Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dodge Ram Level3

|
Zaslal: po duben 16, 2007 17:23 Předmět: |
|
|
Als napsal: | Nastavil jsem 20  |
20 min je supr, dobrymu engovi ve fuel dumpu je to i tak malo
Otazecka: Proc ste prenastavili votovani, ted to je tam ze jisti rcz hraci si votnou mapu kterou chtej a pak se s tim neda hnout ... jmenovat nebudu ale je to pekna svi.narna |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Als Site Admin
|
Zaslal: po duben 16, 2007 19:29 Předmět: |
|
|
Kolik bys chtel ve Fueldumpu? Muzu to nastavit per mapa.
Jen klidne jmenuj, kdo votuje. Neni to nahodou T!bo?
A to ze nejde prepnout kampan, kdyz se zvoli se tu uz probiralo. Mela by se dohrat. Navic level4 to muzou kdykoliv povolit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dodge Ram Level3

|
Zaslal: po duben 16, 2007 21:14 Předmět: |
|
|
Als napsal: | Kolik bys chtel ve Fueldumpu? Muzu to nastavit per mapa.
Jen klidne jmenuj, kdo votuje. Neni to nahodou T!bo?
A to ze nejde prepnout kampan, kdyz se zvoli se tu uz probiralo. Mela by se dohrat. Navic level4 to muzou kdykoliv povolit. |
Já je jmenovat nebudu, ale štvou mne tím ... příklad začíná klasika, votnou si změnu, passnou si ji a nikoho se neptaj ... no nic, jen mne to dnes namíchlo
co se týče fuelu a min ... klidně nekonečno, zaminoval bych celej zadek než by amíci prošli, to by bylo maso ... ne 20 je OK ... 10 bylo málo
nejde nějak udělat aby se boti zabili kdyby se zasekli? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wertyz Level3

|
Zaslal: út duben 17, 2007 07:17 Předmět: |
|
|
jo jasny videl jsem ze nakej bot se vcera zasek v baserace nekde v tunelu a s malo hp se motal dokola,dal jsem mu injekci a bezel dal, videl jsem to i na miramo uplne to samy eng s rifli oba dva to dali.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dodge Ram Level3

|
Zaslal: st duben 18, 2007 21:18 Předmět: Boti zasekávající se |
|
|
A to nejde nastavit neco jako kdyz je 10 vterin na jednom miste selfkill?? ... kdo je má furt hledat a zabíjet |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dodge Ram Level3

|
Zaslal: po duben 23, 2007 19:25 Předmět: No super |
|
|
Tak ja chci nekoho mutnout za to ze spamuje, on mi na revanz da kick a smejdi mu to pasnou to se ny to muzu vys... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Als Site Admin
|
Zaslal: út duben 24, 2007 12:40 Předmět: Re: No super |
|
|
Dodge Ram napsal: |
A to nejde nastavit neco jako kdyz je 10 vterin na jednom miste selfkill?? ... kdo je má furt hledat a zabíjet |
To by bylo pekny, ale nastavit to nejde
Dodge Ram napsal: | Tak ja chci nekoho mutnout za to ze spamuje, on mi na revanz da kick a smejdi mu to pasnou to se ny to muzu vys... |
To je prima demokracie v praxi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jecm!nek
Založen: 20.1.2007 Příspěvky: 135 Bydliště: se píše po "B" tvrde i a po "L" ne.
|
Zaslal: út duben 24, 2007 21:23 Předmět: Re: No super |
|
|
Dodge Ram napsal: | Tak ja chci nekoho mutnout za to ze spamuje, on mi na revanz da kick a smejdi mu to pasnou to se ny to muzu vys... |
To je prima demokracie v praxi [/quote]
Mě to pripomina "Cikánskou Férovku"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dodge Ram Level3

|
Zaslal: st duben 25, 2007 12:04 Předmět: Re: No super |
|
|
Als napsal: | Dodge Ram napsal: |
To by bylo pekny, ale nastavit to nejde
To je prima demokracie v praxi  |
njn ... ale nadzvedlo mne to hezky, musel sem si někde ulevit, než mne to pustilo zpátky .... mimochodem, jak je to nastavené po kicku (5 minut) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rapy (CZ) Level3

|
Zaslal: čt duben 26, 2007 15:49 Předmět: Boti Boti |
|
|
Pro začátečníka je to na Regnetu teď trochu obtížné,protože ani mě se tu teď nehraje nejlépe.Boti jsou tu celkem nepříjemní nějak lépe drží,střílí po mě a já ho ani nevidim,mají zřejmě lepší dohled než já, a neustále jsou někde seklí, takže ze tří botů je hrající jen jeden.A další věc je (aspoň podle mého názoru) návštěvnost tohotu serveru celkem dost klesla,coš je celkem škoda.Jinak zdravím Alse a další mé oblíbené spoluhráče na Regnetu.Tak se tu mějte a střílení zdar. _________________ Rapy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wertyz Level3

|
Zaslal: čt duben 26, 2007 19:39 Předmět: |
|
|
no ti boti jsou silnejsi,vidi za hranici viditelnosti, sebral bych jim rifle davaj s tim nejvic TK a navic kdyz maj danou presnost tak rifle granatem te trefej pres pulku mapy presne do tebe ptz to maj jednu z tech strel co se maj trefit...a navstevnost je mensi kuli zmene ip, malo lidi co znam se predtim propojovali pres et.regnet.cz:27960 sam jsem ani nevedel ze to jde napr... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Als Site Admin
|
Zaslal: pá duben 27, 2007 16:49 Předmět: |
|
|
Botum jsem snizil dohled. Lidi je min, ale ze by to bylo tou zmenou IP? Kdyz zacinal server tak ji preci taky nikdo neznal Ale uz si nepamatuju kdy se ta navstevnost zvedla, mozna to trvalo nejakej ten mesic. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dodge Ram Level3

|
Zaslal: so květen 05, 2007 17:59 Předmět: Boti |
|
|
Ještě jedna věc, když někdo spectuje, tak to ubira boty, dle mne dost nelogicky, nešlo by s tím něco udělat? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wertyz Level3

|
Zaslal: so květen 05, 2007 18:04 Předmět: |
|
|
no ja bych spis ty boty omezil sam o sobe, prijde mi ze je jich zas nejak moc, proste tak max 4 na kazdy strane a za kazdy 2 lidi co prijdou 2 ubrat takze napr kdyz by bylo 6 lidi + 6 botu 2 lidi prijdou 2 boti se odpojej to by bylo fer aby se hralo neustale 6v6... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dodge Ram Level3

|
Zaslal: út květen 15, 2007 14:25 Předmět: |
|
|
wertyz napsal: | no ja bych spis ty boty omezil sam o sobe, prijde mi ze je jich zas nejak moc, proste tak max 4 na kazdy strane a za kazdy 2 lidi co prijdou 2 ubrat takze napr kdyz by bylo 6 lidi + 6 botu 2 lidi prijdou 2 boti se odpojej to by bylo fer aby se hralo neustale 6v6... |
není to moc dotažený, ale jestli jsem pochopil alse, tak s tím nic moc dělat nejde, problém je malá účast hráčů na serveru, takže kolikrát naštěstí že tam ti boti jsou ... i regneťáci radši hrajou jinde ...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|