Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Tox Level4

|
Zaslal: čt říjen 14, 2010 12:45 Předmět: |
|
|
princess cz napsal: | kopin napsal: | Joey napsal: | kopin napsal: | kdyz jsem tak nad tim premyslel,tak bych snad mohl taky vyrazit...mam to 2h. cesty to neni tak hrozne
Rad bych poznal Rosticze,Princeznicku a stare dobre Teletabies
A bylo by to s kompama,nebo jen tak posezeni v knajpe?
Z tej Moravy je co vim dost paranu to by se mohlo podarit  |
A vezmes me Kopine ?  | hele ted mam velke oci...a sel bych do toho,ale otazka je kdy to bude,jestli nebudu v praci a jak se na to bude tvarit zena,ale jinak neni problem cim vic lidi tim to bude levnejsi  |
kopine odkud ze jsi:)? udelala bych to nekde v hospudce a bez kompu, opravdu jen pokecat, zabeeekat a trosku se opit:) je pravda, ze z moravy je dost hracu, proto me tento uzasny napad taky nadad:D |
Tak bych to videl na posezeni v Ponorce  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: čt říjen 14, 2010 15:34 Předmět: |
|
|
Tox napsal: | princess cz napsal: | kopin napsal: | Joey napsal: | kopin napsal: | kdyz jsem tak nad tim premyslel,tak bych snad mohl taky vyrazit...mam to 2h. cesty to neni tak hrozne
A vezmes me Kopine ?  | hele ted mam velke oci...a sel bych do toho,ale otazka je kdy to bude,jestli nebudu v praci a jak se na to bude tvarit zena,ale jinak neni problem cim vic lidi tim to bude levnejsi  |
kopine odkud ze jsi:)? udelala bych to nekde v hospudce a bez kompu, opravdu jen pokecat, zabeeekat a trosku se opit:) je pravda, ze z moravy je dost hracu, proto me tento uzasny napad taky nadad:D |
Tak bych to videl na posezeni v Ponorce  | jsem zrovna asi pre dmesicem paril v Olomouci v nejake hospudce na namesti priimo pod kostelem..perfektni..potom me zatahli do varny...no a potom uz nevim  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
Založen: 21.7.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Úpice(okoli Trutnova:) )
|
Zaslal: čt říjen 14, 2010 18:18 Předmět: |
|
|
Tox napsal: | princess cz napsal: | kopin napsal: | Joey napsal: | kopin napsal: | kdyz jsem tak nad tim premyslel,tak bych snad mohl taky vyrazit...mam to 2h. cesty to neni tak hrozne
Tak bych to videl na posezeni v Ponorce  |
tak v ponorce sem jeste za ta leta nebyla:D
jinak je nas porad malo.. dalsi zajemci:)??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Max_Cz
|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 02:53 Předmět: Re: mensi sraz:)??? |
|
|
Sklipkan77 napsal: | princess cz napsal: | Hosi, jak tak lezim na koleji, tak me napadlo, co takhle udelat nejakej mensi srazik?? Praha byla fajne, ale co tentokrat Olomouc:)??? mel by nekdo zajem:)? | heh ja bych to bral-ale v Úpici a co třeba s maxem n do Olomouce to je docela z ruky |
Cau nahodou zas tak spatnej napad to neni v upici mame bejvalou pocitacovou hernu mrte prostory na hrani tak cirka pro 20compu vedlejsi prostory fungujou jak hospoda kdyz se objednaj a je to snadny najit protoze to je hned u benzinky sikovne kousek stranou tak aby neotravovali nezvany hosti je ut toho velky parkoviste a kamos ma asi 1km penzion kde se da za par kacek prespat co vy na to??? Ps:Sory princes ze ti kazim topic ale zajet do olomouce jen na pivko je pro vetsinu lidi trosku z ruky!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 09:07 Předmět: Re: mensi sraz:)??? |
|
|
Max_Cz napsal: | Sklipkan77 napsal: | princess cz napsal: | Hosi, jak tak lezim na koleji, tak me napadlo, co takhle udelat nejakej mensi srazik?? Praha byla fajne, ale co tentokrat Olomouc:)??? mel by nekdo zajem:)? | heh ja bych to bral-ale v Úpici a co třeba s maxem n do Olomouce to je docela z ruky |
Cau nahodou zas tak spatnej napad to neni v upici mame bejvalou pocitacovou hernu mrte prostory na hrani tak cirka pro 20compu vedlejsi prostory fungujou jak hospoda kdyz se objednaj a je to snadny najit protoze to je hned u benzinky sikovne kousek stranou tak aby neotravovali nezvany hosti je ut toho velky parkoviste a kamos ma asi 1km penzion kde se da za par kacek prespat co vy na to??? Ps:Sory princes ze ti kazim topic ale zajet do olomouce jen na pivko je pro vetsinu lidi trosku z ruky!!! |
az na to, ze v palence to nedovolej, je to tam mrte prestaveny a kompy by tam ted uz jinak nezli ale jinak fajn... je videt, ze si tam dlouho nebyl... a pro tebe to mozna z ruky je a ses linej tri hodky sedet ve vlaku, ale dost lidi je z moravy a pobavit se pri pivecku je dobrej napad.. hrat muzete doma a lanky sou vetsinou v mlazovicich.. tohle byl topic jen na srazik.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KAP Level4

|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 18:24 Předmět: |
|
|
Princess: proč už nejste spolu? Se k sobě hodíte aspoň pravopisem viz: nezli= (asi) nešly (pokud to není nevlezly). No takový malý OTčko No nedalo mi to, sice nejsem mistr češtiny, ale tohle bije do očí i po hodně chlastu, co mám v sobě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 21:53 Předmět: |
|
|
KAP napsal: | Princess: proč už nejste spolu? Se k sobě hodíte aspoň pravopisem viz: nezli= (asi) nešly (pokud to není nevlezly). No takový malý OTčko No nedalo mi to, sice nejsem mistr češtiny, ale tohle bije do očí i po hodně chlastu, co mám v sobě. |
tak to se kape velice omlouvam... melo tam byt opravdu nevlezly... ale nebyla to tak moc "gramaticka" chyba narozdil od mislys atd... nebud puntickar,obcas se clovek proste sekne... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 23:10 Předmět: |
|
|
tak do teho Olomoooce nepovalim jen tak na skopek...pac se to potem rozbehne dom a cos nacatym vecerem?s kompem je jistota  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
|
Zaslal: so říjen 16, 2010 07:38 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | tak do teho Olomoooce nepovalim jen tak na skopek...pac se to potem rozbehne dom a cos nacatym vecerem?s kompem je jistota  |
myslim, ze se jen tak nerozebehnem.. nebo alespon ja ne, ja kalim az do rana:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 12:50 Předmět: |
|
|
No ja bych možna dojel ale za měsíc čekám nového regnetáka Tak nevim jestli by mi to vyšlo ale možna bych si udělal s kamošem vylet Až bude datum tak uvidime  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 13:26 Předmět: |
|
|
Colony Lisak napsal: | No ja bych možna dojel ale za měsíc čekám nového regnetáka Tak nevim jestli by mi to vyšlo ale možna bych si udělal s kamošem vylet Až bude datum tak uvidime  |
co takhle 5.11 nebo 12.11??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SocieteCentraleDeDynamite

|
Zaslal: út listopad 09, 2010 09:00 Předmět: |
|
|
nějak to vyšumělo ten sraz... nebo mi něco uniklo? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: út listopad 09, 2010 09:24 Předmět: |
|
|
SocieteCentraleDeDynamite napsal: | nějak to vyšumělo ten sraz... nebo mi něco uniklo? |
možná, ale 4.12 je Lanka ........ _________________ Bell
Naposledy upravil Bell dne út listopad 09, 2010 13:14, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
|
Zaslal: út listopad 09, 2010 12:55 Předmět: |
|
|
SocieteCentraleDeDynamite napsal: | nějak to vyšumělo ten sraz... nebo mi něco uniklo? |
ja sem chtela, ale nikdo se nehlasil zalezi na ostatnich, jestli by nekdo do toho Olmika dorazil... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jecma
|
Zaslal: čt listopad 25, 2010 16:29 Předmět: |
|
|
Ja jsem jen chtěl napsat že nepřijedu. Tak aby jste s tím počítali. |
|
Návrat nahoru |