Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dodge Ram Level3

|
Zaslal: so září 22, 2007 12:34 Předmět: |
|
|
co se týče přebíhání, tak to osobně nesnáším ... samozřejmě pokud je dohoda tak ano, když výrazně méně hráčů na jedné straně tak je sanha o srovnání, vžde se zeptám jestli můžu přejít, pokud dostanu souhlas přeběhnu ... otázka je ještě ta, kopne mne server a když se znovu připojím je v mém týmu více hráčů? vrátit se tam kde sem byl? nebo k soupeřovi kde je méně?
jinak můj názor je že se to většinou samo srovná |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: ne září 23, 2007 00:30 Předmět: |
|
|
to dodge:
ono se to srovna pocetne, ale ne silove... s tim uz se pak musime poprat prebehy... _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dodge Ram Level3

|
Zaslal: ne září 23, 2007 10:31 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | to dodge:
ono se to srovna pocetne, ale ne silove... s tim uz se pak musime poprat prebehy... |
no kolikrát i silově (akorat chybejXP), počítačovej shuffle je nanic, osobně jsem pro optání: Amíci jsou slabý, jdu k nim, co vy na to? a pokud nikdo nenamítá jdu (dělám to tak) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: ne září 23, 2007 11:57 Předmět: |
|
|
to dodgte: tak ja se neptam...proste prechazim k vylozene ocividne slabsimu tymu a snazim se pomoct...  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|