Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sklipkan77
Založen: 11.2.2009 Příspěvky: 138 Bydliště: Úpice okr.Trutnov
|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 12:37 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | Sklipkan77 napsal: | Bell napsal: | Dneska krásně zafungoval hráč s nickem Happy. Marcin48 opět dával v Oase arty na spawn Němcům. A světe div se od "Amíka" Hapyy přišlo Vote kick "Amík" Marcin48 a vote prošlo 3 hlasy pro kick.
Nádhera - když je vůle, tak si hráči dokážou pomoct i sami.
Sorry Happy, ale nevím jestli na Regnetu vystupuješ jako kluk nebo holka. Kdyžtak to upřesni.....  | jo bele sem si to vybrecel kdyby si cetl dríve tak sem to psl ze to děla a zkousel sem mu vote na kick a žadna reakce vůbec se to neactiovalo až potom happymu jak to ?? |
Kdybys četl, co jsem napsal o něco výš, možná bys pochopil.
Vote na kick hráče může dát jen hráč z jeho týmu - tedy Amík Amíkovi a Němec Němci. Pokud vím, tak ty jsi byl v tu chvíli u Němců a Marcin48 u Amíků.  | jo tak to sorry ale co když nebude hráč jako happy?? tak s tím nic nenadělaqme co počítej s tím že když level.měl zkoro každý tak se tu stale řešilo kdo a co dělal špatně a ted když ste je sebrali tak se nic nezmění stale se tu bude něco řešit a nikdo s tím nic nenadělá -jen ted je ta hra opravdu na vyliž potřebovali bychom na 24 hodin neco jako stálého zprávce co by tu jen seděl a sledoval hru pak by se to vyřešilo to je můj názor ale bohužel asi nerealný a žadny level to nezachrání poněvač jak říkám já každ admin se chová jináč a některý tu možnost admina vůbec nevyužívají a někteří zase sou moc akční a pak se rozmazavají na foru,a vůbec mi nepřipadne ža jak básník psal-- ALS že tento servr je hlavne pro zabavu a začínajíci hrače tak realita je uplně někde jinde jen same skilli a už to není o zábavě ale jen o samém sk a řešíte kde se to sk považuje a kde je na hranici přitom sem tam dal komentář přímo od alse a stejnak každý si ho děla jak a kde chce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stein

|
Zaslal: po říjen 18, 2010 12:43 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | Dneska krásně zafungoval hráč s nickem Happy. Marcin48 opět dával v Oase arty na spawn Němcům. A světe div se od "Amíka" Hapyy přišlo Vote kick "Amík" Marcin48 a vote prošlo 3 hlasy pro kick.
Nádhera - když je vůle, tak si hráči dokážou pomoct i sami.  |
No, pokud je to ta situace (protože Marcin má rád evidentě SK a dost to opakuje ), tak jsem u toho byl- hrál jsem za němce. Ano, vote na kick od amíků sice přišel, jen dost pozdě, až po několika urgencích. Kolik času mezitím uplynulo nevím, ale rychlý to nebylo (v řádu několika minut). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: po říjen 18, 2010 13:07 Předmět: |
|
|
Stein napsal: | Bell napsal: | Dneska krásně zafungoval hráč s nickem Happy. Marcin48 opět dával v Oase arty na spawn Němcům. A světe div se od "Amíka" Hapyy přišlo Vote kick "Amík" Marcin48 a vote prošlo 3 hlasy pro kick.
Nádhera - když je vůle, tak si hráči dokážou pomoct i sami.  |
No, pokud je to ta situace (protože Marcin má rád evidentě SK a dost to opakuje ), tak jsem u toho byl- hrál jsem za němce. Ano, vote na kick od amíků sice přišel, jen dost pozdě, až po několika urgencích. Kolik času mezitím uplynulo nevím, ale rychlý to nebylo (v řádu několika minut). |
Mno hrál jsem taky za Němce, ale pod jiným uidem a nickem a bez levelu.
A když už asi podruhý hodil Marcin artu k Němcům na dvůr, nechal jsem se jí zabít, abych měl jistotu kdo.
Než jsem přehodil uid a nick a znovu se připojil, tak mne Happy předběhl. Nicméně Marcina už mám na svým blacklistu a jakmile ho uvidím, že to opakuje, tak půjde a myslím, že nejen na 2 hodiny
Ano nebylo to úplně rychlý, ale stalo se a je to ukázkovej případ řešení škodičů. Kdyby každej zafungoval podobně jako Happy, admini by neměli co dělat a mohli by si taky užívat pohodový hry.
BTW: A proč jsem nehrál pod svým nickem ? Jednoduchý - občas mne zajímá jak se kdo chová, když není žádnej admin ve hře. Je to docela poučný...... (a Marcin tam zrovna byl připojenej ).
Nejde mi však jen o něj, jsou i další - bohužel. _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: po říjen 18, 2010 13:33 Předmět: |
|
|
Silně mi připominas finančak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: po říjen 18, 2010 14:17 Předmět: |
|
|
teda Belle ja ziraaaam ty jsi uplnej spravce regnetu..by jsi mel dostat 6 a vystridat Alse
Nic proti Alsi ale clovek kterej ma rodinu tusim 2 deti praci atd atd a bejt tak zapalenej do teto hry klobouk dolu
Ja mam jedno dite a mam co delat abych si vecer zahral co teprve az vyroste,ted to jeste jde chodi brzo spat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: po říjen 18, 2010 14:19 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | teda Belle ja ziraaaam ty jsi uplnej spravce regnetu..by jsi mel dostat 6 a vystridat Alse
Nic proti Alsi ale clovek kterej ma rodinu tusim 2 deti praci atd atd a bejt tak zapalenej do teto hry klobouk dolu
Ja mam jedno dite a mam co delat abych si vecer zahral co teprve az vyroste,ted to jeste jde chodi brzo spat  | myslim, ze u tebe neni "problem" dite, ale spis prisna ruka manzelky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: po říjen 18, 2010 14:35 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | teda Belle ja ziraaaam ty jsi uplnej spravce regnetu..by jsi mel dostat 6 a vystridat Alse
Ja mam jedno dite a mam co delat abych si vecer zahral co teprve az vyroste,ted to jeste jde chodi brzo spat  |
OMG, kolik jsi toho vypil ? _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: po říjen 18, 2010 14:46 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | kopin napsal: | teda Belle ja ziraaaam ty jsi uplnej spravce regnetu..by jsi mel dostat 6 a vystridat Alse
OMG, kolik jsi toho vypil ? | proc? nic jsem v praci...se vzdycky v praci bavim u toho fora
to:Mistake...na tom taky neco bude...to mas pravdu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SocieteCentraleDeDynamite

|
Zaslal: po říjen 18, 2010 14:52 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | Bell napsal: | kopin napsal: | teda Belle ja ziraaaam ty jsi uplnej spravce regnetu..by jsi mel dostat 6 a vystridat Alse
OMG, kolik jsi toho vypil ? | proc? nic jsem v praci...se vzdycky v praci bavim u toho fora
to:Mistake...na tom taky neco bude...to mas pravdu  |
No já hraju v práci, tvrdá ruka taky jinak nedovolí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sklipkan77
Založen: 11.2.2009 Příspěvky: 138 Bydliště: Úpice okr.Trutnov
|
Zaslal: po říjen 18, 2010 14:55 Předmět: |
|
|
Ja mam jedno dite a mam co delat abych si vecer zahral co teprve az vyroste,ted to jeste jde chodi brzo spat  | no počkej až budete se hádat s klukem až povyroste kdo bude u compu -u mě je mu už zkoro 2,5 roku a už při zbuzení manželce sám zapíná comp a když příjdu domu tak už volá táta pif paf a občas si přitáhne židličku a kouká jak pařím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: po říjen 18, 2010 16:11 Předmět: |
|
|
Sklipkan77 napsal: | kopin napsal: | teda Belle ja ziraaaam ty jsi uplnej spravce regnetu..by jsi mel dostat 6 a vystridat Alse
Ja mam jedno dite a mam co delat abych si vecer zahral co teprve az vyroste,ted to jeste jde chodi brzo spat  | no počkej až budete se hádat s klukem až povyroste kdo bude u compu -u mě je mu už zkoro 2,5 roku a už při zbuzení manželce sám zapíná comp a když příjdu domu tak už volá táta pif paf a občas si přitáhne židličku a kouká jak pařím  | heh tak ted jsi me rozsekal tata pif paf  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: po říjen 18, 2010 16:23 Předmět: |
|
|
synacek bude asi po mamince,ten prozmenu kdyz se priplazi ke kompu tak me ho vypina
ono to tam blika,jak se to nacita a to se mu libi,takze bud me to restartuje,nebo vypne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: po říjen 18, 2010 18:01 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | synacek bude asi po mamince,ten prozmenu kdyz se priplazi ke kompu tak me ho vypina
ono to tam blika,jak se to nacita a to se mu libi,takze bud me to restartuje,nebo vypne  | sk SE TOLERUJE hlavně serialkilleroj nechapu proč,na siwe hazi mortar na spawn a nikdo to neřeši bud admini dejte tomu člověku banana nebo se začne chovat tak každej a lvl vam budou k hovnu _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: po říjen 18, 2010 18:11 Předmět: |
|
|
castrol.cz napsal: | kopin napsal: | synacek bude asi po mamince,ten prozmenu kdyz se priplazi ke kompu tak me ho vypina
ono to tam blika,jak se to nacita a to se mu libi,takze bud me to restartuje,nebo vypne  | sk SE TOLERUJE hlavně serialkilleroj nechapu proč,na siwe hazi mortar na spawn a nikdo to neřeši bud admini dejte tomu člověku banana nebo se začne chovat tak každej a lvl vam budou k hovnu | ted nechapu,proc timto reagujes na me?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SocieteCentraleDeDynamite

|
Zaslal: po říjen 18, 2010 18:48 Předmět: |
|
|
castrol.cz napsal: | kopin napsal: | synacek bude asi po mamince,ten prozmenu kdyz se priplazi ke kompu tak me ho vypina
ono to tam blika,jak se to nacita a to se mu libi,takze bud me to restartuje,nebo vypne  | sk SE TOLERUJE hlavně serialkilleroj nechapu proč,na siwe hazi mortar na spawn a nikdo to neřeši bud admini dejte tomu člověku banana nebo se začne chovat tak každej a lvl vam budou k hovnu |
No já dal vote na kick, ale pač další týpek v teamu byl taky nějaký frantík, tak to neprošlo. A to jsem pak málem vyletěl já když dal strike-back-vote . . On asi neumí anglicky, když nereaguje na upozorňování.
Nikde nebyl nikdo s levelem, to byl problém |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|