Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hobit Level3

|
Zaslal: čt září 13, 2007 09:18 Předmět: |
|
|
A co tym "Hrrr na ne!" nebo "Muzi ve zbrani"? Admini by mohli byt v tymu "Straze! Straze!". Holky v "Caropravnost" nebo "Soudne sestry". Prokinek a Jecminek v "Mali bohove". Kdo rad pivo v libovolnem mnozstvi v "Magicky prazdroj". Stari stamgasti v "Zajimave casy". (sakra tuhle uz ani nevim o cem byla, aby mne stamgasti nehnali)
Jeste mne napadlo, ze otcove ... (nic sem nerek) _________________ "Anton na hrad" ;o) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: čt září 13, 2007 09:23 Předmět: |
|
|
Hobit napsal: | A co tym "Hrrr na ne!" nebo "Muzi ve zbrani"? Admini by mohli byt v tymu "Straze! Straze!". Holky v "Caropravnost" nebo "Soudne sestry". Prokinek a Jecminek v "Mali bohove". Kdo rad pivo v libovolnem mnozstvi v "Magicky prazdroj". Stari stamgasti v "Zajimave casy". (sakra tuhle uz ani nevim o cem byla, aby mne stamgasti nehnali)
Jeste mne napadlo, ze otcove ... (nic sem nerek) |
maly bohove prej D tak to me dostalo:o) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: čt září 13, 2007 09:55 Předmět: |
|
|
jj, o tomhle sme se tedka bavili pri hre...napada s klanem LoLini se mi libi...s tim, ze by to teda bylo do pohody, ale to by nam pak vsem musel kryt zada Milhaus a obj plnit Dilo...my bychom se jeno vezli na pohode...  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: čt září 13, 2007 10:07 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | jj, o tomhle sme se tedka bavili pri hre...napada s klanem LoLini se mi libi...s tim, ze by to teda bylo do pohody, ale to by nam pak vsem musel kryt zada Milhaus [CZ]  |
Tak to bysme moc nenahráli.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: čt září 13, 2007 11:51 Předmět: |
|
|
MILHAUS [CZ] napsal: | LaCunda napsal: | jj, o tomhle sme se tedka bavili pri hre...napada s klanem LoLini se mi libi...s tim, ze by to teda bylo do pohody, ale to by nam pak vsem musel kryt zada Milhaus [CZ]  |
Tak to bysme moc nenahráli.  |
sak do pohody, ni?  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drice Level3

|
Zaslal: čt září 13, 2007 12:28 Předmět: |
|
|
zdravim fsechny loliny vas DRICE  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: čt září 13, 2007 13:59 Předmět: |
|
|
Drice napsal: | zdravim fsechny loliny vas DRICE  |
taky LoLin?  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drice Level3

|
Zaslal: čt září 13, 2007 14:01 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | Drice napsal: | zdravim fsechny loliny vas DRICE  |
taky LoLin?  |
taky taky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: čt září 13, 2007 15:18 Předmět: |
|
|
hlásím se k lolínům
zcela dobrovolně, tak už na mě tou pistolej Miku nemiř...  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: čt září 13, 2007 16:06 Předmět: |
|
|
*Všechny si zapisuje*
*Potom se podrbe na hlavě*
Ehm..máte někdo server? D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: čt září 13, 2007 16:10 Předmět: |
|
|
detaily...jak budem chtit cw, tak pokikujem lidi z regnetu... do pohody, LoLini  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: čt září 13, 2007 16:12 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | detaily...jak budem chtit cw, tak pokikujem lidi z regnetu... do pohody, LoLini  |
D to budem oblibeny:oD
...sem si te pridal na icq:o)..ale uc se, jo?.o) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: čt září 13, 2007 16:38 Předmět: |
|
|
Zdar superextragigalolinovi a všem lolínům! Navrhuju nějakej lolínovej server obsadit, už dlouho hážu moje lolínové oko na Regnet, dobře se tam hraje a je to tam správně lolínový Mohli bychom lolínovat tam. _________________ dilo(cz), lolín
Naposledy upravil Diloph dne čt září 13, 2007 16:40, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dodge Ram Level3

|
Zaslal: čt září 13, 2007 16:40 Předmět: |
|
|
šmarhá vy ste lolíni  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: čt září 13, 2007 16:41 Předmět: |
|
|
Zlobri LoL:oD _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|