|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Drice Level3

|
Zaslal: st listopad 14, 2007 20:54 Předmět: |
|
|
Fuggas napsal: | Drice:
citace: | net mam kabelovku na 5ti mega to snad staci jestli ne tak to dam na vic |
To je hodně dobrá rychlost, ale není to jenom o rychlosti downloadu. Nezávisle na tom můžeš mít jinej upload, tu odezvu a pak taky stabilitu připojení a hlavně mít systém a nastavení hry v richtigu;) Taky sem na netu zkoušel pár testů, např. http://nastroje.lupa.cz/mereni-rychlosti/
Kozmen:
Nedávno tady Osa napsal: citace: | Maxpackets znamená maximum najednou odeslaných packetů z Vašeho počítače na server za sekundu. Tato hodnota byla původně 15, ale po mé žádosti ji Alsík zvedl na 25. Podotýkám, že po instalaci ET je nastavena defaultní hodnota, a tou je 30! Zvednout jsem ji nechal, protože někteří vyčůránci si ji úmyslně stahovali na 15, což jim zajistilo horší trefitelnost, jejich střelby se to však vůbec nedotklo.. |
Nechci už do něj rejt, ale nelíbí se mi, že o tak důležitý věci, jako je nastavení serveru, rozhoduje pouze jeden z kvanta hráčů, a ani se o tom tady předem nediskutuje. Zakázal bych soukromý zprávy Alsovi, protože toho taky někteří vyčůránci zneužívaj. Příště bych doporučoval podobný pochybnosti prodiskutovat, od toho tady to fórum je.., Čawes! |
tak jsem to testnul ale mam spusteny nejaky blbosti ale ty snad nejsou moc znat
Rychlost downloadu 4451 kbps
556.48 kB/s
Rychlost uploadu 484 kbps
60.61 kB/s
Teoreticky lze stáhnout 1956 MB za hodinu, 45 GB za den a 1350 GB za měsíc
Minimální odezva * 47 ms
Maximální odezva 203 ms
Průměrná odezva 100.00 ms |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: st listopad 14, 2007 22:12 Předmět: |
|
|
2 Drice:
To měření rychlosti nemůže být objektivní, dokud si nevypneš firewall a antivir. A to rozhodně nedělej. Taky se to bude lišit při různém počtu packetů, tj. velikosti souborů. Něco jiného jsou měřiče příslušného ISP serveru, ale tam zase nedostaneš reálné hodnoty odezvy z venku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drice Level3

|
Zaslal: čt listopad 15, 2007 13:57 Předmět: |
|
|
BELA OSA napsal: | 2 Drice:
To měření rychlosti nemůže být objektivní, dokud si nevypneš firewall a antivir. A to rozhodně nedělej. Taky se to bude lišit při různém počtu packetů, tj. velikosti souborů. Něco jiného jsou měřiče příslušného ISP serveru, ale tam zase nedostaneš reálné hodnoty odezvy z venku. |
jj ja jen ze pri tomhle pripojeni bych lagy nemusel mit teda vetsinou nemam ale posledni dobou o neco vic a ping jak jsem uz psal z 50 na 80-100 ale to je jeste porad pohoda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|