Obsah fóra et.regnet.cz et.regnet.cz
CZ Regnet ET Omni-Bot Server

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

sk s thompsonem/mp40
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hobit
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2008 18:38    Předmět: Citovat

to by tu za chvili mohli nekteri pobihat s vareckou, miminem, plinkami, dudlikem a kdovi cim jeste. ;o)
Mik (CZ)
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2008 20:47    Předmět: Citovat

LaCunda napsal:
Mik (CZ) napsal:
vik napsal:
takze to je nezavisle na tom kdy je spawn?

LaCunda napsal:
na regnetu se vychazi se samotneho slova SPAWNKILL, prip SPAWKILLING, coz znamena zabiti ve spawnu, prip zabijeni ve spawnu. takze jako spawnkill se povazuje jakekoliv usmrceni nepritele v miste jeho znovuzrozeni. na regnetu jsme to jeste museli trosku modifikovat, protoze je to server hlavne pro zacatecniky. takze za spawn se povazuje i nejprilehlejsi vychod, jakozto vychody, pokud je jich vice. vyjimku pak tvori tzv flag spawn, cili spawn vybojovatelny, oznaceny vlajkou (prip i jinak), na ktery se predchozi ustanoveni o spawnkillech nevztahuje. avsak pouze do doby nez se takovy spawn stane spawnem radnym, tzn trvalym, bez dalsi moznosti jeho vybojovani.

staci ti to takhle? Wink

Ano ano je to tak.
Ale je to trochu zvláštní, že hráč by si vlastně mohl stát na spawnu a být nesmrtelný a mezi tím si jít třeba pro pití nebo podobně. To je přece špatné jednání. Takový hráč by se měl normálně přepnout do specta a setrvat tam do té doby, než bude opět moci projevovat aktivitu:o)
To se ale na Regnetu ošetřilo a po nějaké době vás PB sám "odpojí"Surprised)
Ale tak spíš jako SK smgčkem by se zde bralo jako to, že se zakempíš někde v přímé bízkosti spawnu a budeš zabíjet právě vybíhající hráče.

myslím, že jestli si jde pro pití nebo na záchod, tak to ještě není důvod k tomu, aby sel do spectu... přece jenom o netrva tak dlouho...

Netrvá tak dlouho?
Já si myslím, že i takové tři minuty nečinnosti jednoho hráče - třeba enga? mohu klidně poškodit hru jednoho teamu. Dejme tomu, že jsou oba teamy vyrovnáné a někdo nehraje. Mezi tím se připojí další hráš a skočí do druhého teamu...to už je pak vlastně v podstatě o dva více a to může rozhodnout celou hru. A neříkej mi La, že to není pravda a takovému hráči, co stojí bez hnutí na spawnu namísto, aby šel na dyfuse, bys "pěkně nepoděkoval"Surprised)
Hobit
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2008 23:00    Předmět: Citovat

takova zacpa je pekny svinstvo, a ty bys takoveho chudaka miku jeste peskoval?

avsak, kdyz mu od plic vynadas, treba se na/vy/sere. ;o)
LaCunda
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2008 11:00    Předmět: Citovat

Mik (CZ) napsal:
LaCunda napsal:
Mik (CZ) napsal:
vik napsal:
takze to je nezavisle na tom kdy je spawn?

LaCunda napsal:
na regnetu se vychazi se samotneho slova SPAWNKILL, prip SPAWKILLING, coz znamena zabiti ve spawnu, prip zabijeni ve spawnu. takze jako spawnkill se povazuje jakekoliv usmrceni nepritele v miste jeho znovuzrozeni. na regnetu jsme to jeste museli trosku modifikovat, protoze je to server hlavne pro zacatecniky. takze za spawn se povazuje i nejprilehlejsi vychod, jakozto vychody, pokud je jich vice. vyjimku pak tvori tzv flag spawn, cili spawn vybojovatelny, oznaceny vlajkou (prip i jinak), na ktery se predchozi ustanoveni o spawnkillech nevztahuje. avsak pouze do doby nez se takovy spawn stane spawnem radnym, tzn trvalym, bez dalsi moznosti jeho vybojovani.

staci ti to takhle? Wink

Ano ano je to tak.
Ale je to trochu zvláštní, že hráč by si vlastně mohl stát na spawnu a být nesmrtelný a mezi tím si jít třeba pro pití nebo podobně. To je přece špatné jednání. Takový hráč by se měl normálně přepnout do specta a setrvat tam do té doby, než bude opět moci projevovat aktivitu:o)
To se ale na Regnetu ošetřilo a po nějaké době vás PB sám "odpojí"Surprised)
Ale tak spíš jako SK smgčkem by se zde bralo jako to, že se zakempíš někde v přímé bízkosti spawnu a budeš zabíjet právě vybíhající hráče.

myslím, že jestli si jde pro pití nebo na záchod, tak to ještě není důvod k tomu, aby sel do spectu... přece jenom o netrva tak dlouho...

Netrvá tak dlouho?
Já si myslím, že i takové tři minuty nečinnosti jednoho hráče - třeba enga? mohu klidně poškodit hru jednoho teamu. Dejme tomu, že jsou oba teamy vyrovnáné a někdo nehraje. Mezi tím se připojí další hráš a skočí do druhého teamu...to už je pak vlastně v podstatě o dva více a to může rozhodnout celou hru. A neříkej mi La, že to není pravda a takovému hráči, co stojí bez hnutí na spawnu namísto, aby šel na dyfuse, bys "pěkně nepoděkoval"Surprised)

kdyz to takhle konkretizujes, tak mas pravdu... Wink
"Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Drice
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2008 14:28    Předmět: do specta Citovat

tak kdyz tam nekdo postava 5 respawnu tak ho presunem do specta vratit se muze vzdy ( mohl jit puvodne jen na malou a protahlo se mu to nebo ji Laughing ) ja se takle fcera pokusil presunout hrace s lv4 a jen se mi to vysmalo Laughing tak chci zvednout lv abych mohl presouvat kakalisty i s vyssim lv nez mam ja Laughing no jo hlavne to okecat Laughing

lolec zdarec :O))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Drtic

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2008 15:19    Předmět: SK Citovat

Já už bych ten SK povolil. Bože, tak se holt začátečníci naučej hrát... my jsme se to taky naučili tak co... všude se to hraje jen tady každej brečí... jsem pro povolení SK, protože ho dělám, jen když potřebuju odnést dokument či zlato... lze tím pozdržet protivníka.... tak, a teď se do mě pusťte Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
LaCunda
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2008 15:49    Předmět: Re: SK Citovat

Drtic napsal:
Já už bych ten SK povolil. Bože, tak se holt začátečníci naučej hrát... my jsme se to taky naučili tak co... všude se to hraje jen tady každej brečí... jsem pro povolení SK, protože ho dělám, jen když potřebuju odnést dokument či zlato... lze tím pozdržet protivníka.... tak, a teď se do mě pusťte Razz

dobre, tak ty udleas sk jenom kdyz potrebujes odnest dokumenty...je tu spousta dalsich, co by delali SK kvuli fragum a nejenom mp, nebo tompsonem...takhle to uvidi par lidi, nastvou se, ze jim nikdo nic nerekne a zacnou delat sk taky... za chvili se bude delat jenom SK a hra pujde do riti... z toho vyplyva, aspon pro me, ze SK zakazan byt musi a musi se i trestat...
"Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe"
Tox
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2008 15:50    Předmět: Re: SK Citovat

Drtic napsal:

ted jsi nabehl sedlakovi na vidle Twisted Evil
Hobit
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2008 15:51    Předmět: Citovat

Drtic: zacni radsi procitanim predchozich diskuzi. Tam najdes snad vsechna pro, proti, prani a narky hracu apod. Takhle zazehavas dalsi flame, ktery se tu zhruba v pulrocnich intervalech opakuje.
LaCunda
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2008 15:59    Předmět: Re: SK Citovat

Tox napsal:
Drtic napsal:

tim chces rict, ze sem sedlak? Very Happy
Tox
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2008 16:01    Předmět: Re: SK Citovat

LaCunda napsal:
Tox napsal:
Drtic napsal:

tim chces rict, ze sem sedlak? Very Happy

chtel bys byt?
Hobit
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2008 16:33    Předmět: Citovat

sedlakem chtel bych byt, !la!la!la.
na vlastni pudu zit, !la!la!la.

spatny sedlak snad uzivi aspon sebe, kdyz uz to neproda. spatny pravnik, nevim, nevim. co ale z !la bude, nechme na nem. ;o)))
KAP
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: so únor 09, 2008 09:26    Předmět: Citovat

SK ne. Neni nic horsiho nez koukat po respawnu jak vbehne hrac s panzou a mlask. Nebo typy cihajici s mobilni mg proti dverim.

Kdyz na Goldu probiham spawnem a najednou se tam vyroji axis, tak se otocim a bezim zpet, pravda vetsinou koncim na zemi s deravejma zadama.

Kdyz se zrodi po mem probehnuti tak se branim.

Nejlepsi je, ze kdyz probiham a stoji tam nejakej kakalista, necham ho a najednou me zacne krosit Laughing asi se zrovna vratil.

S tim hazenim se do spectu je to tezky, kdyz jde clovek jen pissovat nebo pro dalsi pivo, tak je to zbytecny. Hloupy je, kdyz jde nekdo veceret nebo podobne a neda se do spectu, tam by to melo byt jasny.
Tox
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: so únor 09, 2008 11:08    Předmět: Citovat

Vcera jsem hodil do speca jakeho si Martina. Videl jsem, ze nehraje, tak jsem ho tam vrznul a za chvili uz byl zpatky v teamu Laughing
Mik (CZ)
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: so únor 09, 2008 12:23    Předmět: :lol: Musíte se prostě někde dobře schovat, aby vás nik Citovat

Musíte se prostě někde dobře schovat, aby vás nikdo neviděl, pokud jdete udělat jen loužičku:oD
Ale běda tomu, kdo bude načapán několikrát po respawnu hledíc zasněně v stěnu:o)) Potom navšíví věčná spectištěSurprised)
Howgh
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 2 z 4

Přejdi na: