Obsah fóra et.regnet.cz et.regnet.cz
CZ Regnet ET Omni-Bot Server

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Jak "funguje" shuffle
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Pokec
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Desertstorm
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2010 17:35    Předmět: Citovat

no to je husty, navrhuji sklipkanovi sebrat levely. tohle je o nicem, nejlip kdyz nekdo nesouhlasi a ma narazky na adminy, nejlip ho rovnou vyhodit. Jdete do prdele. Tohle je zneuziti pravomoci verejneho cinitele.
Jen nevim co je v nynejsi situaci lepsi, stane-li se tato situace, jestli neustale vyrovnavat teamy, protoze musim jit prikladem, nebo se radsi odpojit. Proste moc a moc lidi ma levely jen na to, aby si prebihali jak chteji, chtelo by to ne sebrat level, ale nekterym, a je jich dost, sebrat vsechny.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Sklipkan77

PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2010 18:09    Předmět: Citovat

Desertstorm napsal:
no to je husty, navrhuji sklipkanovi sebrat levely. tohle je o nicem, nejlip kdyz nekdo nesouhlasi a ma narazky na adminy, nejlip ho rovnou vyhodit. Jdete do prdele. Tohle je zneuziti pravomoci verejneho cinitele.
Jen nevim co je v nynejsi situaci lepsi, stane-li se tato situace, jestli neustale vyrovnavat teamy, protoze musim jit prikladem, nebo se radsi odpojit. Proste moc a moc lidi ma levely jen na to, aby si prebihali jak chteji, chtelo by to ne sebrat level, ale nekterym, a je jich dost, sebrat vsechny.
dezert a začneme s tim zběrem u tebe at jdeme všeci do řiti-těším se až se přihlásí serialkiller a až začne spawnkil tak ho budou dělat všeci to bude konečně hra současnosti Very Happy Very Happy a nikdo nikoho nevyhodí ani newarnuje prostě bezvládí nejvíce bude spokojený misteik to se ani nestihneme narodit Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sklipkan77

PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2010 18:21    Předmět: Citovat

misáku ještě chvilku vydrž z Very Happy a chvili se dočkáš regnet bude bez vladí a skčka a monsterkilly budou a budeš moc zmrazit tvoji misákovu vylejvárnu
Bell
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2010 19:30    Předmět: Citovat

Nějak jsem nezaznamenal Sklipkane tvoji reakci na ten Dwarfův záznam ze hry.

Protože, pokud jsi ho viděl, tak cokoliv jinýho než sorry, stydím se, přepísk jsem to a už se to nebude opakovat, bych na tvým místě ani nezkoušel napsat.

Cokoliv jsi totiž před zveřejněním záznamu k tomu shuffle napsal, nemá s pravdou mnoho společnýho.

Level nikdo (ani já ne) nemá natrvalo a není nikde psáno, že o něj nemůže přijít a stejně tak neexistuje na level žádnej nárok.

Podle mne musí každej s levelem srovnat nejdřív sám sebe, aby mohl rovnat ostatní (když už to hra potřebuje). Pokud to nedokáže, ať radši level "zahodí"..... .
KAP
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2010 19:38    Předmět: Citovat

Ad Sklípkanova myšlenka se záchodem. Když se jdu vytentovat, tak fakt neskáču do spectu. Nehrajeme mistrovství světa. Když vím, že jsem do 2 minut zpátky, nemá to smysl. Sklípkane přiznej se, kolikrát jsme tohle spolu řešili, že je stupitida, když někdo stojí chvíli na spawnu, hned mu votuješ kick, že na něj nemáš náladu a že kazí hru ostatním a přitom jako lvl 2 umíš !putteam s a nepoužíváš to.
Sklipkan77

PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2010 21:44    Předmět: Citovat

KAP napsal:
Ad Sklípkanova myšlenka se záchodem. Když se jdu vytentovat, tak fakt neskáču do spectu. Nehrajeme mistrovství světa. Když vím, že jsem do 2 minut zpátky, nemá to smysl. Sklípkane přiznej se, kolikrát jsme tohle spolu řešili, že je stupitida, když někdo stojí chvíli na spawnu, hned mu votuješ kick, že na něj nemáš náladu a že kazí hru ostatním a přitom jako lvl 2 umíš !putteam s a nepoužíváš to.
milejzlatej tak vedsinou tam stoji desertstorm a ten spec nepoužíva to mas pravdu že se rosciluju a nedela to jen on ale on má vedsi level a vedsi level nejde ani do specu hodit natož kick tak nevím co to tu plácaš nikdy sem nedal za stani na spawnu kic vecinou mu to napísu a když nereaguje tak se snažím do specu ho dát ale vedsí lev.nejde dat do specu -aby si věřil tak si to sám zkus
Sklipkan77

PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2010 21:49    Předmět: Citovat

Bell napsal:

Protože, pokud jsi ho viděl, tak cokoliv jinýho než sorry, stydím se, přepísk jsem to a už se to nebude opakovat, bych na tvým místě ani nezkoušel napsat.

Cokoliv jsi totiž před zveřejněním záznamu k tomu shuffle napsal, nemá s pravdou mnoho společnýho.

Level nikdo (ani já ne) nemá natrvalo a není nikde psáno, že o něj nemůže přijít a stejně tak neexistuje na level žádnej nárok.

Podle mne musí každej s levelem srovnat nejdřív sám sebe, aby mohl rovnat ostatní (když už to hra potřebuje). Pokud to nedokáže, ať radši level "zahodí"..... .
belle abych ti odpověděl tak na to video sem nekoukal bohužel sem lama a neumím to spustit jo a jestli by se měli nahrávat i jiní hráči si myslím že bychom už ani nehráli a jen řešili kdo co -nová doba tady už nejde o hru ale o to co kdo udělá špatně když ste neměli v hube maxe tak zase dete po sklípkanoj jen tak dál hlavně že se bavíte Very Happy
KAP
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2010 21:54    Předmět: Citovat

Sklipkan77 napsal:
KAP napsal:
milejzlatej tak vedsinou tam stoji desertstorm a ten spec nepoužíva to mas pravdu že se rosciluju a nedela to jen on ale on má vedsi level a vedsi level nejde ani do specu hodit natož kick tak nevím co to tu plácaš nikdy sem nedal za stani na spawnu kic vecinou mu to napísu a když nereaguje tak se snažím do specu ho dát ale vedsí lev.nejde dat do specu -aby si věřil tak si to sám zkus

Narozdíl od tebe vím, co který level může a co ne. Des to nebyl. Byl jsem svědkem u 2 hráčů a u jednoho jsi mi přímo na moji otázku proč votuješ kick a nedáš ho do spectu, že prý už na něj nemáš náladu. Jinak když někdo votuje kick, měl by uvést důvod. A ne vote, který projde třeba 1:0 když se jedná o nováčka a ten ani neví, že má dát F2 a pak říct na důvod, že tě nebavil. BTW, když umíš votovat kick, umíš určitě votnout daní do spectu. A to se ti povede u koholiv i u Dese.
Sklipkan77

PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2010 22:10    Předmět: Citovat

KAP napsal:
Sklipkan77 napsal:
KAP napsal:

Narozdíl od tebe vím, co který level může a co ne. Des to nebyl. Byl jsem svědkem u 2 hráčů a u jednoho jsi mi přímo na moji otázku proč votuješ kick a nedáš ho do spectu, že prý už na něj nemáš náladu. Jinak když někdo votuje kick, měl by uvést důvod. A ne vote, který projde třeba 1:0 když se jedná o nováčka a ten ani neví, že má dát F2 a pak říct na důvod, že tě nebavil. BTW, když umíš votovat kick, umíš určitě votnout daní do spectu. A to se ti povede u koholiv i u Dese.
jo tak na to si pamatuju to je nasi jediný přípat kdy se to stalo toto nepopírám jen už pořádně nevim o koho šlo ale vím že byl to nováček a psal sem mu to asi 4 mapy at hraje a nestoji jen na spawnu a pak už jsem stratil tu trpelivost sam sem ho i do toho specu dal a on tam vydržel tak minutu a pak se to stále opakovalo tak sem dal vote na kic sice bez důvodu ale pokud si pamatuju tak tobe sem pak vysvětloval za co mu ho dávam ale ty si to nebral a ted to tu řešíme souhlasim s tebou toto se opravdu stalo a nevidím důvod že by to bylo špatne -odemě snaha byla ale on to nepochopil tak nemusel se vracet do hry pokud jen stal a nehral mohl to sledovat ve specu a né si dělat blázna mě tyto možná pro někoho drobnosti tak mě vadí když jen někdo jde do teamu aniž by hrál!!
a jen koukal prostě to neberu odtoho je tam ta funkce specu !!
Bell
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: so říjen 09, 2010 06:06    Předmět: Citovat

Sklipkan77 napsal:
Bell napsal:

belle abych ti odpověděl tak na to video sem nekoukal bohužel sem lama a neumím to spustit jo a jestli by se měli nahrávat i jiní hráči si myslím že bychom už ani nehráli a jen řešili kdo co -nová doba tady už nejde o hru ale o to co kdo udělá špatně když ste neměli v hube maxe tak zase dete po sklípkanoj jen tak dál hlavně že se bavíte Very Happy

Jestli si dobře pamatuju, tak to tam Dwarf napsal i s návodem Cool Cool Cool
Číst umíš, kopírovat soubory pravděpodobně taky ........ .

Máš pravdu že se tu neřeší každej, ale hlavně extrémy a ty se takovým extrémem stáváš. Je sice hezký, že píšeš, že se snažíš dodržovat pravidla a jak co kde děláš pro hru, ale pak si to poděláš nějakým úletem ..... .

BTW:
A aby každej hráč chodil do specu, když se jde třeba jen vyčůrat je podle mne blbost. 2 minuty zpravidla nikoho nezabijou a většinou to nic neovlivní.
(Pokud se nejde vys... nebo na večeři - pak klidně vote spec nebo "putteam s" Cool).
Navíc by to pro mnohé hráče s levelem 0 znamenalo, že se s velkou pravděpodobností nebudou moct vrátit do svého původního týmu.

Pusť si to video nebo se zeptej co a jak, klidně ti poradím,........
Sklipkan77

PříspěvekZaslal: so říjen 09, 2010 08:45    Předmět: Citovat

Bell napsal:
Sklipkan77 napsal:
Bell napsal:

Jestli si dobře pamatuju, tak to tam Dwarf napsal i s návodem Cool Cool Cool
Číst umíš, kopírovat soubory pravděpodobně taky ........ .

Máš pravdu že se tu neřeší každej, ale hlavně extrémy a ty se takovým extrémem stáváš. Je sice hezký, že píšeš, že se snažíš dodržovat pravidla a jak co kde děláš pro hru, ale pak si to poděláš nějakým úletem ..... .

BTW:
A aby každej hráč chodil do specu, když se jde třeba jen vyčůrat je podle mne blbost. 2 minuty zpravidla nikoho nezabijou a většinou to nic neovlivní.
(Pokud se nejde vys... nebo na večeři - pak klidně vote spec nebo "putteam s" Cool).
Navíc by to pro mnohé hráče s levelem 0 znamenalo, že se s velkou pravděpodobností nebudou moct vrátit do svého původního týmu.

Pusť si to video nebo se zeptej co a jak, klidně ti poradím,........
hele belle zkoušel jsem to video a jak sem si tam četl sem to zkoušel podle toho jak to popisuje ale ve fiels programu ,kliknu na wolfa a tam mám jen složku Docs,Etmain,Pb a Uninstall a on tam popisuje že se to má stahnout do etpub ale to sem tam nenašel jo a když sem to chtěl otevřít tak to po mě chtělo nějaký odkaz na najití programu na otevření ...hm rači se v tom nebudu hrabat at to nestahnu někam a nemam pak problémy sorry no
KAP
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: so říjen 09, 2010 09:01    Předmět: Citovat

Ty tam nemáš etpub? Jak potom hraješ s náma na pubu? Shocked Ten soubor jako takový neotevřeš. Musís ho prostě dát sem:

C:\......\Wolfenstein - Enemy Territory\etpub\demos\

Myslím, že ten popis na spuštění je celkem dost jasný.
Sklipkan77

PříspěvekZaslal: so říjen 09, 2010 15:15    Předmět: Citovat

KAP napsal:
Ty tam nemáš etpub? Jak potom hraješ s náma na pubu? Shocked Ten soubor jako takový neotevřeš. Musís ho prostě dát sem:

C:\......\Wolfenstein - Enemy Territory\etpub\demos\

Myslím, že ten popis na spuštění je celkem dost jasný.
woe když z něcím potřebuju poradit tak volám maxe a jen vím že v pc mám asi 3 wolfi ale ze kterého mě to poustí nevím jen kliknu na ploše na ikonu a hraju tak po mě nechtěj zázraky ti říkám že na pc jsel lajk sotva vypalím dvd a ty po mě chceš nějaké videa
castrol.cz

PříspěvekZaslal: so říjen 09, 2010 16:48    Předmět: Citovat

Sklipkan77 napsal:
misáku ještě chvilku vydrž z Very Happy a chvili se dočkáš regnet bude bez vladí a skčka a monsterkilly budou a budeš moc zmrazit tvoji misákovu vylejvárnu
Stebou to je diktatura a ne bezvladi jdi se bodnout a odevzdej leveli a spoustě lidem se ulevy seš admin sam pro sebe a ne pro regnet,samy vymluvy keci a to stale dokola ted tě někdo klepl přez prsty a to tě hrozně sere
http://cz.iq-test.eu/#101230
Bell
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: so říjen 09, 2010 17:15    Předmět: Citovat

Takže jsem z toho videa udělal pár obrázků Cool
Začneme warmupem

A je tu začátek mapy a ATA dává shuffle

ATA a passvote

Dwarf listplayers

KOSTA mizí a Klárka přeskakuje k Axis

Veive přeskakuje k Amíkům

Spiderman - Sklipkan TAKY k Amíkům

ATA dorovnává zpět Axis a Petrátor si to chválí

Dwarf rejpe do Sklipkana

A dál to znáte z popisu Dwarfa....

Předpokládám, že ty obrázky vidíš a jsou čitelný Sklipkane.
Pokud chceš vidět to video, stačí říct......
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Pokec Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: