Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
matej

|
Zaslal: út leden 12, 2010 14:39 Předmět: |
|
|
me teda 3 hodiny prijdou taky prilis... vim ze je to nastavene proti tem, kdo chtej umyslne kazit hru, ale takovyho cloveka vetsinou vzdycky prece kicknem...
obcas se prece stane, ze clovek prejde k druhymu tymu a nez se zorientuje, sejme par vlastnich, coz chapu, ze ne vzdy si okamzite uvedomi (v zapalu boje) ze hraje za jiny tym a to ze boti behaj na miny nebo lezou k dynamitu se stava docela casto...
mimochodem to behani pres miny dela problemy obcas i me, nejak sem neprisel na to, v cem je figl, kdyz nekdy minu (vlastniho tymu) prebehnu a nic se nestane ale obcas ji odpalim... hrajou tam roli hodnosti nebo neco jinyho? _________________ matej / anaxym |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: út leden 12, 2010 16:24 Předmět: |
|
|
matej napsal: | me teda 3 hodiny prijdou taky prilis... vim ze je to nastavene proti tem, kdo chtej umyslne kazit hru, ale takovyho cloveka vetsinou vzdycky prece kicknem...
obcas se prece stane, ze clovek prejde k druhymu tymu a nez se zorientuje, sejme par vlastnich, coz chapu, ze ne vzdy si okamzite uvedomi (v zapalu boje) ze hraje za jiny tym a to ze boti behaj na miny nebo lezou k dynamitu se stava docela casto...
mimochodem to behani pres miny dela problemy obcas i me, nejak sem neprisel na to, v cem je figl, kdyz nekdy minu (vlastniho tymu) prebehnu a nic se nestane ale obcas ji odpalim... hrajou tam roli hodnosti nebo neco jinyho? | na valstni minu teamu muže šlapnout každy kromě enga ten ji vždy odpaly _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SocieteCentraleDeDynamite

|
Zaslal: út březen 30, 2010 17:40 Předmět: Re: Vyhazov s banánem |
|
|
Macourek napsal: | Tak si udelam zahradku z min a kdyz mi na to nekdo z nasich skoci, tak jsem dostal ban na 7200 sekund. To se mi stalo uz podruhe, no neni to nejaka blbost ? |
Tak se mi to stalo, mám hodinu a plů čas, tak si říká "zahraju wolfa", připojím se, zrovna radar, parada. A jako vždy za enga nahodím miny a šup, za par vteřin kick na 7200... Tohle pravidlo je uplna pitomost. To mám taky lamařit za medika? Ne, děkuji. Je to leda k naštvání  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: út srpen 10, 2010 21:54 Předmět: |
|
|
uz me to vazne sere
konecne jsem si chtel zahrat po delsi dobe jsem mel tak 3h casu a parta se sesla skvela a zase ban 7200 za TK
kua fakt sorry,ale je to prisny...bylo nas tam dost vsichni jsme vybehli a stretli se zacali jsme kolem sebe strilet a divil bych se kdybych dostal ban jenom ja...omilem jsem nekoho od nas trefil a sel jsem ani jsem se nestacil omluvit
chtelo by to trosku zredukovat pls
Mimochodem ja vim jsem strevo,ale uz mam takto asi 3xban na 7200...vim ze jsem to jednou dostal aniz bych nekoho zabil,bylo to i zato ze se parkrat kulka jenom olizla o spoluhrace oops |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madgypsy
Založen: 27.3.2010 Příspěvky: 73 Bydliště: Chocen- Pardubicky kraj
|
Zaslal: st srpen 18, 2010 12:45 Předmět: |
|
|
To mě taky štve,nevím proč,ale někdy se nic neděje i když sejmu třeba 2 a víc svých a někdy stačí 1 a du na 7200 . Horší je to ,že často používám těžké zbraně a to se stává,že omylem trefím i spoluhráče  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: po srpen 08, 2011 15:05 Předmět: |
|
|
Mně se to teď stalo poprvé, když jsem změnil team a omylem sejmul dva vlastní boty. Nejde to nějak přenastavit? Ochrana proti blbům je dostatečná přes hlasování, pokud někdo kazí hru, tak si ho vlastní team jednoduše vyhodí. Zatím s tím mají problémy akorát slušní hráči  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: po srpen 08, 2011 15:52 Předmět: |
|
|
Ragupki napsal: | Mně se to teď stalo poprvé, když jsem změnil team a omylem sejmul dva vlastní boty. Nejde to nějak přenastavit? Ochrana proti blbům je dostatečná přes hlasování, pokud někdo kazí hru, tak si ho vlastní team jednoduše vyhodí. Zatím s tím mají problémy akorát slušní hráči  |
Přenastavit by to mělo jít . Máš nějaký návrh na nové "magické" číslo ? _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: po srpen 08, 2011 15:58 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | Přenastavit by to mělo jít . Máš nějaký návrh na nové "magické" číslo ? |
Spíš bych navrhoval to zcela zrušit nebo aspoň zvýšit kritérium pro ban Volbu magického čísla nechám na tobě. Zatím jsem žádné teamkillerské prudiče na Regnetu nepotkal, snad by nebyl problém je nahrát a nechat zabanovat natrvalo, ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: út srpen 09, 2011 16:50 Předmět: |
|
|
Ragupki napsal: | Bell napsal: | Přenastavit by to mělo jít . Máš nějaký návrh na nové "magické" číslo ? |
Spíš bych navrhoval to zcela zrušit nebo aspoň zvýšit kritérium pro ban Volbu magického čísla nechám na tobě. Zatím jsem žádné teamkillerské prudiče na Regnetu nepotkal, snad by nebyl problém je nahrát a nechat zabanovat natrvalo, ne? |
Tak magické číslo je nyní 120 vteřin .
Přece jen si myslím, že je potřeba si dávat aspoň trošku pozor ....... . _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Macourek
|
Zaslal: so srpen 27, 2011 16:28 Předmět: |
|
|
Tak jsem se dnes setkal s čítařem. konečně jsem ho na regnetu viděl a viděl ho i MadGypsy. ukázkové střílení. Takže na regnet se dá i těmito fičurinkami připojit a normálně hrát. škoda.... nezahrál jsem si a jinam ani nechodím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 10:10 Předmět: |
|
|
Macourek napsal: | Tak jsem se dnes setkal s čítařem. konečně jsem ho na regnetu viděl a viděl ho i MadGypsy. ukázkové střílení. Takže na regnet se dá i těmito fičurinkami připojit a normálně hrát. škoda.... nezahrál jsem si a jinam ani nechodím. | jakej mel nick? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Macourek
|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 12:40 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | Macourek napsal: | Tak jsem se dnes setkal s čítařem. konečně jsem ho na regnetu viděl a viděl ho i MadGypsy. ukázkové střílení. Takže na regnet se dá i těmito fičurinkami připojit a normálně hrát. škoda.... nezahrál jsem si a jinam ani nechodím. | jakej mel nick? | Je zapsan ve fuel dumpu a je to hodne dlouhy jmeno fialovou barvou, mam takove tuseni ze "regeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Macourek
|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 12:47 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | Ragupki napsal: | Bell napsal: | Přenastavit by to mělo jít . Máš nějaký návrh na nové "magické" číslo ? |
Přece jen si myslím, že je potřeba si dávat aspoň trošku pozor ....... . | Magické číslo je stále 7200  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 14:34 Předmět: |
|
|
Macourek napsal: | Tak jsem se dnes setkal s čítařem. konečně jsem ho na regnetu viděl a viděl ho i MadGypsy. ukázkové střílení. Takže na regnet se dá i těmito fičurinkami připojit a normálně hrát. škoda.... nezahrál jsem si a jinam ani nechodím. |
V další mapě se přejmenoval a po chvilce sledován ho ATA pořešil a dal mu BAN.  _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 14:44 Předmět: |
|
|
Macourek napsal: | Bell napsal: | Ragupki napsal: | Bell napsal: | Přenastavit by to mělo jít . Máš nějaký návrh na nové "magické" číslo ? |
Přece jen si myslím, že je potřeba si dávat aspoň trošku pozor ....... . | Magické číslo je stále 7200  |
Tak teď už doopravdy - předtím jsem to omylem opravil v záloze serverového cfg . _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|