|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: po březen 03, 2008 12:16 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | Hobit napsal: | se !la!ly zastanu.
slusny server dava automaticky ke stazeni jak mapy, tak mod, pod kterym se hraje, kdyz se pripojite. takze, clovek nemusi ani vedet, co ta hra potrebuje. |
diky, hobe
no prave... jako o modech sem slysel...etpub, etpro, noquarter, jaymod apod... jedine poradne rozdily sem videl v noquarteru... etpro sem sand jeste ani nehral... teda asi urcite, kdyz ho nemam ve slozce... jenom mi to prislo divne no... sem zvykly na to, ze kdyz mi neco chyi, tak se to zacne stahovat... tady se nic nedelo, tak sem myslel, ze je chyba nekde jinde  |
No prostě a jednoduše asi to nejzákladnější je, že v ETpro se neleveluje. Takže žádný artspaming např. Celkově je to víc o střlení a na takovém serveru se většinou nehraje na obj. ..třeba.
Jsou tam jiné zvuky...píchnutím nikoho medicem nevyléčíš, musíš ho nejdřív zabít, když má maličko HP, jinak klasicky lékarničky.
SK je normálka, ale nic obludného kvůli těm lvl. ... _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hobit Level3

|
Zaslal: po březen 03, 2008 13:11 Předmět: |
|
|
Mik (CZ) napsal: | No prostě a jednoduše asi to nejzákladnější je, že v ETpro se neleveluje. Takže žádný artspaming např. Celkově je to víc o střlení a na takovém serveru se většinou nehraje na obj. ..třeba.
Jsou tam jiné zvuky...píchnutím nikoho medicem nevyléčíš, musíš ho nejdřív zabít, když má maličko HP, jinak klasicky lékarničky.
SK je normálka, ale nic obludného kvůli těm lvl. ... |
to pichnuti je taky na regnetu bonusove, driv tu nebyvalo. nebo uz je to v etpub defaultne?
to nelevelovani by mi bylo sympaticke i na regnetu. pricemz bych si pral, aby se dal hralo predevsim na objective. _________________ "Anton na hrad" ;o) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: po březen 03, 2008 14:01 Předmět: |
|
|
2 Mik:
S tím levelováním bych si s Tebou, s prominutím, dovolil polemizovat. Samozřejmě je na serveru, stejně jako na Rcz Free Serveru možné nastavit, kam až levelování může zajít a zda má být vůbec zapnuto. Také je možno všem hráčům udělit plné levely již od začátku nebo dokonce vypnout XP. Levelování je standardně vypnuto ve všech clanbasových konfiguracích, kde hraje se systémem Stopwatch, což znamená, že obě mužstva hrají stejnou mapu na čas jednou v obraně, podruhé v útoku. V publikovém nastavení se ale hraje stejně jako ETpub jednostranně na objective, nebo jednoduše na XP a defaultně je levelování zapnuto.
Noví hráči ETPro už při prvním shlédnutí rozpoznají podstatně čistší a méně trhanou grafiku, o něco menší model zbraně (ovšem jen ti, co ji mají zapnutou ) a hitsoundy, které jsou v ETPro zřetelnější. Daleko podstatnější změna ale tkví v hitboxech, zjednodušeně řečeno kvádrech kolem postavy, kam ji lze trefit zbraní (mimo panzy a dalších výbušných zbraní) a věřte mi, někoho trefit v ETPro je mnohem těžší než v ETPubu. Také je na velké většině publikových ETPro serverů omezen počet těžkých zbraní, riflí a simultánních artilerií, powerbar se nenabíje automaticky s respawnem a medici a fieldi nedostávají xp za vzájemnou výměnu lékáren a nábojů. Kvůli omezení heavy weapons, artilerií a powerbarů je také zřídkakdy zakázán spawnkilling, protože jej vesměs dělají jen jedinci s lehkými zbraněmi, nebo mistři načasování útoku. Žádné nechutné letecké dny se nekonají...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: po březen 03, 2008 14:21 Předmět: |
|
|
Hobit napsal: | to pichnuti je taky na regnetu bonusove, driv tu nebyvalo. nebo uz je to v etpub defaultne?
to nelevelovani by mi bylo sympaticke i na regnetu. pricemz bych si pral, aby se dal hralo predevsim na objective. |
Píchnutí medikem bylo zavedeno už některou z předchozích verzí ETPubu a dokonce umožňuje píchnutí nepřítele jedem , jak jej důvěrně znají hráči NoQuarter modu (s výjimkou toho, že tam je tato jehla jako samostatná zbraň). Záleží jen na adminovi, které vychytávky zapne.
Zrušení levelování jsem tu navrhoval už kdysi v souvislosti se spawnkillingem, jenže i přes rostoucí kvalitu prezentovaných hráčů (nemluvě o vynikajících střelcích jako je Prokínek nebo Mistake) je Regnet stále serverem pro nováčky. A zrušení levelování by podle mého názoru nováčkům, ba i méně zkušeným hráčům přineslo jen zmatek do základních herních pravidel, nedostatek munice a znechucení trávením nadpoloviční většiny herního času v limbo menu. V situaci, kdy je spawnkilling na serveru spíše okrajovou záležitostí ať už z důvodu zvyku nebo dodržování všeobecně uznávaných pravidel, bych si netroufal odhadnout reakci hráčů na takovou radikální změnu a už vůbec si nedokážu představit, jak by na ni reagovali Botky . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hobit Level3

|
Zaslal: po březen 03, 2008 14:59 Předmět: |
|
|
Samozrejme, ze jakoukoliv zmenu je potreba projednat s gen. ing Antonem a nechat si ji od nej pozehnat. ;o) _________________ "Anton na hrad" ;o) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drice Level3

|
Zaslal: po březen 03, 2008 16:19 Předmět: |
|
|
[quote="BELA OSA"] Hobit napsal: | to pichnuti je taky na regnetu bonusove, driv tu nebyvalo. nebo uz je to v etpub defaultne?
to nelevelovani by mi bylo sympaticke i na regnetu. pricemz bych si pral, aby se dal hralo predevsim na objective. |
Píchnutí medikem bylo zavedeno už některou z předchozích verzí ETPubu a dokonce umožňuje píchnutí nepřítele jedem , jak jej důvěrně znají hráči NoQuarter modu (s výjimkou toho, že tam je tato jehla jako samostatná zbraň). Záleží jen na adminovi, které vychytávky zapne.
Zrušení levelování jsem tu navrhoval už kdysi v souvislosti se spawnkillingem, jenže i přes rostoucí kvalitu prezentovaných hráčů (nemluvě o vynikajících střelcích jako je Prokínek nebo Mistake) je Regnet stále serverem pro nováčky. A zrušení levelování by podle mého názoru nováčkům, ba i méně zkušeným hráčům přineslo jen zmatek do základních herních pravidel, nedostatek munice a znechucení trávením nadpoloviční většiny herního času v limbo menu. V situaci, kdy je spawnkilling na serveru spíše okrajovou záležitostí ať už z důvodu zvyku nebo dodržování všeobecně uznávaných pravidel, bych si netroufal odhadnout reakci hráčů na takovou radikální změnu a už vůbec si nedokážu představit, jak by na ni reagovali Botky .[/quote
paril jsem chvilku i jinde a jed v pohode ale zapalny lahve co tam meli fakt sila :O(( |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: po březen 03, 2008 16:57 Předmět: |
|
|
tak diky vsem za rozbor... hned si to stahnu a vyzkousim  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: po březen 03, 2008 17:41 Předmět: |
|
|
tak sem to stahnul a furt mi tam nejde pripojit... nechce navazat spojeni se servrem, tak nevim, co s tim je  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drice Level3

|
Zaslal: po březen 03, 2008 18:43 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | tak sem to stahnul a furt mi tam nejde pripojit... nechce navazat spojeni se servrem, tak nevim, co s tim je  |
a nastavil jsi si mods et pro ???? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: po březen 03, 2008 19:34 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | tak sem to stahnul a furt mi tam nejde pripojit... nechce navazat spojeni se servrem, tak nevim, co s tim je  |
Mod ETPro nastavovat nemusíš, přepne se automaticky, ale určitě doporučuji si ho alespoň jednou přepnout ručně pomocí menu MODS->ETPRO->[LOAD MOD] a v konzoli ([~]) si nastav nick jiný než ETPlayer, některé servery ho velmi nerady. Co ale nutně musíš, je aktualizace ET patchem 2.60b, jinak to opravdu nepojede. Aktuální verze ETPro je 3.2.6.
Nick nastavíš příkazem '/name "?? ????..."'  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hobit Level3

|
Zaslal: po březen 03, 2008 21:13 Předmět: |
|
|
!la!lo pozor!!!
na patch 2.60b bacha, pravdepodobne si budes muset sam aktualizovat punkbuster (teda mne to patch 2.60b vzdy rozesral, ze uz se neaktualizoval sam). abychom se, pri tve nam zname pocitacove gramotnosti, nedockali narku, ze se nedostanes ani na regnet. ;o)
!la!lo pozor!!! _________________ "Anton na hrad" ;o) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: po březen 03, 2008 23:34 Předmět: |
|
|
no toho je najednou nejak moc... ale vy me asi nechapete... kdyz se pripojujes na server, tak ti to ukazuje "awaiting connection" pak "awaitng gamestate", ve ktere, teda aspon podle me, si ten server zjistuje, jestli mas vsechno a pripadne se zacne stahovat, nebo te odpoji... no tak me se to zasekava ve fazi "awaiting connection" ... proto sem takovy zmateny cely... no a jak mi tu pises o vadnem patchi, tak opravdu pri me pocitacove gramotnosti (chapej NE jako pocitacovy debil, ale normalni, mozna i lehce nadprumerny PC uzivatel) se na to radsi vykaslu a zustanu pri klasickem regnetu...  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hobit Level3

|
Zaslal: út březen 04, 2008 00:24 Předmět: |
|
|
patch 2.60b neni vadny, je jen podminkou, abys mohl hrat mod etpro!
bez neho ti etpro nepojede.
ja jsem na tebe, jako vsichni regnetaci tady, jen hodny a proto te varuji, ze si pak mozna budes muset sam aktualizovat punkbuster. _________________ "Anton na hrad" ;o) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: út březen 04, 2008 12:20 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | no toho je najednou nejak moc... ale vy me asi nechapete... kdyz se pripojujes na server, tak ti to ukazuje "awaiting connection" pak "awaitng gamestate", ve ktere, teda aspon podle me, si ten server zjistuje, jestli mas vsechno a pripadne se zacne stahovat, nebo te odpoji... no tak me se to zasekava ve fazi "awaiting connection" ... proto sem takovy zmateny cely... no a jak mi tu pises o vadnem patchi, tak opravdu pri me pocitacove gramotnosti (chapej NE jako pocitacovy debil, ale normalni, mozna i lehce nadprumerny PC uzivatel) se na to radsi vykaslu a zustanu pri klasickem regnetu...  |
Caues aktualizuj si punkbuster to vyresi tvuj problem s awaitng gamestate |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jecm!nek
Založen: 20.1.2007 Příspěvky: 135 Bydliště: se píše po "B" tvrde i a po "L" ne.
|
Zaslal: út březen 04, 2008 20:12 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | no toho je najednou nejak moc... ale vy me asi nechapete... kdyz se pripojujes na server, tak ti to ukazuje "awaiting connection" ... |
caues drž při připojování klávesu "Caps Lock" to vyřeší tvůj problém s "awaiting connection"... jo a tvař se u toho nenápadně
Ps: pošli mi foto  _________________ Anton je mrtev ať žije ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|