Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Als Site Admin
|
Zaslal: út leden 30, 2007 13:14 Předmět: |
|
|
Jo, kdyz si udelas na pocitaci dva ucty a nainstalujes dvakrat ET pak to jde rozlisit. A na to, ze je tvuj bratr "maly" ma pekne prorizlou pusu. Proc mam pocit, ze me tahas za nos? Ban dostal Stibro ktery ma s vama dvema stejnou IP i GUID. A co jeste vis o nicku *** Top Secret ***, *** Freddy ***? Mam v zasobe i par dalsich o kterych bys mel neco vedet. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pa3k
|
Zaslal: út leden 30, 2007 17:51 Předmět: |
|
|
als nemam v umysle ta tahat za nos.....moj brat ma 13 rokov a je totalne vymeteny ja nemozem za to co on robi musim mu dohovorit.....no tak ja mam ip 192.168.148.35 a stibro ma ip 192.168.148.59 to je zozdiel ne???guid uz nemozeme mat ten isty ja mam znova nainstalovany et tak by som mal mat iny guid.....a top secret a freddy to su chalani s nasej dediny ale nemam ich moc raad oni maju wet odomna.....ale ja mam novu instalaci....no tak kua ten ban prosiiiiiim |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: st leden 31, 2007 12:16 Předmět: hm... |
|
|
tak jestli jsem to pochopil, tak Guid je zvláštní ID pro každou instalaci ET? Tak bych navrhoval ať si Páček vytvoří na svém kompu svůj účet pod heslem, udělá si novou instalaci ET.. a přizpusobí se a hlídal si to.. teď bych mu to podmínečně prominul.. protože sám mám sdílenou IP od kabelovky a třeba na DC jsou s tím věčně problémy. Poté by to bylo ale bez pardónu.. OK? _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rapy (CZ) Level3

|
Zaslal: st leden 31, 2007 13:33 Předmět: |
|
|
Udelej si na compu pořádek a zabezpečení a máš klidek (pohoda klidek tabáček) já bych mu to pro tentokrát taky odpustil,protože si to bude pamatovat.Souhlasím s tím co napsal Dílo.Ahoj PA3 k. _________________ Rapy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Als Site Admin
|
Zaslal: st leden 31, 2007 14:31 Předmět: |
|
|
Dobra, ban jsem sundal. Jen jsem zvedav na jak dlouho, protoze vsichni jeho kamaradi maji stejne GUID a navic jsou i ve spolecne siti tak sdileji i verejnou IP. Pa3k priste tem svym kamaradum nekopiruj nainstalovane ET, ale jen ten instalacni exe. Reinstalaci u sebe to nevyresis, musis presvedcit Stibra a spol at si to reinstaluji oni. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
doktor Level4

|
Zaslal: st leden 31, 2007 15:36 Předmět: Orient |
|
|
A jeto,dotazy a pripominky si na chvilku odpocinou ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: st leden 31, 2007 20:50 Předmět: Re: Orient |
|
|
doktor napsal: | A jeto,dotazy a pripominky si na chvilku odpocinou ) |
a nejen ony...  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pa3k
|
Zaslal: čt únor 01, 2007 17:12 Předmět: |
|
|
dakujem vsem......kua konecne som moc rad...diky naozaj ... musim im dohovorit protoze ja chci hrat na regnete je to naozaj super server chodia tam super hraci diky este raz.....cawte  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pa3k
|
Zaslal: út únor 06, 2007 13:42 Předmět: |
|
|
alsi neda sa dat ban podla guidu lebo toto je o hovne ked stibro alebo top secred budu robit hluposti tak das ban a mne to nepojde taky (( a chcem sa ta neco spytat ako si si dal na sever botov ja hravam s kamosama po sieti a chcem si dat botov ale neviem ako porad mi prosim ta diky ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|