Obsah fóra et.regnet.cz et.regnet.cz
CZ Regnet ET Omni-Bot Server

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Ban
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Prokinek
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2007 15:05    Předmět: skkiiill Citovat

Doktore, musis se zhulit pak ti to prijde jako 5 minut...................... Shocked
Paeku obcas se proste povede dat nekolik lidi najednou. A nerikej mi ze si si nedal na regnetu nekolik lidi najednou.................
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wertyz
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2007 17:06    Předmět: Citovat

no a ty chodis na TJ servery?Bo jak dobre umis skakat? ze jsem vas videl 2x za 2 minuty vcera na fuel dumpu preskocit od vychodu u axis base preskocit celou tu prijezdovou cestu s tim kopeckem dolu az za vez s mg..a adrenalin+takovej hit od panzy aby te takhle vyprstil bys jeste prezil,ale ten dopad uz ne
Prokinek
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2007 22:02    Předmět: TJ Citovat

To je obycejnej trickjump nic vic........ Rolling Eyes
Zkoušej si to na prazdnejch serverech. Pust si nejakej movie o trickjumpech.
Prvni co jsem se naucil ja bylo skakat pres old city wall, pak pres fuel, je to jednoduchy..... Exclamation
wertyz
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2007 22:26    Předmět: Citovat

wall umi kazdej druhej ale o tom nemluvim! ja mluvim o tom skoku co jsem popsal,sice kazdej mel v tu chvili lagy ale ja rikam ze tohle co jsem u tebe videl 2x za sebou preskocit nejde

nerikam ze sem nakej dobrej v tom ale neco skocit umim to jak ses dostal na nasi zakladnu jak vybeh bych jeste pochopil ale tohle ne...
doktor
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2007 23:27    Předmět: Trick ! Citovat

[http://www.myvideo.de/watch/679847]
[http://video.google.de/videoplay?docid=-8701373587138090748]
Mrkni jak se skace (neznam slovo NEJDE!)Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Rapy (CZ)
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2007 11:04    Předmět: Můj názor Citovat

Vážení hra je udělána pro pobavení a spolupráci týmu a ne pro nějaký trickjumpy, kde mám nabindované klávesy a skáču kam chci.Kdo chce at si skáče na servrech k tomu určených proč ne,ale používat to při normálním hraní bych zakázal,nemá to se hrou nic společnýho.Akorát to kazí hru de přeci o to, aby tým týmovou akcí zvítězil.Je jasný že každy má na to jiný názor já mám tento cus.
wertyz
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2007 14:17    Předmět: Re: Trick ! Citovat

doktor napsal:
[http://www.myvideo.de/watch/679847]
[http://video.google.de/videoplay?docid=-8701373587138090748]
Mrkni jak se skace (neznam slovo NEJDE!)Smile

to druhy se nechtelo pustit a k tomu prvnimu, kdyz mas rychlost tak proc ne,ale musel to asi hodne dlouho trenovat Very Happy

a ty umis takhle skakat?
doktor
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2007 16:03    Předmět: Pro Rapíka Citovat

Rapy Tricjump není něco co je zakazané ani to že zmačkneš klavesu a skočíš kam chceš !!!(to by bylo něco jako teleport !)používáš sice bindy to je fakt ale ty používá každy hráč včetně tebe a to S/W/A/D + shift a nějaký ten grif pozice nikoli bind X a sem u děla Smile)respektive se tomu řiká trickjump proto protože to není normál skok ale skok s použitim klaves(bindů)S/W/A/D+shift ve správné kombinaci, existují na tyto skoky speco mapy ale ty jsou na to upraveny npř.Generál+červená stříkačka na to aby skok byl lehčí ,na obyč servru toto není a proto je skok obtížnější ba i pro některé hráče nezvládnutelný Smile)Nechci tě tímto nějak urazit ,ale když chceš tak třeba Sivu ukončím ikdyby Vás bylo deset a ani nepostřehneš jak nebo kudy jen komentator dynamit položen ale stejně ho nedyfůzneš a není to nějaky cheats ani překročení pravidel jen sikovnost Smile)ALE NEDELA SE TO!!!
KAZDA MAPA MUZE TRVAT 2 MIN!!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Rapy (CZ)
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2007 16:48    Předmět: Citovat

Doktore jde jen o to, aby byla zachována trochu realita a ne třeba v oaze přeskočit zeď položit dynamit a je hotovo.Neříkám že by se to mělo zakázat,záleží na každém hráči jak se zachová.Tuhle hru hraju,protože se mi líbí ta spolupráce týmu.Cus
wertyz
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2007 19:09    Předmět: Citovat

Rapy (CZ) napsal:
Doktore jde jen o to, aby byla zachována trochu realita a ne třeba v oaze přeskočit zeď položit dynamit a je hotovo.Neříkám že by se to mělo zakázat,záleží na každém hráči jak se zachová.Tuhle hru hraju,protože se mi líbí ta spolupráce týmu.Cus

to je pravda,ale bavil jsem se s moncicakem a rikal ze fr3nky preskocil zed a polozil delo,on si prepnul spawn,zabil ho a jeste mu to defusnul Laughing
doktor
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2007 19:14    Předmět: WERTIKU Citovat

Ho položil na spatné místo Smile
Tox
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2007 19:29    Předmět: Re: WERTIKU Citovat

To je to samy jako pokladani dynamitu ve dvou (ve trech) z venci, to taky nejde defusnout, pokud se tam axici taky takhle neposkladaj na sebe.Trickjump bych toleroval, moc hracu na regnetu ho stejne neumi, nebo ho jednodusse nepouzivaji.
wertyz
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2007 21:31    Předmět: Re: WERTIKU Citovat

Tox napsal:
To je to samy jako pokladani dynamitu ve dvou (ve trech) z venci, to taky nejde defusnout, pokud se tam axici taky takhle neposkladaj na sebe.Trickjump bych toleroval, moc hracu na regnetu ho stejne neumi, nebo ho jednodusse nepouzivaji.

az na to ze na tu vez z hracu kdyz to mate nacviceny jak to udelat tak to trva myslim nejak +-1 minutu,takze to axis nemaj vubc sanci defusnout,ale nekdy bych to zkusil Very Happy
Prokinek
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2007 03:36    Předmět: oasis Citovat

obě děla jdou položit ve dvou lidech...........
wertyz
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2007 18:08    Předmět: Re: oasis Citovat

Prokinek napsal:
obě děla jdou položit ve dvou lidech...........

tak to mi nekdy ukazes
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: