši hrál za allied, protože byli útoční.

Mají jiný styl hry - musí týmovat. Psal jsi o engym. Vem si jejich úlohy na obou stranách - axis engy, klade miny, staví fence a k objective co brání to má relativně blízko na defus - prakticky když hraju enga, vystačím si u axis jako solista.
Ale Allied engy? Jednak nemá fousy.. to zaprvý a zkus si opravovat tank pod palbou artilerie, pronikni sám přez nepřátelské území abys někde položil dynamit a ten ještě k tomu 30sekund hlídej. Šlápni na minu, která je pár kroků od nepřátelského spawnu a odminovávej ji zatímco po tobě pálí němci... to už chce odvahu Shocked

A jinak engy puška je vynikající zbraň, než jsem přešel na Regnet a pak už neměl tolik času, tak to byla moje oblíbená zbraň. Chce to trochu šikovnosti ale pak tě zastaví málo co Very Happy
Mik (CZ)
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2008 11:28    Předmět: Citovat

Diloph napsal:

Mají jiný styl hry - musí týmovat. Psal jsi o engym. Vem si jejich úlohy na obou stranách - axis engy, klade miny, staví fence a k objective co brání to má relativně blízko na defus - prakticky když hraju enga, vystačím si u axis jako solista.
Ale Allied engy? Jednak nemá fousy.. to zaprvý a zkus si opravovat tank pod palbou artilerie, pronikni sám přez nepřátelské území abys někde položil dynamit a ten ještě k tomu 30sekund hlídej. Šlápni na minu, která je pár kroků od nepřátelského spawnu a odminovávej ji zatímco po tobě pálí němci... to už chce odvahu Shocked

A jinak engy puška je vynikající zbraň, než jsem přešel na Regnet a pak už neměl tolik času, tak to byla moje oblíbená zbraň. Chce to trochu šikovnosti ale pak tě zastaví málo co Very Happy

Je to pravda, docela rád enga hraju a za axis si právě mohu víc "hrát";o)
Ale naopak v allied si občas parádně "zateamuju", pokud se mi podaří někoho přesvědčit a nebo v nejlepším tam mám své spoluhráčeSurprised)
Diloph
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2008 11:34    Předmět: Citovat

Mik (CZ) napsal:
Je to pravda, docela rád enga hraju a za axis si právě mohu víc "hrát";o)
Ale naopak v allied si občas parádně "zateamuju", pokud se mi podaří někoho přesvědčit a nebo v nejlepším tam mám své spoluhráčeSurprised)

Engy u Alliku je první linie, u axisů ta poslední Wink
Ty spoluhráče ale nesmíš rozesmívat akcema typu dávám dyna k zátarasu aniž by ho ještě ta druhá strana postavila Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Pokec Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 3 z 5

Přejdi na: