Obsah fóra et.regnet.cz et.regnet.cz
CZ Regnet ET Omni-Bot Server

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Pro edy(cz)ho s PB problémy
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mik (CZ)
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 14:18    Předmět: Citovat

edy(cz) napsal:
keiro profesional a jj vzy kdyz me to vyhodi tak to napise ze je nejakej problem s handshaking

Čau Edy, tak keiro sem kvůli hrám přestal používat..je zbytečně otravné a mě sem s ním problémy. Místo něj sem přešel na Sygate, ale v tom to asi moc nebude. Já jen, že ten otravuje méně a je podle mě při nejmenším stejně dobrýSurprised)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
edy(cz)

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 16:24    Předmět: Citovat

tak dobra zprava je tady internet tak aspon muzu pokecat a neboj oso ja se neodru a i kdyby tak potom budu doma a tim padem budu porad hrat Very Happy
Diloph
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 17:13    Předmět: Citovat

edy(cz) napsal:
tak dobra zprava je tady internet tak aspon muzu pokecat a neboj oso ja se neodru a i kdyby tak potom budu doma a tim padem budu porad hrat Very Happy

to si nesmíš odřít třeba oko Razz
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 21:51    Předmět: Citovat

Já používám už dlouhé roky Kerio Personal, jsem s ním velice spokojen a vyměním ho jen v případě, že mě někdo zadarmo poskytnete Sidewinder Laughing. Asi taky hodně záleží na providerovi internetu, co k Vám pustí a co už ne. I s tím jsem spokojen, takže Kerio rulezz i když podpora pro zákazníky už je nulová.
V Keriu Personal najdeš blokované nebo naopak povolené programy na záložce Network Security, popřípadě v tabulce po kliknutí na Packet Filter... na téže záložce. Připomínám, že v případě ET jde o program pnkbstrb. Snad to bude pro Kerio Professional podobné.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Tox
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 22:17    Předmět: Citovat

JJ kerio rulez i kdyz me vcera trochu nastavalo, jinak slape dobre. Cool
edy(cz)

PříspěvekZaslal: ne srpen 26, 2007 08:25    Předmět: Citovat

dilo: neboj mam i druhy a este k tomu jezdim s brjlema

uvidim az prijdu domu tak se v tom pohrabu snad to tam najdu odbolkuju potom povolim a uz se me nezbavite Twisted Evil Laughing
Hobit
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: út srpen 28, 2007 07:50    Předmět: Citovat

silnicar nebo MTB. i kdyz na tyden, to pocitam mozna trek s brasnama, co? pochlub se.

osobni zkusenost s PB ve win i linuxu:
- pokud mas patch 2.60b, vzdy musis delat opicky s pbsetup.exe/pbsetup.run, viz to co psal BELA OSA
- pokud mas jen verzi wolfa 2.60 zkus:
1) vypni pb, main>play online>disable pb, zavri hru
2) smaz vse v adresari pb, defaultni cesta ve win tusim C:\Program Files\Wolf...\pb\
3) zapni pb, main>play online>enable pb (mely by si natahnout aktualni soubory do adresare pb) a az pote se zkus na regnet pripojit.

stava se, pokud se na server pripojis s vyplym pb (pozada si o zapnuti pb), ze se tam neco zmrutne a pb te pak vyhazuje.

nehral sis s configem? muzes tam mit nejakou hodnotu, kterou pb neakceptuje. osobne bych tu hlasku co tu pb vypise hodil do google.

pokud to budes reinstalovat cele, zalohuj si soubor etkey, je tvuj "lilu dalas multipas" na serverech.
Hobit
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: út srpen 28, 2007 08:05    Předmět: Citovat

MIK:
problem neni v keriu, problem je ve windowsech. ;o( kerio se jen snazi podchytit vsechny mozne alternativy napadnuti pocitace, az je tim otravne. ;o( pri prechodu na verzi 4.x jsem jeho nove funkce povypinal/degradoval na verzi 2.x. dalsim krokem byl prechod na jiny os. ;o)
Mik (CZ)
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: út srpen 28, 2007 08:59    Předmět: Citovat

Hobit napsal:
MIK:
problem neni v keriu, problem je ve windowsech. ;o( kerio se jen snazi podchytit vsechny mozne alternativy napadnuti pocitace, az je tim otravne. ;o( pri prechodu na verzi 4.x jsem jeho nove funkce povypinal/degradoval na verzi 2.x. dalsim krokem byl prechod na jiny os. ;o)

Jinak to co tu povídáš sem s verzemi udělal taktéž. U keria sem se vratil zpět k původné méně otravné... už mě ale nebavilo kde co odklikávat, když místo pochybných serverů(nejen hernách) navštěvuji regnet a vystačím si s PC hranímSurprisedD
Ovšam devět z deseti FELáků doporučuje sygate;oD ...no a co ten jeden? S tim sem ještě nemluvil:oD
edy(cz)

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 16:51    Předmět: Citovat

to hobit: me silnice nebavi a s tema brasnama mozna bych do toho sel ale jen tak ze bych jel z mista na misto např.z brna do trutnova proste napric republikou ale to bych nemel v hotelu net Very Happy nn ja preferuju jedine MTB pekne nejaky bikersky cesticky sjezdy po korenech nebo sutrech to me bavi a uzivam si ale uz se blizi konec v sobotu budu doma poresim toho wolfa a v utery ve 3 v noci odlitam na 8 dni do Egypta takze si wolfa zas moc neuziju ale potom tam budu pecenej,varenej,dusenej,nadivanej smazenej,flambovanej proste porad a nikdo me odtamtud nevystipe Very Happy Twisted Evil a ten patch 2,60b nemam a co vim tak na regnet to potreba neni a ja nikam jinam nechodim nejak to poresim zatim cau a GL
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 19:13    Předmět: Citovat

Už se na Tebe těším, Edy, a zamlouvám si Tě flambovanýho! Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Diloph
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 19:20    Předmět: Citovat

já si beru smaženýho Very Happy
edy(cz)

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2007 16:58    Předmět: Citovat

jak ja se tesim kucííííííííí ja se celej rozdám Laughing Laughing Laughing Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: