|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
omezeni panzy |
1 celkem |
|
5% |
[ 1 ] |
1 na tym |
|
70% |
[ 12 ] |
bez omezeni |
|
23% |
[ 4 ] |
|
Celkem hlasů : 17 |
|
Autor |
Zpráva |
bedna
Založen: 23.8.2008 Příspěvky: 70 Bydliště: Horňany, Slovakia
|
Zaslal: po únor 27, 2012 15:48 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | Hosi, vam se zpovidat nemusim. Udelej Belle co myslis ze je dobre. Nevim proc se resi panzy az ted kdyz jsem ji zacal hrat mozna se mi to jen zda, nevim. Tak vecer a beru panzu, jestli nebude, vezmu rifli  |
V ETpro má zmysel panza v určitý okamžik a strelou na presné miesto, v publiku je ovšem SK zakázaný a s panzou hrajú naozaj len no skill, alebo čistý no obj players ako Prokinek, čím ho zdravým  _________________ Táto správa neobsahuje výrusi, pretože nepoužívam MS Windows. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: po únor 27, 2012 17:51 Předmět: |
|
|
bedna napsal: | Desertstorm napsal: | Hosi, vam se zpovidat nemusim. Udelej Belle co myslis ze je dobre. Nevim proc se resi panzy az ted kdyz jsem ji zacal hrat mozna se mi to jen zda, nevim. Tak vecer a beru panzu, jestli nebude, vezmu rifli  |
V ETpro má zmysel panza v určitý okamžik a strelou na presné miesto, v publiku je ovšem SK zakázaný a s panzou hrajú naozaj len no skill, alebo čistý no obj players ako Prokinek, čím ho zdravým  |
Tak hlavně je dobry, že prvni kdo tě napadne jsem ja
Když někdo vyčistí cestu pro další hráče, kteří ho pak můžou udelat, není hraní na objectiv? nech to pracovat.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bedna
Založen: 23.8.2008 Příspěvky: 70 Bydliště: Horňany, Slovakia
|
Zaslal: út únor 28, 2012 19:06 Předmět: |
|
|
Prokinek napsal: | bedna napsal: | Desertstorm napsal: | Hosi, vam se zpovidat nemusim. Udelej Belle co myslis ze je dobre. Nevim proc se resi panzy az ted kdyz jsem ji zacal hrat mozna se mi to jen zda, nevim. Tak vecer a beru panzu, jestli nebude, vezmu rifli  |
V ETpro má zmysel panza v určitý okamžik a strelou na presné miesto, v publiku je ovšem SK zakázaný a s panzou hrajú naozaj len no skill, alebo čistý no obj players ako Prokinek, čím ho zdravým  |
Tak hlavně je dobry, že prvni kdo tě napadne jsem ja
Když někdo vyčistí cestu pro další hráče, kteří ho pak můžou udelat, není hraní na objectiv? nech to pracovat.  |
Pekná hra na publicu určite nieje s panzou. Inak keď teraz občas prídem na Regnet, skill hráčov išiel pekne dole, zato panzy, arty rifle idú pekne  _________________ Táto správa neobsahuje výrusi, pretože nepoužívam MS Windows. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mailo
|
Zaslal: st únor 29, 2012 13:45 Předmět: Re: Dobrá hra |
|
|
kosta napsal: | Nevim, proc v posl. dobe se ty panzy tak rozmohly, bere ji kazda lama, docela me to prestava bavit. Jestli jde o killy, tak podle me se udela 3x vic sapikem nez panzou, panzy vubec nepomahaj teamu. |
Mozna proto, ze si kazda lama chce taky trochu zahrat a ne jen delat treba tobe zivej terc. (jen nazor jedny lamy, nic vic).
Nechci panzu nijak obhajovat, udelejte s tim co uznate za vhodny. Jen chci rict, ze kdyz se diky urcitym expertum (mysleno v dobrym slova smyslu) pomalu ani nedostanu ze spawnu nebo lehnu po par metrech nekolikrat po sobe, tak to taky moc zabava neni. Holt sem lama a nestydim se za to. No a kdyz je ta moznost alespon trochu "srovnat sily" tak po panze sahnu.
Je mi jasny ze to dokaze spouste lidi zkazit hru. Stejne tak, jako dokaze spouste lidi zkazit hru to, co sem psal vys. Je to o hraci samotnym a ne o zbrani jakou si vybere. To podle me plati i s hranim na obj. Kdyz hrac chce, tak tymu muze pomoct s jakoukoli zbrani. _________________ -------------------------
>> Your friend <<
-------------------------
"Realita je jen iluze způsobená nedostatkem alkoholu v krvi." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: st únor 29, 2012 15:18 Předmět: |
|
|
Tak drobné úpravy na panze jsou už nastavené:
- panzerman je "vyautován" po 2 selfkillech vlastní panzou (původně 3) a pak mu jeho panza hází jen lékárny. Počítadlo se na začátku každé mapy automaticky nuluje.
- poloměr okruhu účinnosti panzy byl snížen ze 400 jednotek na defaultních 350
Zatím vše a možná brzy ......... _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosta Level3

Založen: 15.5.2008 Příspěvky: 149 Bydliště: hrbitovni 666, 3 rada, hrob c. 8, Hostinne
|
Zaslal: st únor 29, 2012 15:44 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | Tak drobné úpravy na panze jsou už nastavené:
- panzerman je "vyautován" po 2 selfkillech vlastní panzou (původně 3) a pak mu jeho panza hází jen lékárny. Počítadlo se na začátku každé mapy automaticky nuluje.
Zatím vše a možná brzy ......... |
nebylo tech selfk. 3+1, podle me az po 4. to zaclo hazet lekarny, bych nechal to puvodni cilo, ale nuloval po kampani a at je kolik chce panz v teamu, se vetsinou vyselfkillujou behem jedny mapy
snizeni je dobry, takze staci mu do panzy zblizka nabehnout 2x a strili lekarny? nebo 2+1? _________________ kosta[CZ], chybalavky
CPU: i5 2.9GHz
GPU: ATI HD7700
RAM: 8GB DDR3
Perif.: Logitech G9, G15
Klient: ET:Legacy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: st únor 29, 2012 16:38 Předmět: |
|
|
kosta napsal: | Bell napsal: | Tak drobné úpravy na panze jsou už nastavené:
Zatím vše a možná brzy ......... |
nebylo tech selfk. 3+1, podle me az po 4. to zaclo hazet lekarny, bych nechal to puvodni cilo, ale nuloval po kampani a at je kolik chce panz v teamu, se vetsinou vyselfkillujou behem jedny mapy
snizeni je dobry, takze staci mu do panzy zblizka nabehnout 2x a strili lekarny? nebo 2+1? |
Na serveru byla hodnota 3 a tu jsem změnil na 2 . Takže pokud to bylo 3+1, tak teď je to 2+1
Reset po kampani bohužel nejde. Žádnej CVAR, kterým by se to prodloužilo na kampaň nebo resetilo "ručně" jsem v dokumentaci nenašel. _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: so březen 03, 2012 16:37 Předmět: |
|
|
videl jsem na jednom serveru....¨Bell uz v podstate neco podobneho udelal,ale malo,nevim jak ta demage je ucinna,ale stahnul bych to...pokud ted je to na 250,tak na 100...at si hraje treba 5 hracu v tymu s panzou,ale pokud vystreli a zabije na jednu strelu 5 lidi,tak me to prijde dost trapne
Nejlepsi reseni neomezuj panzu,ale stahni jeji demage na cca 100,aby to zabilo konkretniho hrace a ne 4 dalsi kolem nej v okruhu 3 metru a myslim ze budou vsichni spokojeni GL |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: so březen 03, 2012 17:24 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | videl jsem na jednom serveru....¨Bell uz v podstate neco podobneho udelal,ale malo,nevim jak ta demage je ucinna,ale stahnul bych to...pokud ted je to na 250,tak na 100...at si hraje treba 5 hracu v tymu s panzou,ale pokud vystreli a zabije na jednu strelu 5 lidi,tak me to prijde dost trapne
Nejlepsi reseni neomezuj panzu,ale stahni jeji demage na cca 100,aby to zabilo konkretniho hrace a ne 4 dalsi kolem nej v okruhu 3 metru a myslim ze budou vsichni spokojeni GL |
Hmm, myslím, že by pak panza byla slabší než rifle a to by asi nebylo ono.
Teď je navíc nastaven počet panz na 14% z počtu hráčů daného týmu.
V praxi by to mělo znamenat, že pokud je do 7 hráčů včetně, je jen jedna panza.
Pokud je víc než 7, tak už jsou 2 (by měly být 2).
Původně jsem sice chtěl dát 2 už při počtu 7 hráčů, ale po dnešní hře to vypadá, že i to by bylo moc.
Uvidím, jak se to osvědčí. _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|