|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Stimpi

|
Zaslal: út říjen 14, 2008 19:24 Předmět: |
|
|
... no jestli jsem nevyhnal Prokiho svím strašlivým chrápáním , jel brzo ráno ... jinak spaní v tělocvičně bylo luxusní, dím moc Joey |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lions
|
Zaslal: út říjen 14, 2008 19:32 Předmět: |
|
|
Stimpi napsal: | ... no jestli jsem nevyhnal Prokiho svím strašlivým chrápáním , jel brzo ráno ... jinak spaní v tělocvičně bylo luxusní, dím moc Joey |
No La a viníka již máme co ty fotky La? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: út říjen 14, 2008 19:51 Předmět: |
|
|
Lions napsal: | Stimpi napsal: | ... no jestli jsem nevyhnal Prokiho svím strašlivým chrápáním , jel brzo ráno ... jinak spaní v tělocvičně bylo luxusní, dím moc Joey |
no par fotek mam, ale nebyl to muj fotak (a normalne taky moc nefotim), tak sem nevedel, ze kdyz budu fotit bez blesku, tak ty fotky budou rozmazane... ale na nektere se da divat a da se i na nich nekdo poznat... takze jestli mate nekdo nejaky napad, jak je zverejnit, tak sem s nim _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lions
|
Zaslal: út říjen 14, 2008 21:21 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | Lions napsal: | Stimpi napsal: | ... no jestli jsem nevyhnal Prokiho svím strašlivým chrápáním , jel brzo ráno ... jinak spaní v tělocvičně bylo luxusní, dím moc Joey |
no par fotek mam, ale nebyl to muj fotak (a normalne taky moc nefotim), tak sem nevedel, ze kdyz budu fotit bez blesku, tak ty fotky budou rozmazane... ale na nektere se da divat a da se i na nich nekdo poznat... takze jestli mate nekdo nejaky napad, jak je zverejnit, tak sem s nim |
tak mi je pošli na mail info(zavinac)ge-designe.cz ja je hodim na svůj web www.ge-designe.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: st říjen 15, 2008 08:42 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | Lions napsal: | Stimpi napsal: | ... no jestli jsem nevyhnal Prokiho svím strašlivým chrápáním , jel brzo ráno ... jinak spaní v tělocvičně bylo luxusní, dím moc Joey |
no par fotek mam, ale nebyl to muj fotak (a normalne taky moc nefotim), tak sem nevedel, ze kdyz budu fotit bez blesku, tak ty fotky budou rozmazane... ale na nektere se da divat a da se i na nich nekdo poznat... takze jestli mate nekdo nejaky napad, jak je zverejnit, tak sem s nim |
Kam si La hazel fotky ze srazu v Praglu ??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: st říjen 15, 2008 09:24 Předmět: |
|
|
Joey napsal: | LaCunda napsal: | Lions napsal: | Stimpi napsal: | ... no jestli jsem nevyhnal Prokiho svím strašlivým chrápáním , jel brzo ráno ... jinak spaní v tělocvičně bylo luxusní, dím moc Joey |
Kam si La hazel fotky ze srazu v Praglu ??? |
no ja uz prave nevim... na nejaky prasecak nebo tak neco...  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: st říjen 15, 2008 09:24 Předmět: |
|
|
Lions napsal: | LaCunda napsal: | Lions napsal: | Stimpi napsal: | ... no jestli jsem nevyhnal Prokiho svím strašlivým chrápáním , jel brzo ráno ... jinak spaní v tělocvičně bylo luxusní, dím moc Joey |
tak mi je pošli na mail info(zavinac)ge-designe.cz ja je hodim na svůj web www.ge-designe.cz |
ok, za chvili je tam mas  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: st říjen 15, 2008 13:13 Předmět: |
|
|
a pod jakym detektorem mam ty fotky jako hledat jatyrka ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: st říjen 15, 2008 15:14 Předmět: |
|
|
Caues, sem veděl ze sem něco zapoměl (omlouvám se čundo), vzbudil jsem se cca v 6 rano, tak sem frčel. Bohužel mozek mi začíná pracovat až kolem 11h
btw jinak ste dobrý trio to byla muzika v tělocvične
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lions
|
Zaslal: st říjen 15, 2008 15:24 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | a pod jakym detektorem mam ty fotky jako hledat jatyrka ? |
No zatím pod zádným ty saláme Lacunda mi sice mail poslal ale zapomnel ty fotky přidat do mailu, takže mi přišel krásný mail ale bez fotek asi dozvuky ze soboty nebo co  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lions
|
Zaslal: st říjen 15, 2008 15:25 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | a pod jakym detektorem mam ty fotky jako hledat jatyrka ? |
No zatím pod zádným ty saláme Lacunda mi sice mail poslal ale zapomnel ty fotky přidat do mailu, takže mi přišel krásný mail ale bez fotek asi dozvuky ze soboty nebo co  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: st říjen 15, 2008 19:03 Předmět: |
|
|
Lions napsal: | kopin napsal: | a pod jakym detektorem mam ty fotky jako hledat jatyrka ? |
coze???? dyt sem je tam pridaval, trvalo to dlouho jak cyp a musel sem to posilat na dvakrat... to me poser, hned posilam znova  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: st říjen 15, 2008 19:04 Předmět: |
|
|
Prokinek napsal: | Caues, sem veděl ze sem něco zapoměl (omlouvám se čundo), vzbudil jsem se cca v 6 rano, tak sem frčel. Bohužel mozek mi začíná pracovat až kolem 11h
btw jinak ste dobrý trio to byla muzika v tělocvične
 |
no do prahy sem se nakonec dostal, takze pohoda  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: st říjen 15, 2008 19:41 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | Lions napsal: | kopin napsal: | a pod jakym detektorem mam ty fotky jako hledat jatyrka ? |
coze???? dyt sem je tam pridaval, trvalo to dlouho jak cyp a musel sem to posilat na dvakrat... to me poser, hned posilam znova  |
tak jinak...zkousim to uz skoro hodinu a proste se mi to nechce odeslat...
nejaka jina moznost na zverejneni...?  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lions
|
Zaslal: st říjen 15, 2008 19:44 Předmět: |
|
|
La zkus na www.uloz.to |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|