Obsah fóra et.regnet.cz et.regnet.cz
CZ Regnet ET Omni-Bot Server

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Sraz
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Pokec
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2009 21:32    Předmět: Citovat

Kyblíky netřeba, tentokrát si Míru do parády vezmu já (ve skutečnosti to možná bude naopak, ale jsem starší, tak zachovávám pořadí Laughing). A LaBarman je už taky snad od posledně moudřejší (čti: trénovanější) a tak snad nebude tak zle a ukáže se v plné síle, rakijí trénované. Jestli bude kemp, rozhodne uděláme oheň a do toho se vrhá vcelku dobře.
Jen tak mimochodem, nehrajete někdo na kytaru nějaký odrhovačky k ohni? To bych docela přivítal i když pořád nemůžu z Mistakeho dostat, co že myslí tím kempem. Sice mě slíbil čtyřhvězdičkovej hotel s vanou a s bublinkama, ale já mu tak docela úplně nevěřím Wink.

Bela
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
castrol.cz

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2009 21:44    Předmět: Citovat

BELA OSA napsal:
Kyblíky netřeba, tentokrát si Míru do parády vezmu já (ve skutečnosti to možná bude naopak, ale jsem starší, tak zachovávám pořadí Laughing). A LaBarman je už taky snad od posledně moudřejší (čti: trénovanější) a tak snad nebude tak zle a ukáže se v plné síle, rakijí trénované. Jestli bude kemp, rozhodne uděláme oheň a do toho se vrhá vcelku dobře.
Jen tak mimochodem, nehrajete někdo na kytaru nějaký odrhovačky k ohni? To bych docela přivítal i když pořád nemůžu z Mistakeho dostat, co že myslí tím kempem. Sice mě slíbil čtyřhvězdičkovej hotel s vanou a s bublinkama, ale já mu tak docela úplně nevěřím Wink.

Bela
Nazdar Bely,koukam že sem měl raději držet hubu,to dopadnu velice zle když si mě chceš vzit do parady ty osobně to mam pocit že to neustojim,ale co tě nezabije to tě posily tak se docela těšim že zapařime a na kytaru hraju takovy ty odrhovačky,ale tak jenom do 3.promile pak už těžko artikuluji to viš postarši pan
http://cz.iq-test.eu/#101230
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2009 22:34    Předmět: Citovat

castrol.cz napsal:
Nazdar Bely,koukam že sem měl raději držet hubu,to dopadnu velice zle když si mě chceš vzit do parady ty osobně to mam pocit že to neustojim,ale co tě nezabije to tě posily tak se docela těšim že zapařime a na kytaru hraju takovy ty odrhovačky,ale tak jenom do 3.promile pak už těžko artikuluji to viš postarši pan

Přesně takhle nějak si to představuji. O nás, starý tety - když to přeženem - se snad postarají naši mladší přátelé jako Mistake nebo LaCunda. No a když to přeženou oni, tak se zase my postaráme o ně - s otcovskou láskou Razz. Omlouvám se za sprosté slovo, ale: Kurva, Casty, vypadá to, že my si snad spolu ještě i zapějem Laughing.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
castrol.cz

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2009 10:01    Předmět: Citovat

BELA OSA napsal:
castrol.cz napsal:

Přesně takhle nějak si to představuji. O nás, starý tety - když to přeženem - se snad postarají naši mladší přátelé jako Mistake nebo LaCunda. No a když to přeženou oni, tak se zase my postaráme o ně - s otcovskou láskou Razz. Omlouvám se za sprosté slovo, ale: Kurva, Casty, vypadá to, že my si snad spolu ještě i zapějem Laughing.
Tak to si piš starouši!!!!
castrol.cz

PříspěvekZaslal: ne červenec 12, 2009 16:30    Předmět: Citovat

BELA OSA napsal:
castrol.cz napsal:

No rozhodl sem se že nedorazim
mistakEfejkrpanzer

PříspěvekZaslal: čt srpen 06, 2009 22:08    Předmět: .) Citovat

Uz se nam to blizi Smile
kopin
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: pá srpen 07, 2009 00:30    Předmět: Citovat

co dat nejake terminy bo jeste lip misto konani sraziku???.....at o tom muzu uvazovat vice Rolling Eyes
caki.28

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 10:30    Předmět: Citovat

Proč ne dej te vědet termin ať je sranda.
Twisted Evil
Colony Lisak
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 08:45    Předmět: Citovat

Kua možna bych dojel taky ale zaleži kde to bude Cool
kopin
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: so srpen 22, 2009 14:35    Předmět: Citovat

Tak co mistake a spol. Laughing bude nejaka akcicka v tom zari?ja mam od 5.9. dovolenou,tak klidne toho 5teho muzu Smile
Jestli se do tydne nerozhodnete,tak se snad chopim organizace akce Cool
Kazdopadne bych to udelal nekde v neutralnim kempu,jestli nejaky neutralni kemp bude v zari Laughing at muzou dorazit i Moravaci.....teletabies,colony atd.
Kdyz uz mam doma zelenou tak to musi dopadnout Wink
Rapy (CZ)
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2009 09:30    Předmět: Citovat

Jo sraz to je vcelku dobrý nápad,bohužel pro mě je to celkem daleko,takže se nedostavím.Co udělat sraz starých hračů Regnetu někde na serveru a pořadně zapařit? Je to jen napad tak zatim cus
Desertstorm
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2009 09:35    Předmět: Citovat

Rapy (CZ) napsal:
Jo sraz to je vcelku dobrý nápad,bohužel pro mě je to celkem daleko,takže se nedostavím.Co udělat sraz starých hračů Regnetu někde na serveru a pořadně zapařit? Je to jen napad tak zatim cus

Tak pod tohle se podepisu,to bych taky bral,jestli se muzu povazovat za toho "stareho".Chtelo by to nakej kam nikdo nepoleze pac ho nezna.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
kopin
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2009 11:39    Předmět: Citovat

kua me se nechce otevrit ani jeden topic k tomu srazu:( nemate taky ten problem nekdo?
Lions

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2009 14:55    Předmět: Citovat

kopin napsal:
kua me se nechce otevrit ani jeden topic k tomu srazu:( nemate taky ten problem nekdo?

Mistake ti dal BAN za SK prý moc chlastáš a že by si nás zkazil Cool
kopin
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2009 15:44    Předmět: Citovat

mistake uz dostal level lumik jeden Laughing snad ne:-))
no ono je to jedno ja jsem se dokazal zabanovat bez cizi pomoci,kdyz jsem to odinstaloval Very Happy
jen co si udelam cas,az bude nejak hnusne a nebudu makat,tak to nainstaluji a prijdu se zase pobavit Wink
voe jinak na chlastani taky ted nejak nemam cas,ale doufam ze to vyjde s tim kempem bez kompu Wink
trosku jste me jenom zaskocili tim datumem...rikalo se zacatkem zari,neboli prvni tyden po prazdninach a ted konec zari Laughing
mam od 4-21.9. dovolenou,tak pochybuji ze se pak nekam po dovoleny dostanu Sad ja makam i wikendy....
jinak v praci musim odpovidat jenom na topic sraz ty 2 nove me nejdou otevrit proto takovy zmatek Very Happy
doufam tedy ze se ten srazik bude pohybovat v tom terminu dovolene a rad prijedu snad i s joeym Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Pokec Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: