Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Prokinek Level3

|
Zaslal: čt březen 08, 2007 15:05 Předmět: skkiiill |
|
|
Doktore, musis se zhulit pak ti to prijde jako 5 minut......................
Paeku obcas se proste povede dat nekolik lidi najednou. A nerikej mi ze si si nedal na regnetu nekolik lidi najednou................. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wertyz Level3

|
Zaslal: čt březen 08, 2007 17:06 Předmět: |
|
|
no a ty chodis na TJ servery?Bo jak dobre umis skakat? ze jsem vas videl 2x za 2 minuty vcera na fuel dumpu preskocit od vychodu u axis base preskocit celou tu prijezdovou cestu s tim kopeckem dolu az za vez s mg..a adrenalin+takovej hit od panzy aby te takhle vyprstil bys jeste prezil,ale ten dopad uz ne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: čt březen 08, 2007 22:02 Předmět: TJ |
|
|
To je obycejnej trickjump nic vic........
Zkoušej si to na prazdnejch serverech. Pust si nejakej movie o trickjumpech.
Prvni co jsem se naucil ja bylo skakat pres old city wall, pak pres fuel, je to jednoduchy.....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wertyz Level3

|
Zaslal: čt březen 08, 2007 22:26 Předmět: |
|
|
wall umi kazdej druhej ale o tom nemluvim! ja mluvim o tom skoku co jsem popsal,sice kazdej mel v tu chvili lagy ale ja rikam ze tohle co jsem u tebe videl 2x za sebou preskocit nejde
nerikam ze sem nakej dobrej v tom ale neco skocit umim to jak ses dostal na nasi zakladnu jak vybeh bych jeste pochopil ale tohle ne... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
doktor Level4

|
Zaslal: čt březen 08, 2007 23:27 Předmět: Trick ! |
|
|
[http://www.myvideo.de/watch/679847]
[http://video.google.de/videoplay?docid=-8701373587138090748]
Mrkni jak se skace (neznam slovo NEJDE!) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rapy (CZ) Level3

|
Zaslal: pá březen 09, 2007 11:04 Předmět: Můj názor |
|
|
Vážení hra je udělána pro pobavení a spolupráci týmu a ne pro nějaký trickjumpy, kde mám nabindované klávesy a skáču kam chci.Kdo chce at si skáče na servrech k tomu určených proč ne,ale používat to při normálním hraní bych zakázal,nemá to se hrou nic společnýho.Akorát to kazí hru de přeci o to, aby tým týmovou akcí zvítězil.Je jasný že každy má na to jiný názor já mám tento cus. _________________ Rapy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wertyz Level3

|
Zaslal: pá březen 09, 2007 14:17 Předmět: Re: Trick ! |
|
|
doktor napsal: | [http://www.myvideo.de/watch/679847]
[http://video.google.de/videoplay?docid=-8701373587138090748]
Mrkni jak se skace (neznam slovo NEJDE!) |
to druhy se nechtelo pustit a k tomu prvnimu, kdyz mas rychlost tak proc ne,ale musel to asi hodne dlouho trenovat
a ty umis takhle skakat? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
doktor Level4

|
Zaslal: pá březen 09, 2007 16:03 Předmět: Pro Rapíka |
|
|
Rapy Tricjump není něco co je zakazané ani to že zmačkneš klavesu a skočíš kam chceš !!!(to by bylo něco jako teleport !)používáš sice bindy to je fakt ale ty používá každy hráč včetně tebe a to S/W/A/D + shift a nějaký ten grif pozice nikoli bind X a sem u děla )respektive se tomu řiká trickjump proto protože to není normál skok ale skok s použitim klaves(bindů)S/W/A/D+shift ve správné kombinaci, existují na tyto skoky speco mapy ale ty jsou na to upraveny npř.Generál+červená stříkačka na to aby skok byl lehčí ,na obyč servru toto není a proto je skok obtížnější ba i pro některé hráče nezvládnutelný )Nechci tě tímto nějak urazit ,ale když chceš tak třeba Sivu ukončím ikdyby Vás bylo deset a ani nepostřehneš jak nebo kudy jen komentator dynamit položen ale stejně ho nedyfůzneš a není to nějaky cheats ani překročení pravidel jen sikovnost )ALE NEDELA SE TO!!!
KAZDA MAPA MUZE TRVAT 2 MIN!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rapy (CZ) Level3

|
Zaslal: pá březen 09, 2007 16:48 Předmět: |
|
|
Doktore jde jen o to, aby byla zachována trochu realita a ne třeba v oaze přeskočit zeď položit dynamit a je hotovo.Neříkám že by se to mělo zakázat,záleží na každém hráči jak se zachová.Tuhle hru hraju,protože se mi líbí ta spolupráce týmu.Cus _________________ Rapy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wertyz Level3

|
Zaslal: pá březen 09, 2007 19:09 Předmět: |
|
|
Rapy (CZ) napsal: | Doktore jde jen o to, aby byla zachována trochu realita a ne třeba v oaze přeskočit zeď položit dynamit a je hotovo.Neříkám že by se to mělo zakázat,záleží na každém hráči jak se zachová.Tuhle hru hraju,protože se mi líbí ta spolupráce týmu.Cus |
to je pravda,ale bavil jsem se s moncicakem a rikal ze fr3nky preskocil zed a polozil delo,on si prepnul spawn,zabil ho a jeste mu to defusnul  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
doktor Level4

|
Zaslal: pá březen 09, 2007 19:14 Předmět: WERTIKU |
|
|
Ho položil na spatné místo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: pá březen 09, 2007 19:29 Předmět: Re: WERTIKU |
|
|
To je to samy jako pokladani dynamitu ve dvou (ve trech) z venci, to taky nejde defusnout, pokud se tam axici taky takhle neposkladaj na sebe.Trickjump bych toleroval, moc hracu na regnetu ho stejne neumi, nebo ho jednodusse nepouzivaji. _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wertyz Level3

|
Zaslal: pá březen 09, 2007 21:31 Předmět: Re: WERTIKU |
|
|
Tox napsal: | To je to samy jako pokladani dynamitu ve dvou (ve trech) z venci, to taky nejde defusnout, pokud se tam axici taky takhle neposkladaj na sebe.Trickjump bych toleroval, moc hracu na regnetu ho stejne neumi, nebo ho jednodusse nepouzivaji. |
az na to ze na tu vez z hracu kdyz to mate nacviceny jak to udelat tak to trva myslim nejak +-1 minutu,takze to axis nemaj vubc sanci defusnout,ale nekdy bych to zkusil  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: ne březen 11, 2007 03:36 Předmět: oasis |
|
|
obě děla jdou položit ve dvou lidech........... |
|
Návrat nahoru |