|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KAP Level4

|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 13:29 Předmět: |
|
|
Pořád dokola ulička a ulička...
SK by mělo být úmyslné zabíjení po narození, čili, že někde kempím, nejlépe v zádech a pak je zabiju. Nebo že se narodíte a jediný co vidíte, je letící panza, případně artilerie. Rozdělení mapy na území, kde se co může, jak tady bylo taky kdesi zmiňováno, je blbost a kazí to hru. Stačí trochu cit pro hru. Za chvíli bude 8 hráčů hrát a 8 je bude spectit.
Nevím, jak u Radaru rozdělíte, jestli je SK nebo ne, když kolikrát Axis neví, kde radar je, čili mají vyčkávat a koukat a čekat, nestřílet?
Na goldrushi se mi stává, že v té inkriminované uličce kempí Axis s mobilní mg a střílí všechny Alies, který běží dolů k trucku. Hážu granát bez milosti a že zrovna někdo chce vyběhnout? Tak smůla. Mít panzu (tu ale nepoužívám), má ji taky. A zrovna tahle ulička je strategická, protože jsou 2 kroky k bariéře.
Čili jestli jsou uličky SK, tak to dát do pravidel. Že se na tom dohodlo 5 hráčů, ještě neznamená, že je to pravidlo. Jasně definovat co a kde. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 13:42 Předmět: |
|
|
to all (hlavne des):
podivej se na to tak, ze regnet je server hlavne pro zacatecniky, novacky a vicemene zebrickove brano podprumerne hrace. Pri posuzovani co je a co neni SK na nasem serveru musis vychazet z toho, kdo tu hraje a tim padem musi byt definice SK na regnetu jednoznacne odlisna od definice SK na nejakem ETpro serveru... Proto jsme se dohodli na tom, ze za SK se budou povazovat i ulicky (napr gRush) ... ale je zase rozdil, kdyz potrebujes protlacit tank pres druhou barieru, tam to neni tak prisne... to same plati pro radar (s tim rozdilem, ze neprotlacis tank, ale hlidas si soucastky, kdyz jsou ukradene). Vim, ze to zni slozite, ale kdyz se nad tim zamyslis, trochu pouvazujes u hry, tak zjistis, ze na tom nic sloziteho ani tezkeho neni, naopak je hra lepsi, krasnejsi a hlavne hratelnejsi... _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drice Level3

|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 14:01 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | Kdyz jsem sem zacal chodit,hralo se mi dobre,byl jsem ta nejvetsi lamka,neumel jsem to vubec,vedel jsem co je sK a nikdy jsem problemy nemel.Ale ted, co level to jinej nazor a fak nevim, jestli protivnika muzu trefit uz tady nebo az tamhle, protoze uz nevim, kterej admin se mnou hraje a jakej ma na to nazor ve foru!!!!To je nanejvys LAMSKY.To bych se na to nejradsi vyprdla,velebnosti. |
asi takle ja porad nechapu na co si kdo stezuje chapu ze obcas negdo ustreli to asi kazdej a jak uz jsem psal tak vsichni co muzou dawat warn atd. to soudi stejne nebo se o to alespon snazi :O)) a kdyz se ti nelibi ze ti negdo dal warn bo neco tak sem pisni jeho nick a prober to s nim
je divny ze v debatach si stezujou nebo maji pripominky stejny jedinci asi to nechapou nebo spis nechtej a jen prudi nezazil jsem napriklad aby si tu stezovali hraci jako rapy, george, ja :O)) dilo, blanche a mnoho dalsich tak kdyz to chapou oni proc ostatni ne ?????? a napr. blanche hraje casto za fielda a zadnou prasarnu jsem od ni nezazil je mi jasny ze zase nekdo napise ze jo ale to uz mam fakt v (i)
zdarec lolec :O)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 06:07 Předmět: |
|
|
ja si nestezuju a nikdy jsem za to warn nedostal.jen mi to prijde nefer,a kdyz mi nekdo rekne,uz nevim kdo, abych si precetl pravidla,tak jsem si je precet,nic vic.Uz to nebudu resit,zastal jsem se jen hrace,kterej dostal warn podle mne nepravem,tot vse.Byl jsem u axis a tou panzou jsem taky dostal nekolikrat,tak jsem si to obihal a bylo v poho.Nevsiml jsem se,ze bu to ale dal do ulicky.no nic,nefnukam tady kvuli sobe,chapes?Timto koncim debatu a az mi da nekdo kick, kdybych nahodou prestrelil, budu to resit s Alsem a podle psanych pravidel.Pripada mi, ze jak se jde proti vetsine,tak je to spatne.A ja to respektuju,ale proto ze je tu diskusni forum,tak o tom diskutuju.Nic vic.Kdybych sel proti,dal bych dewarn.Uz to nechci resit, budu hrat podle sebe a pravidel,a i se tak chovat jako hrac s nejakym levelem.ale za tohle proste davat warny nebudu,a nemyslim, ze bych tim nejak poskodil hrani na Regnetu,nejsem tam tak casto. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 07:23 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | to all (hlavne des):
podivej se na to tak, ze regnet je server hlavne pro zacatecniky, novacky a vicemene zebrickove brano podprumerne hrace. Pri posuzovani co je a co neni SK na nasem serveru musis vychazet z toho, kdo tu hraje a tim padem musi byt definice SK na regnetu jednoznacne odlisna od definice SK na nejakem ETpro serveru... Proto jsme se dohodli na tom, ze za SK se budou povazovat i ulicky (napr gRush) ... ale je zase rozdil, kdyz potrebujes protlacit tank pres druhou barieru, tam to neni tak prisne... to same plati pro radar (s tim rozdilem, ze neprotlacis tank, ale hlidas si soucastky, kdyz jsou ukradene). Vim, ze to zni slozite, ale kdyz se nad tim zamyslis, trochu pouvazujes u hry, tak zjistis, ze na tom nic sloziteho ani tezkeho neni, naopak je hra lepsi, krasnejsi a hlavne hratelnejsi... |
chapu a rozumim a slozite to neni, nejsem uplne blbej.ale prave tohle rozlisovani ulicek prave ty novacky mate nejvic, kdyz vidi, ze jedni na jedne mape muzou a ti druzi na jine ne.Uz to nechci resit,jdu proti vetsine, podridim se,no problem.Tak to ale dejte do pravidel,at je to kazdymu jasny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ICIS
|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 10:35 Předmět: |
|
|
Je to úplně jednoduchy HW na spawn = spawnkill, LW na spawn = asi ses dobrej protože si je zabil pistoli když se narodili a hotovo vůbec bych to nijak dál nerozvíjel protože tady se asi nestane ze by se allies usanidili okolo německýho spawnu a čekali až se narodej, oni přes ten spawn většinou jenom procházej (např. Goldrush). A jestli pistoli někoho zabiješ, jak vylejzá ze spawnu tak je to stejně většinou bot.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drice Level3

|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 10:39 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | ja si nestezuju a nikdy jsem za to warn nedostal.jen mi to prijde nefer,a kdyz mi nekdo rekne,uz nevim kdo, abych si precetl pravidla,tak jsem si je precet,nic vic.Uz to nebudu resit,zastal jsem se jen hrace,kterej dostal warn podle mne nepravem,tot vse.Byl jsem u axis a tou panzou jsem taky dostal nekolikrat,tak jsem si to obihal a bylo v poho.Nevsiml jsem se,ze bu to ale dal do ulicky.no nic,nefnukam tady kvuli sobe,chapes?Timto koncim debatu a az mi da nekdo kick, kdybych nahodou prestrelil, budu to resit s Alsem a podle psanych pravidel.Pripada mi, ze jak se jde proti vetsine,tak je to spatne.A ja to respektuju,ale proto ze je tu diskusni forum,tak o tom diskutuju.Nic vic.Kdybych sel proti,dal bych dewarn.Uz to nechci resit, budu hrat podle sebe a pravidel,a i se tak chovat jako hrac s nejakym levelem.ale za tohle proste davat warny nebudu,a nemyslim, ze bych tim nejak poskodil hrani na Regnetu,nejsem tam tak casto. |
oki ale ber v potaz kolik casu lidi hrajou a jak casto negdo dostane warn je to uplne smesnej pomer a kdyz nekdo jednou za tyden dostane warn ( nepravem ) stane se jsme lidi ale kdyz to ta osoba hned hodi sem je z toho zase starsna debata wo hovne
a newim jak ostatni ale ja davam warn temer porad stejnejm lidem a je tu i dost takovejch co uz jsou v poho a pritom delali nejvic SK opravdu zalezi kdo co chce a jak k tomu pristupuje a hned nebrecet ze ja tohle tamto neni vam snad 5
a neni to mireno na tebe des pisu to vzdy vseobecne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 11:30 Předmět: |
|
|
Drice napsal: | Desertstorm napsal: | ja si nestezuju a nikdy jsem za to warn nedostal.jen mi to prijde nefer,a kdyz mi nekdo rekne,uz nevim kdo, abych si precetl pravidla,tak jsem si je precet,nic vic.Uz to nebudu resit,zastal jsem se jen hrace,kterej dostal warn podle mne nepravem,tot vse.Byl jsem u axis a tou panzou jsem taky dostal nekolikrat,tak jsem si to obihal a bylo v poho.Nevsiml jsem se,ze bu to ale dal do ulicky.no nic,nefnukam tady kvuli sobe,chapes?Timto koncim debatu a az mi da nekdo kick, kdybych nahodou prestrelil, budu to resit s Alsem a podle psanych pravidel.Pripada mi, ze jak se jde proti vetsine,tak je to spatne.A ja to respektuju,ale proto ze je tu diskusni forum,tak o tom diskutuju.Nic vic.Kdybych sel proti,dal bych dewarn.Uz to nechci resit, budu hrat podle sebe a pravidel,a i se tak chovat jako hrac s nejakym levelem.ale za tohle proste davat warny nebudu,a nemyslim, ze bych tim nejak poskodil hrani na Regnetu,nejsem tam tak casto. |
oki ale ber v potaz kolik casu lidi hrajou a jak casto negdo dostane warn je to uplne smesnej pomer a kdyz nekdo jednou za tyden dostane warn ( nepravem ) stane se jsme lidi ale kdyz to ta osoba hned hodi sem je z toho zase starsna debata wo hovne
a newim jak ostatni ale ja davam warn temer porad stejnejm lidem a je tu i dost takovejch co uz jsou v poho a pritom delali nejvic SK opravdu zalezi kdo co chce a jak k tomu pristupuje a hned nebrecet ze ja tohle tamto neni vam snad 5
Tak s timhle nelze nez souhlasit.Tu debatu jsem tedy asi udelal ja,pac nikdo po mne nechtel, abych se ho zastal.Ale jen proto, ze jsem tam byl,a to u Axis,takze bych se vsiml.A mel jsem k tomu co rict,prece nebudu shazovat jineho admina na serveru ze davat warn nemel.Ja jsem trpelivej, takze moc lidi nehlidam, jen kdyz je to vokaty.Ja mam zajimavou zkusenost, warn jsem dal teprv 2x, a to lidem vsem znamym s vyssim levelem ,kteri by meli vedet co a jak,to je zase moje zkusenost.Ale rikam, nejsem tam treba tak casto jako ty.Ja bych tohle tema uzavrel. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drice Level3

|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 12:00 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | Drice napsal: | Desertstorm napsal: | ja si nestezuju a nikdy jsem za to warn nedostal.jen mi to prijde nefer,a kdyz mi nekdo rekne,uz nevim kdo, abych si precetl pravidla,tak jsem si je precet,nic vic.Uz to nebudu resit,zastal jsem se jen hrace,kterej dostal warn podle mne nepravem,tot vse.Byl jsem u axis a tou panzou jsem taky dostal nekolikrat,tak jsem si to obihal a bylo v poho.Nevsiml jsem se,ze bu to ale dal do ulicky.no nic,nefnukam tady kvuli sobe,chapes?Timto koncim debatu a az mi da nekdo kick, kdybych nahodou prestrelil, budu to resit s Alsem a podle psanych pravidel.Pripada mi, ze jak se jde proti vetsine,tak je to spatne.A ja to respektuju,ale proto ze je tu diskusni forum,tak o tom diskutuju.Nic vic.Kdybych sel proti,dal bych dewarn.Uz to nechci resit, budu hrat podle sebe a pravidel,a i se tak chovat jako hrac s nejakym levelem.ale za tohle proste davat warny nebudu,a nemyslim, ze bych tim nejak poskodil hrani na Regnetu,nejsem tam tak casto. |
Tak s timhle nelze nez souhlasit.Tu debatu jsem tedy asi udelal ja,pac nikdo po mne nechtel, abych se ho zastal.Ale jen proto, ze jsem tam byl,a to u Axis,takze bych se vsiml.A mel jsem k tomu co rict,prece nebudu shazovat jineho admina na serveru ze davat warn nemel.Ja jsem trpelivej, takze moc lidi nehlidam, jen kdyz je to vokaty.Ja mam zajimavou zkusenost, warn jsem dal teprv 2x, a to lidem vsem znamym s vyssim levelem ,kteri by meli vedet co a jak,to je zase moje zkusenost.Ale rikam, nejsem tam treba tak casto jako ty.Ja bych tohle tema uzavrel. |
jasny pohoda :O)) mno ja si stejne asi budu muset dat chvilku woraz protoze ta moje uz sili :O((  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 12:32 Předmět: |
|
|
No tak to mi povidej,jsem zenatej uz 16 let a posledni 4 roky si nejak nemuze zvyknout (Return to castle w...,Doom3,quake4.....uz mam pekne znicenej koberec v obyvaku,jak jsem tam jezdil,kdyz jsem uhybal pred impama  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 13:27 Předmět: hmm |
|
|
Tak to já dostanu od ženušky pojeb už jen za to,že se na komp jen podívám. 
Naposledy upravil MILHAUS [CZ] dne pá říjen 05, 2007 13:38, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drice Level3

|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 13:28 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | No tak to mi povidej,jsem zenatej uz 16 let a posledni 4 roky si nejak nemuze zvyknout (Return to castle w...,Doom3,quake4.....uz mam pekne znicenej koberec v obyvaku,jak jsem tam jezdil,kdyz jsem uhybal pred impama  |
ja neuhejbam ale koberec taky breci stara breci fseci breci jen ja jsem veselej nez mi utece ale jeste horsi utece s kompem bych posel |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: so říjen 06, 2007 14:01 Předmět: |
|
|
no ty blaho...od SK k zenuskam...
hraje tady vubec jeste nekdo v mojem veku...?nebo aspon svobodnej...? _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: so říjen 06, 2007 16:05 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | no ty blaho...od SK k zenuskam...
hraje tady vubec jeste nekdo v mojem veku...?nebo aspon svobodnej...? |
ja su svobodnej a jeste dlouho budu, snad
kolik ze ti je La? _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 09:29 Předmět: |
|
|
Tox napsal: | LaCunda napsal: | no ty blaho...od SK k zenuskam...
hraje tady vubec jeste nekdo v mojem veku...?nebo aspon svobodnej...? |
ja su svobodnej a jeste dlouho budu, snad
kolik ze ti je La? |
22 a svatbu taky neplanuju v nejblizsich 10 letech... jak jsi na tom ty?  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|