|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kosta Level3

Založen: 15.5.2008 Příspěvky: 149 Bydliště: hrbitovni 666, 3 rada, hrob c. 8, Hostinne
|
Zaslal: ne duben 25, 2010 23:00 Předmět: Re: mejte se fajn a gl&hf |
|
|
citace: | Čau Maxi, večšina ľudí sú totálny tupci, preto s matemetickou istotou, sa musia vyskytovať na každom servery a utierať si hubu o najlepších hráčov, Kopin si impotent, ktorý nič nedokázal a ani v živote nedokáže a kvôli takým blbečkom ako si ty, STANIC a ďalší sa človek vždy nasere a odíde do prdele, časom potom príde pozrieť či ste vy blbečkovia neskapali, ale bohužial stále ste tu. |
ze si beres zrovna do huby Kopina, je to jeden z nejpohodovejsich lidi na serveru, nevim o zadnym problemu s nim, a jestli nejakej mas, tak to jsou kecy a nejspis to byla tvoje chyba _________________ kosta[CZ], chybalavky
CPU: i5 2.9GHz
GPU: ATI HD7700
RAM: 8GB DDR3
Perif.: Logitech G9, G15
Klient: ET:Legacy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KAP Level4

|
Zaslal: po duben 26, 2010 07:09 Předmět: Re: mejte se fajn a gl&hf |
|
|
kosta napsal: |
ze si beres zrovna do huby Kopina, je to jeden z nejpohodovejsich lidi na serveru, nevim o zadnym problemu s nim, a jestli nejakej mas, tak to jsou kecy a nejspis to byla tvoje chyba |
Pod to se můžu podepsat. Zvlášť když Kopin bývá eng a narozdíl od některých jde po objectivu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: po duben 26, 2010 09:25 Předmět: |
|
|
Tak piste hosi, mam spatnou naladu, at se pobavim  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SocieteCentraleDeDynamite

|
Zaslal: po duben 26, 2010 09:27 Předmět: Re: mejte se fajn a gl&hf |
|
|
bedna napsal: | Max_Cz napsal: | kopin napsal: | castrol.cz napsal: | tak vas chci informovat že už definitivně končim s et dopomohl mě k tomu admin jmenem sklipkan pozdravuji z Londyna | ....ty jsi jak Max a kapeli,ktery spivaji posledni pisnicku....stejne se vzdycky vrati a zase a zase
...akorat pod jinym nickem jako Max
Vcera jsi me pekne dopalil no a ne jenom me *smaq,styfy a ja...proti marek9622,jester, .OtticO,s1mon...takhle jsme meli co delat...vicemene si nas davali a ty se pripojis jeste k nim ....no tomu se rika dobre kazit hru...no tak doufam ze jste si to uzili v 5 proti botakum...zrejme dobrej oddil
pac kdyz se s tebou neslo domluvit *smaq odesel,tak jsme sli taky  |
Kretene zasranej....! az budes neco umet( jestli se toho nekdy dockame) muzes tady placat tyhle keci do ty doby drz na moji adresu tlamu predem dik!!!! |
Čau Maxi, večšina ľudí sú totálny tupci, preto s matemetickou istotou, sa musia vyskytovať na každom servery a utierať si hubu o najlepších hráčov, Kopin si impotent, ktorý nič nedokázal a ani v živote nedokáže a kvôli takým blbečkom ako si ty, STANIC a ďalší sa človek vždy nasere a odíde do prdele, časom potom príde pozrieť či ste vy blbečkovia neskapali, ale bohužial stále ste tu. |
No fuj, Maxi a Bedno, to trochu (dost!) přeháníte, ne? Jinak ja su lama, ale takových je třeba, abyste vy, borci největší a vládcové vesmíru, mohli sbírat fragy. Přeju Vám to. Nicméně i lama si může zamečet - minulý týden jsi mě dost nasral Maxi, furt si toleroval SK z vašeho týmu, měl blbé keci o brečení a tak. Když jsi pak přeskočil k nám (lol, přeskočil...) tak jsi začal nadávat taky, ba co víc, zvrhlo se to nechutnou hru plnou SKaček z obou stran... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: po duben 26, 2010 09:53 Předmět: omg |
|
|
Nazdárek pařmeni.
Po roce a půl jsem si šel párkrát zahrát a jak vidím,tak je to na regnetu horší a horší.
Nechápu proč se takto urážíte a titulujete?!
Kdy dostanete rozum a budete se chovat jako dospělí!!!???
U mě jste prostě chudáci. (((((((  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: po duben 26, 2010 11:22 Předmět: |
|
|
Navrhuji, aby nam nekteri zde vybrani jedinci popsali, co znamena pojem "v zivote neco dokazat" a poprosim, do podrobna rozvinout, nejlepe v bodech (min. 10) napr.
1. narodil jsem se
2. podelal jsem se
3. atd.
PS: pro ty, kteri mi chteji odepsat, ze prvni 2 body se tykaji pouze me, tak uz prosim nic nepiste, tim padem jste vyjimecni  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bedna
Založen: 23.8.2008 Příspěvky: 70 Bydliště: Horňany, Slovakia
|
Zaslal: út duben 27, 2010 12:01 Předmět: Re: mejte se fajn a gl&hf |
|
|
KAP napsal: | kosta napsal: |
ze si beres zrovna do huby Kopina, je to jeden z nejpohodovejsich lidi na serveru, nevim o zadnym problemu s nim, a jestli nejakej mas, tak to jsou kecy a nejspis to byla tvoje chyba |
Pod to se můžu podepsat. Zvlášť když Kopin bývá eng a narozdíl od některých jde po objectivu. |
OK, berem, len som nemal dobrú náladu, teraz by som to napísal inak, ale vždy ma vytočí keď si niekto niekoho bezdôvodne zobere do huby, bola to typická narážka na flame čo aj vyšlo. _________________ Táto správa neobsahuje výrusi, pretože nepoužívam MS Windows. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: út květen 04, 2010 14:00 Předmět: Re: mejte se fajn a gl&hf |
|
|
kosta napsal: | citace: | Čau Maxi, večšina ľudí sú totálny tupci, preto s matemetickou istotou, sa musia vyskytovať na každom servery a utierať si hubu o najlepších hráčov, Kopin si impotent, ktorý nič nedokázal a ani v živote nedokáže a kvôli takým blbečkom ako si ty, STANIC a ďalší sa človek vždy nasere a odíde do prdele, časom potom príde pozrieť či ste vy blbečkovia neskapali, ale bohužial stále ste tu. |
Hoši hoši nevim jestli jsem dobře četl ale jedine co Kopin napsal bylo že jste odešli (měli řeči kolem toho) a pak se vratili. A pak pišete takove sračky o slušném hračovi No commet plně souhlasim plně s Kosťou !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madgypsy
Založen: 27.3.2010 Příspěvky: 73 Bydliště: Chocen- Pardubicky kraj
|
Zaslal: út květen 04, 2010 17:59 Předmět: |
|
|
Já si myslím,že je to za 1 hra a za 2. negativní emoce ve hrách nemají co dělat. Proto bych doporučil některým hráčům nejprve si dát pořádnýho špeka a pak hrát  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Korys Level2

Založen: 25.1.2009 Příspěvky: 56 Bydliště: Vyšehořovice(Praha východ)
|
Zaslal: út květen 04, 2010 22:45 Předmět: |
|
|
madgypsy napsal: | Já si myslím,že je to za 1 hra a za 2. negativní emoce ve hrách nemají co dělat. Proto bych doporučil některým hráčům nejprve si dát pořádnýho špeka a pak hrát  |
jj stim mohu jen souhlasit ale taky to vždy nepomuže ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: út květen 04, 2010 22:53 Předmět: :D |
|
|
madgypsy napsal: | Já si myslím,že je to za 1 hra a za 2. negativní emoce ve hrách nemají co dělat. Proto bych doporučil některým hráčům nejprve si dát pořádnýho špeka a pak hrát  | nahodou emoce ve hre jsou moc dobre neumis si predstavit jak se mi ulevi, kdyz si zarvu..kurva..nebo to je kokot, kdyz me nekdo blokuje  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: st květen 05, 2010 08:25 Předmět: |
|
|
ono by mozna stacilo kdyby se nekteri jedinci nevyjadrovali na forum kdyz prijdou z hospody  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: st květen 05, 2010 14:05 Předmět: Re: mejte se fajn a gl&hf |
|
|
kosta napsal: | citace: | Čau Maxi, večšina ľudí sú totálny tupci, preto s matemetickou istotou, sa musia vyskytovať na každom servery a utierať si hubu o najlepších hráčov, Kopin si impotent, ktorý nič nedokázal a ani v živote nedokáže a kvôli takým blbečkom ako si ty, STANIC a ďalší sa človek vždy nasere a odíde do prdele, časom potom príde pozrieť či ste vy blbečkovia neskapali, ale bohužial stále ste tu. |
PLNY souhlas.....o impotenci tady mluvi ten, kdo ani Kopina poradne nezna. BEDNO BEDNO....ty si BEDNA  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

|
Zaslal: st květen 05, 2010 14:06 Předmět: Re: omg |
|
|
MILHAUS [CZ] napsal: | Nazdárek pařmeni.
Po roce a půl jsem si šel párkrát zahrát a jak vidím,tak je to na regnetu horší a horší.
Nechápu proč se takto urážíte a titulujete?!
Kdy dostanete rozum a budete se chovat jako dospělí!!!???
U mě jste prostě chudáci. (((((((  |
Hele ve vetsine tam jsou fakt pohodari....ale holt se najdou vyjimky no....to je vsude.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

|
Zaslal: st květen 05, 2010 14:10 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | ono by mozna stacilo kdyby se nekteri jedinci nevyjadrovali na forum kdyz prijdou z hospody  |
Kopine a nebo napis Bedne.....at se pochlubi co dokazal on Jinak na zatacky dorazim, dame pivko  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|