Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Snoopik Level4

|
Zaslal: so leden 15, 2011 20:08 Předmět: |
|
|
LA: zkus smazat et config v adresari profilu pak ve hre loadni autoexec a nemel by byt problem sry za interpunkci ale zdrzuje me od psani
P.S. grafický cvary od Prokiho a moje bindy je fakt nejlepsi cfg co sem kdy spatlal prokiho cfg na grafiku sem tady nekde videl a zkusil celkem parada pak si casty mysli ze mam WH  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 08:23 Předmět: |
|
|
Snoopik napsal: | LA: zkus smazat et config v adresari profilu pak ve hre loadni autoexec a nemel by byt problem sry za interpunkci ale zdrzuje me od psani
P.S. grafický cvary od Prokiho a moje bindy je fakt nejlepsi cfg co sem kdy spatlal prokiho cfg na grafiku sem tady nekde videl a zkusil celkem parada pak si casty mysli ze mam WH  | tak sem hod cfg at se podivam _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sklipkan77
Založen: 11.2.2009 Příspěvky: 138 Bydliště: Úpice okr.Trutnov
|
Zaslal: ne leden 16, 2011 09:52 Předmět: |
|
|
kuci kdo dá radu -instaloval jsem si win 7 a od té doby hraju wolfa jako by na 17 palcáku kdo dá radu jak to rostáhnout na 22 palcovku přitom nežco sem to instaloval tak mi to chodilo ale jel jsem na vistach no ,díka za pomoc |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 10:09 Předmět: |
|
|
Sklipkan77 napsal: | kuci kdo dá radu -instaloval jsem si win 7 a od té doby hraju wolfa jako by na 17 palcáku kdo dá radu jak to rostáhnout na 22 palcovku přitom nežco sem to instaloval tak mi to chodilo ale jel jsem na vistach no ,díka za pomoc | v optionu si dej větši rozlišeni a ono se to roztahne _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sklipkan77
|
Zaslal: ne leden 16, 2011 10:21 Předmět: |
|
|
castrol.cz napsal: | Sklipkan77 napsal: | kuci kdo dá radu -instaloval jsem si win 7 a od té doby hraju wolfa jako by na 17 palcáku kdo dá radu jak to rostáhnout na 22 palcovku přitom nežco sem to instaloval tak mi to chodilo ale jel jsem na vistach no ,díka za pomoc | v optionu si dej větši rozlišeni a ono se to roztahne | tak jsem to prave zkoušel a měl jsem to nastavene na 1280-1024 a je to stejné a když dám vedčí tak se mi ani hra nespustí tim to nebude jsem zapoměl dodat že asi týden jsem měl už 7 dmičky a frčelo mě to na nich jako na vistách po cele obrazovce a pak mi selhal systém a když mi naladil kámoš znova sedmi tak doma už mi to šlo né na celou obrazovku ale jen jakoby na 17 palcovém monitoru ale co mi radíš není ono ,na poslední lance tam mel kortys notase a ten samí problém a stimpi mu nějak to rostahnul ale toho ted neseženu dokud nepříjde hrát tak zkoušim radu od vás zkušenějších |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
Založen: 21.7.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Úpice(okoli Trutnova:) )
|
Zaslal: ne leden 16, 2011 10:34 Předmět: |
|
|
Sklipkan77 napsal: | castrol.cz napsal: | Sklipkan77 napsal: | kuci kdo dá radu -instaloval jsem si win 7 a od té doby hraju wolfa jako by na 17 palcáku kdo dá radu jak to rostáhnout na 22 palcovku přitom nežco sem to instaloval tak mi to chodilo ale jel jsem na vistach no ,díka za pomoc | v optionu si dej větši rozlišeni a ono se to roztahne | tak jsem to prave zkoušel a měl jsem to nastavene na 1280-1024 a je to stejné a když dám vedčí tak se mi ani hra nespustí tim to nebude jsem zapoměl dodat že asi týden jsem měl už 7 dmičky a frčelo mě to na nich jako na vistách po cele obrazovce a pak mi selhal systém a když mi naladil kámoš znova sedmi tak doma už mi to šlo né na celou obrazovku ale jen jakoby na 17 palcovém monitoru ale co mi radíš není ono ,na poslední lance tam mel kortys notase a ten samí problém a stimpi mu nějak to rostahnul ale toho ted neseženu dokud nepříjde hrát tak zkoušim radu od vás zkušenějších |
rada od mladyho - nastaveny v configu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sklipkan77
|
Zaslal: ne leden 16, 2011 10:42 Předmět: |
|
|
princess cz napsal: | Sklipkan77 napsal: | castrol.cz napsal: | Sklipkan77 napsal: | kuci kdo dá radu -instaloval jsem si win 7 a od té doby hraju wolfa jako by na 17 palcáku kdo dá radu jak to rostáhnout na 22 palcovku přitom nežco sem to instaloval tak mi to chodilo ale jel jsem na vistach no ,díka za pomoc | v optionu si dej větši rozlišeni a ono se to roztahne | tak jsem to prave zkoušel a měl jsem to nastavene na 1280-1024 a je to stejné a když dám vedčí tak se mi ani hra nespustí tim to nebude jsem zapoměl dodat že asi týden jsem měl už 7 dmičky a frčelo mě to na nich jako na vistách po cele obrazovce a pak mi selhal systém a když mi naladil kámoš znova sedmi tak doma už mi to šlo né na celou obrazovku ale jen jakoby na 17 palcovém monitoru ale co mi radíš není ono ,na poslední lance tam mel kortys notase a ten samí problém a stimpi mu nějak to rostahnul ale toho ted neseženu dokud nepříjde hrát tak zkoušim radu od vás zkušenějších |
rada od mladyho - nastaveny v configu... | koukal jsem do configu ale nevím pod čím se to skrývá je tam toho více at nesku... ještě něco více |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
Založen: 21.7.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Úpice(okoli Trutnova:) )
|
Zaslal: ne leden 16, 2011 10:53 Předmět: |
|
|
Sklipkan77 napsal: | princess cz napsal: | Sklipkan77 napsal: | castrol.cz napsal: | Sklipkan77 napsal: | kuci kdo dá radu -instaloval jsem si win 7 a od té doby hraju wolfa jako by na 17 palcáku kdo dá radu jak to rostáhnout na 22 palcovku přitom nežco sem to instaloval tak mi to chodilo ale jel jsem na vistach no ,díka za pomoc | v optionu si dej větši rozlišeni a ono se to roztahne | tak jsem to prave zkoušel a měl jsem to nastavene na 1280-1024 a je to stejné a když dám vedčí tak se mi ani hra nespustí tim to nebude jsem zapoměl dodat že asi týden jsem měl už 7 dmičky a frčelo mě to na nich jako na vistách po cele obrazovce a pak mi selhal systém a když mi naladil kámoš znova sedmi tak doma už mi to šlo né na celou obrazovku ale jen jakoby na 17 palcovém monitoru ale co mi radíš není ono ,na poslední lance tam mel kortys notase a ten samí problém a stimpi mu nějak to rostahnul ale toho ted neseženu dokud nepříjde hrát tak zkoušim radu od vás zkušenějších |
jake mas presne rozliseni monitoru???
rada od mladyho - nastaveny v configu... | koukal jsem do configu ale nevím pod čím se to skrývá je tam toho více at nesku... ještě něco více |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sklipkan77
|
Zaslal: ne leden 16, 2011 12:08 Předmět: |
|
|
princess cz napsal: | Sklipkan77 napsal: | princess cz napsal: | Sklipkan77 napsal: | castrol.cz napsal: | Sklipkan77 napsal: | kuci kdo dá radu -instaloval jsem si win 7 a od té doby hraju wolfa jako by na 17 palcáku kdo dá radu jak to rostáhnout na 22 palcovku přitom nežco sem to instaloval tak mi to chodilo ale jel jsem na vistach no ,díka za pomoc | v optionu si dej větši rozlišeni a ono se to roztahne | tak jsem to prave zkoušel a měl jsem to nastavene na 1280-1024 a je to stejné a když dám vedčí tak se mi ani hra nespustí tim to nebude jsem zapoměl dodat že asi týden jsem měl už 7 dmičky a frčelo mě to na nich jako na vistách po cele obrazovce a pak mi selhal systém a když mi naladil kámoš znova sedmi tak doma už mi to šlo né na celou obrazovku ale jen jakoby na 17 palcovém monitoru ale co mi radíš není ono ,na poslední lance tam mel kortys notase a ten samí problém a stimpi mu nějak to rostahnul ale toho ted neseženu dokud nepříjde hrát tak zkoušim radu od vás zkušenějších |
jake mas presne rozliseni monitoru???
| 1680-1050 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KAP Level4

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 12:44 Předmět: |
|
|
seta r_mode "-1"
seta r_customwidth "1680"
seta r_customheight "1050" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sklipkan77
|
Zaslal: ne leden 16, 2011 14:12 Předmět: |
|
|
KAP napsal: | seta r_mode "-1"
seta r_customwidth "1680"
seta r_customheight "1050" | díky uš to šlape |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snoopik Level4

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 19:55 Předmět: |
|
|
castrol.cz napsal: | Snoopik napsal: | LA: zkus smazat et config v adresari profilu pak ve hre loadni autoexec a nemel by byt problem sry za interpunkci ale zdrzuje me od psani
P.S. grafický cvary od Prokiho a moje bindy je fakt nejlepsi cfg co sem kdy spatlal prokiho cfg na grafiku sem tady nekde videl a zkusil celkem parada pak si casty mysli ze mam WH  | tak sem hod cfg at se podivam |
sem psal že ho sem někam maznul proki nebudu to sem rvát po druhý ale jestli o to moc stojíš postnu ti to |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: po leden 17, 2011 09:43 Předmět: |
|
|
Snoopik napsal: | castrol.cz napsal: | Snoopik napsal: | LA: zkus smazat et config v adresari profilu pak ve hre loadni autoexec a nemel by byt problem sry za interpunkci ale zdrzuje me od psani
P.S. grafický cvary od Prokiho a moje bindy je fakt nejlepsi cfg co sem kdy spatlal prokiho cfg na grafiku sem tady nekde videl a zkusil celkem parada pak si casty mysli ze mam WH  | tak sem hod cfg at se podivam |
sem psal že ho sem někam maznul proki nebudu to sem rvát po druhý ale jestli o to moc stojíš postnu ti to | pošli mi ho meilem mirek.plechac@email.cz _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|