Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: po červen 25, 2007 15:35 Předmět: :( |
|
|
Tak to máš nedostatek!
Co takhle Cuba libre,Pinacolada,Sex on the beach atd.
Anebo nabídni co mumíš.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: po červen 25, 2007 17:18 Předmět: Re: :( |
|
|
LA piňacolada  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Forkys

|
Zaslal: po červen 25, 2007 19:12 Předmět: |
|
|
Uplňe best je Bouchaná, je to sice takovej tupej nazev ale je výborná  _________________ Jesus lived 6 years longer then Kurt Cobain |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: po červen 25, 2007 21:32 Předmět: |
|
|
to milhaus: jj, to uz vsechno znam...
tak zitra v 11, i kdy mozna prijdu trochu pozdeji...musim zajet na nakup
a bouchana je pekne svinstvo...vypijes a tece ti to i usima..  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hobit Level3

|
Zaslal: po červen 25, 2007 22:27 Předmět: |
|
|
jeee ;o) od zitrka pisu misto !pivo > !La, jedno pivo ;o) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: út červen 26, 2007 09:21 Předmět: |
|
|
to hobit: !uz se nese .) _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: čt červen 28, 2007 09:57 Předmět: |
|
|
Toz, kdy sa vratis?  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: čt červen 28, 2007 11:31 Předmět: |
|
|
to tox: zpatky jedu az 1.9. ... _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hobit Level3

|
Zaslal: pá červen 29, 2007 09:55 Předmět: |
|
|
zapracuj na kvalite pripojeni. kdyz tam budes dva mesice, tak se ti to oplati. a neco tam po tobe, krom opitejch maniku a maren, zbyde pro mistni. ;o) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: pá červen 29, 2007 11:32 Předmět: |
|
|
to hobit:s tim ja nic nezrobim...:(tady mame wi-fi a ukazuje to priojeni 54 Mb/s ..nevim proc to laguje, mi to nepripada tak slabe... _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: pá červen 29, 2007 13:53 Předmět: wifka |
|
|
teda nevím jak dnes, ale když jsem před dávnými léty stavěl wi-fky, tak u nich bylo fakt, že datový tok ušel, ale na odezvy byla wifka docela slabá Jenže to bylo někdy v pravěku Jaképak je tam počasí? Tady teď dva dny nic moc  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: pá červen 29, 2007 14:48 Předmět: |
|
|
to Diloph: pocasi je tady supr...vedro, more teple akorat... pohoda na dovolenou... tak sedej na tu motorku a dojed .) _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ICIS
|
Zaslal: čt červenec 12, 2007 00:03 Předmět: |
|
|
Jezis ted jsem tam byl v Chorvatsku na dovce skoda ze jsem si toho nevsim moch si mi neco namychat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: čt červenec 12, 2007 22:34 Předmět: |
|
|
ICIS napsal: | Jezis ted jsem tam byl v Chorvatsku na dovce skoda ze jsem si toho nevsim moch si mi neco namychat  |
tak ted zalezi na tom, jak moc si to posral...kdes byl? _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|