Obsah fóra et.regnet.cz et.regnet.cz
CZ Regnet ET Omni-Bot Server

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

BANY
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Als
Site Admin

PříspěvekZaslal: út leden 30, 2007 13:14    Předmět: Citovat

Jo, kdyz si udelas na pocitaci dva ucty a nainstalujes dvakrat ET pak to jde rozlisit. A na to, ze je tvuj bratr "maly" ma pekne prorizlou pusu. Proc mam pocit, ze me tahas za nos? Ban dostal Stibro ktery ma s vama dvema stejnou IP i GUID. A co jeste vis o nicku *** Top Secret ***, *** Freddy ***? Mam v zasobe i par dalsich o kterych bys mel neco vedet.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pa3k

PříspěvekZaslal: út leden 30, 2007 17:51    Předmět: Citovat

als nemam v umysle ta tahat za nos.....moj brat ma 13 rokov a je totalne vymeteny ja nemozem za to co on robi musim mu dohovorit.....no tak ja mam ip 192.168.148.35 a stibro ma ip 192.168.148.59 to je zozdiel ne???guid uz nemozeme mat ten isty ja mam znova nainstalovany et tak by som mal mat iny guid.....a top secret a freddy to su chalani s nasej dediny ale nemam ich moc raad oni maju wet odomna.....ale ja mam novu instalaci....no tak kua ten ban prosiiiiiim
Diloph
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st leden 31, 2007 12:16    Předmět: hm... Citovat

tak jestli jsem to pochopil, tak Guid je zvláštní ID pro každou instalaci ET? Tak bych navrhoval ať si Páček vytvoří na svém kompu svůj účet pod heslem, udělá si novou instalaci ET.. a přizpusobí se a hlídal si to.. teď bych mu to podmínečně prominul.. protože sám mám sdílenou IP od kabelovky a třeba na DC jsou s tím věčně problémy. Poté by to bylo ale bez pardónu.. OK?
Rapy (CZ)
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: st leden 31, 2007 13:33    Předmět: Citovat

Udelej si na compu pořádek a zabezpečení a máš klidek (pohoda klidek tabáček) já bych mu to pro tentokrát taky odpustil,protože si to bude pamatovat.Souhlasím s tím co napsal Dílo.Ahoj PA3 k.
Als
Site Admin

PříspěvekZaslal: st leden 31, 2007 14:31    Předmět: Citovat

Dobra, ban jsem sundal. Jen jsem zvedav na jak dlouho, protoze vsichni jeho kamaradi maji stejne GUID a navic jsou i ve spolecne siti tak sdileji i verejnou IP. Pa3k priste tem svym kamaradum nekopiruj nainstalovane ET, ale jen ten instalacni exe. Reinstalaci u sebe to nevyresis, musis presvedcit Stibra a spol at si to reinstaluji oni.
doktor
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st leden 31, 2007 15:36    Předmět: Orient Citovat

A jeto,dotazy a pripominky si na chvilku odpocinou Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Diloph
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st leden 31, 2007 20:50    Předmět: Re: Orient Citovat

doktor napsal:
A jeto,dotazy a pripominky si na chvilku odpocinou Smile)

a nejen ony... Wink
Pa3k

PříspěvekZaslal: čt únor 01, 2007 17:12    Předmět: Citovat

dakujem vsem......kua konecne som moc rad...diky naozaj ... musim im dohovorit protoze ja chci hrat na regnete je to naozaj super server chodia tam super hraci diky este raz.....cawte Very Happy Very Happy Very Happy
Pa3k

PříspěvekZaslal: út únor 06, 2007 13:42    Předmět: Citovat

alsi neda sa dat ban podla guidu lebo toto je o hovne ked stibro alebo top secred budu robit hluposti tak das ban a mne to nepojde taky Sad(( a chcem sa ta neco spytat ako si si dal na sever botov ja hravam s kamosama po sieti a chcem si dat botov ale neviem ako porad mi prosim ta diky Smile)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: